80

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 89 Стотици хиляди са като теб,вярвай ми.И така им е по-изгодно да ни ограничават и манипулират.И никой не ги слага в статистиката,защото процента хоспитализирани и починали ще се срине.

79

Чака

преди 2 години

Да бъде купен от Франция, но няма да стане. Този е по-зле и от Слави. Много лъже.

78

Анонимен

преди 2 години

Поне вече има яснота какви вакси ще произвежда новия завод на Домуса. Кофти. Това не бива да се прави.

77

Анонимен

преди 2 години

И защо антителата не ги взимат под внимание. Аз си боледувах от вкъщи и не са ми бъркали в носа за ПСР нито са ме карантинирали, но си имам антитела и това трябва да се отбелязва като преболедуване. Защо само пср и карантини гледат?

76

Анонимен

преди 2 години

Това наименование- " българска "е само за камуфлаж !

75

Анонимен

преди 2 години

Едно разумно обяснение да прочета от учен. То не бяха лекари, доктори, доценти, професори, академици, математици, член кореспонденти... И всеки те плаши: "Ако не се набодеш, ще умреш!" Включително и служебния министър, Стойчо Кацаров! Ето - българска ваксина, която никой не се агитира да я използва! Ако искаш се боди, ако не искаш, не се боди! На нея като че повече ще повярвам. Но трябва да се одобри първо от ЕМА, после от ИАЛ.

74

българска ваксина

преди 2 години

нито с българска, нито с американска, нито с руска, нито с китайска и даже с марсианска ваксина няма да се ваксинирам. А вие се набирайте като червей на буца. Keep trying. Убеждавайте ме, не ми пречите, само се убеждавам че съм решил правилно.

73

Анонимен

преди 2 години

Доверието на научната общност към Чобанов е вече сринато заради собствените му изказвания и поведение.

72

Очакваме

преди 2 години

Първия ваксиниран с българската ваксина да е самия Чорбанов - все пак трябва да даде пример пред всички.

71

Fax from Baba Meca

преди 2 години

Айде че то вируса ще си замине докато сварим ваксината

70

"Страхотна нови

преди 2 години

Всички сатанински медии, които бълват лъжи и пропаганда за отровите, са със заглавието "българска ваксина" промотирана от уж-противника на мерките, депутата-"доктор" от ИТН Чорбанов. А бе Славчо, музиканте ти наистина си ужасно ***! Да беше изчакал да минат изборите поне преди да обявиш публично, че си от отбора на фашагите. Сега ще попитам всички мои познати, на които им говорех че Слави не е по-различен от Бойко, които ми се смееха и вярваха на тази yтpeпka, какво мислят сега по въпроса.

69

БРЦК

преди 2 години

Трябва поне 10 на 100 да не се ваксинират за да погребват ваксинираните

68

верно

преди 2 години

като чета коментарите се съгласявам с поета който е казал - ние сме малък , но про ст народ! и с професора дето е казал - у нас 80% са де билни.

67

Cлaвчо глyпaka

преди 2 години

Лъснаха най-после в истинската си светлина б0kлуцитe от ИТН. С това изказване на този "доктор" простия музикант на практика си признава, че е финансиран от сатанистите, и по специално от бат сорос.

66

Анонимен

преди 2 години

Каза Гейтс: във всяка държава- завод за ваксини, и наште хукнаха.

65

Ro

преди 2 години

Ако я одобрят за използване, има нещо съмнително. Никой няма да ни пусна нас баш да правим, продаваме и печелим от ваксини или каквото и да е друго. Най-вероятно наистина е с цел да подведе българите, че е наша и безопасна уж. То и политиците са си наши, родно производство, ама никой не им вярва точно поради тази причина. :))

64

Анонимен

преди 2 години

С българска ваксина бих се ваксинирал. Вероятно обаче няма да бъде одобрена, защото ще вземе част от баницата на Фарма-мафията, а в момента парчетата са много горещи и мазни, и всички облизват пръсти

63

хня

преди 2 години

Защо ли имам чувството, че е просто някоя от известните вече, но със сменен етикет? Етикет с надпис - бутилирано в България, по поръчка на Кауфланф и Лидъл.

62

Озадачен

преди 2 години

До Анонимен 67 Ама всички ваксини ли да забраним? Тази против полиомиелит примерно и нея ли?

61

Читател

преди 2 години

Краля на ***.