62

тъй де

преди 2 години

И после да не се чудят Кунчевци, Витановци, бай Шилевци, Балтовци...........че били заплашвани!

61

Анонимен

преди 2 години

Тия нямат ли поне капка срам, за да се спрат с пропагандните си глупости?

60

Анонимен

преди 2 години

Първо, Кунчев, самият факт, че казваш, че е безумно да не ти вярваме, показва, че си тотално корумпиран и луд. Жалък продажник! В Израел ще има трета доза за всички ваксинирани, в Англия ще има, навсякъде ще има, а ти казваш, че тук нямало да има. Защо? Чудиш се как да подтикнеш хора към първа доза. Откажи се. Жалък си! Сега пуснахте и Чорбанов да вдига броя наваксани с българска ваксина. И такива трикове правите, но никой не ви вярва!

59

Анонимен

преди 2 години

тия измамници оставиха хората безработни с намалени заплати и увеличени цени а те си пълнят джобовете и ви баламосват с приказаки за деца

58

Светозар

преди 2 години

" хора, които са изградили имунитет по време на боледуване, за което не са разбрали "========================================================Ха - ха - ха ! Кунчев, сами се дъните. Какъв е този страшен вирус, който си го преболедувал и не си разбрал ? Егати якия вирус. Момчета, пуснете нещо по - сериозно: Чума, Холера, Ебола, Антракс.... Я, да си болен от Чума, дали няма да разбереш ?!

57

Анонимен

преди 2 години

Това, че имаме държавата за враг не е наша вина, а на държавата, която бе една бащиния за един криминален нарцис!Доверието се печели, не се изнасилва.

56

Анонимен

преди 2 години

Народен съд за слугите на фарма-мафията!

55

Гневен

преди 2 години

Кунчев, за теб държавата е спонсор. Със сигурност взимаш не лошо възнаграждение от нея (и не само). 70% от хората които ти плащат заплата са против задължително ваксиниране, съобразява се с този факт!

54

Бay

преди 2 години

държавата ви набави ваксини ама вие сте анти... Не знам какво са виновни?

53

Моля

преди 2 години

МОЛЯ,ПОСОЧЕТЕ МИ ЕДНА ПРОБЪЛГАРСКА ПАРТИЯ РАБОТИЛА ЗА БЪЛГАРИТЕ ОТ 1989 ГОДИНА НАСАМ И КАКВО НИ Е ПОМОГНАЛА

52

Анонимен

преди 2 години

И аз чакам да се махнете и да отидете някъде другаде, ама стоите в БГ.

51

5645

преди 2 години

Елита воюва срещу народа.На всяка цена искат да ни набодат с трансхуманистките вещерски отвари наречени ваксини.Трябва да удържим фронта,иначе ще ни стегнат,като в Европа. Сега са малко излъганите и гледат да не ни плашат с много репресии.

50

Анонимен

преди 2 години

Естествено че видеото и т.н. щеизчезнат.Идиотията трябва да се ограничава.

49

Анонимен

преди 2 години

"Държавата" България е създадена и съществува само и единствено за гавра, преследване, унижаване, мачкане, съсипване и ограбване на населението си! Дали е безумно да имаш държавата за враг?

48

Анонимен

преди 2 години

Аз съм българче,не обичам вашта държава дето лев детски не ми дава Ех само да порасна на секундата отук се махна

47

Гроби Таласомо

преди 2 години

Безумно е, но е реално, Кунчев;))) Ти на коя планета живееш? Нема по-голям враг за българите от настоящата му държава, на която само името е България иначе е Антибългария! Така се казва, тя към днешна дата, затова и си отива заедно с вас! 30 години ви гледаме чуку.ндурските физиономии и проклетия ген! Вървете си!

46

българин

преди 2 години

Съжалявам този човек. Той е в пълна безизходица и безсилие и плещи глупости. Страх го е за поста и паричките. Не може да си изпълни поръчението.

45

Анонимен

преди 2 години

БЪЛГАРИН ДА СЕ НАРИЧАМ НИКЕА РАДОСТ НЕЕ ЗА МЕНЕ

44

Гроби Таласомо

преди 2 години

До АнонименТака е. Във Фесът, колчем кажеш нещо за евреите и Узунов, особено, ако съчетаеш евреите и Узунов и веднага те блокират за 30 дена;)))

43

Анонимен

преди 2 години

Видеото в тубата изчезна за секунди. Значи нещо вярно е имало. Там за ковида ако говориш и изчезваш на момента. Контрола е много строг. У фейса е същото и освен за ковида, а кажи нещо за евреите и глей ко стаа... контрол и хората трябва да са дезинформирани и единствено да им се говори от сутрин до вечер - ваксинирай се, ваксинирай се, ваксинирай се... кат Кашпировски са всички с тия ваксини брат....