42

Докажете ми обратнот

преди 2 години

НЕЕ БЕЗУМНО ТАЯ ДЪРЖАВИЦА САМО ДЕТО СЕ НАРИЧА БЪЛГАРИЯ 30ГОДИНИ РАБОТИ ДРЕЩУ БЪЛГАРИТЕ И ТО СИ ЛИЧИ ЗА ВСИЧКИ ДРУГИ ЕТНОСИ НЕ И ЗА БЪЛГАРИТЕ

41

Анонимен

преди 2 години

отново антиваксърски коментари пълни с лъжи и омраза щедро финансирани от антиваксърската мафия

40

моля?

преди 2 години

Не можах да разбера за каква държава говори този човечец? Оглеждам се внимателно, нищо такова не виждам наоколо?

39

МНЕНИЕ

преди 2 години

Държавата не е Враг , ГЕРБ са Враг на Държавата .

38

До 25

преди 2 години

Ако враг е една идея пресилено, то мащеха в най-добрия случай.Да допълня - може ли да разчитаме на съдебната система и полицията - не, защото корупцията и мутрите са страшни. Може ли толкова много родители да събират пари за лечение в чужбина на болните си деца? Къде е държавата? Може ли да има казина на всеки ъгъл /аз живея под едно такова в постоянен стрес и шум, защото с малко врътки законът го позволява/. Понягога съжелявам, че не емигрирах когато бях млад, както много други.

37

Анонимен

преди 2 години

До АнонименРазбира се, ютюб видео е по-компетентно от лекар. Замислял ли си се, че тези които са във филма, не са лекари? Геолог, широпрактор и билкар говорят срещу ваксините, страхотен филм.

36

Анонимен

преди 2 години

Тия сега ли разбраха че хората имат държавата за враг?!? Че то след толкова наглост, корупция, крадене и репресии - народа трябваше да е от бавноразвиващи се, за да няма държавата за враг.

35

Анонимен

преди 2 години

Кунче, безумно е да ме караш да си сложа ваксината и да не поемеш отговорност. Все едно да те вкарам при двата кангала в летката и да ти кажа - Ако те изядът, твоя е отговорността, не е моя. Аз те карам да влизаш, но ти влизаш на своя глава и аз не нося отговорност че са те изяли. Така разбра ли за кво хората не се ваксинират? Ако държавата гарантира здравето и никакви последствия след ваксинирането-лично аз още утре ще се ваксинирам. Както и над 50% от населението. Ама така... няма да стане.

34

Анонимен

преди 2 години

Нормално е след като години наред държавата беше ГЕРБ хората да нямат доверие. Трябва да мине доста време за да спечелят доверието отново, само че други държавници

33

Кратък виц

преди 2 години

Вяра на държавата? Хаххаххааа

32

Анонимен

преди 2 години

Кунчев ако не разбира какво причиняват ваксините да гледа този документален филм основно лекари говорят в него:https://youtu.be/cqsT5EoIk8U

31

кво общо

преди 2 години

имат двете изаявления в едно изречение или мало умието завладява всички, по-страшно от корона

30

dakotabg

преди 2 години

Аз на жена си,вяра нямам,как да вярвам на държавата!??Още повече,че и всеки вижда,колко приятелски ни помага,да затъваме,че и копаем...

29

Анонимен

преди 2 години

Ше играе винкело

28

Анонимен

преди 2 години

Навсякъде по света протестират. Полицията напада гражданите сякаш са терористи. Държавния апарат и политическата С-Г-А-Н врагът! Този на сминмката е един от тях.

27

АНТИ

преди 2 години

Аз пък невярвам на никого и хич не ми е лошо, всъщност е нормално, особено когато става въпрос за живота и здравето. Смятам да поизчакам, ваксините са експериментални. А ако станат задължителни...да дойдат и да ме убедят, че са безопасни, след като ги измислиха миналата година, и са в пробен период. Но вместо мишки ги пробват на хора, или пак мишки, но двукраки. Бъди плъх- ваксинирай се.

26

Анонимен

преди 2 години

Държавата е загрижена за моето здраве. Държавата ме кара да си сложа препарат против някаква болест. Държавата ако е загрижена, ще поеме отговорност а не да ме кара да подписвам че аз на собствена глава си слагам въпросния препарат и само аз нося отговорност ако нещо се случи с мен. По този ли начин държавата е загрижена за мен, моите близки и моите сънародници? Това ли е любовта и приятелството на собствената ми държава? Ами значи тази държава не ми е приятел, то е ясно.

25

Киро Х

преди 2 години

До Додо: come on man! На държавата винаги трябва да се вярва! Всичко друго са безпочвени теории на конспирациите! Казаха ни истината и за Чернобил, и за Фукушима, и за атентатите от 11.09.01, и за оръжията за масово унищожаване в Ирак, и на чернюгитe в САЩ им казаха истината, когато ги заразяваха умишлено със сифилис по държавната програма Таскиджи. Държавата НИКОГА не лъже! За малоумнитe - това е сарказъм.

24

Хахахахаха

преди 2 години

Държавата е врагът! Доказа го многократно от началото на пландемията!

23

Анонимен

преди 2 години

Да прочетох последното изречение значи хората които са преболедували леко или без да са разбрали също трябва да имат сертификат без да се ваксинират защото са изградили имунитет *** а де защо тогава ги тормозите да, се ваксинират