37

Анонимен

преди 2 години

Га беше антиваскър и здрав ни рива а?

36

до 38

преди 2 години

Прибери си вересиите, този горе, на който не бива да се споменава името. Демек-прибери си ваксинираните и ни освободи от натрапчивото им излишно присъствие.

35

Анонимен

преди 2 години

Още по зле е става. Не може лекари и сестри да са на по 70г и да ги няма, а в същото време м***нгалите по цял ден да висят в чакачните. Пари няма, хора няма, стари апаратури и така. Ще става страшно само до няколко години

34

Анонимен

преди 2 години

Ха, некви ми напраскали минуси. Значи наистина биха отишли да ги преглежда и лекува баце. Ама съвсем сериозно. А защо не и деската танасова? Казват, че била много добра лекарка, достойна да оправи родното здравеопазване.

33

xaxsasб

преди 2 години

Гладуването прочиства организма. Аз като съм болен не ям и не пия лекарства. Знам го още от прабаба ми, а и съм го чел и в лекциите на Дънов, пък и от разни други български и чуждестранни източници. А пък и болниците да не са сиропиталище? Човека не е бил дори приет, тая дето го е разболяла да му беше занесла един кроасан вместо да звъни по медиите.

32

Анонимен

преди 2 години

Няма лекари, които да искат да работят в Ковид отделенията. Мърлявщина и престъпна небрежност. На новите избори пак гласувайте за онзи с кюлчетата в нощното шкафче.

31

Анонимен

преди 2 години

Ако не беше антиваксър нямаше да влезе в болница най-вероятно.

30

Анонимен

преди 2 години

То и Ким Чен така ги легува в Северна Корея с глад и жажда.

29

баба мара

преди 2 години

това е положението в болницата на града на томислав дончев президентмислете на изборите защото ще висим по коридорите докато пукнем

28

до 28

преди 2 години

Според теб баце ли щеше да го приеме и лекува? Не знаех, че баце, освен пожарникар, е и лечител. Всеки ден откривам какви необикновени способности има този човек. И то брагодарение на верните му ***, които ми отварят очите.

27

ЗАЕДНО МОЖЕМ ВСИЧКО

преди 2 години

ПОКЛОН ПРЕД БЪЛГАРИТЕ- ЗДРАВА НАЦИЯ СЕ ОКАЗАХМЕ- ГЛАДНИ, ЖАДНИ БЕЗ ЛЕКАРСТВА, С КОВИД, НА 87 Г- АМА ЖИВИ- НЕ СЕ ПРЕДАВАЙТЕ, ЗАЕДНО МОЖЕМ ВСИЧКО ЩОМ И КОВИД НЕ НИ ИЗТРЕБИ И ПОЧТЕНИТЕ НЯМА ДА УСПЕЯТ- НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ ДЯДО, СТИСКАЙ ЗЪБИ.

26

Анонимен

преди 2 години

Промяната продължава. Ако беше по време на Баце, всички телевизии щяха да излъчват на живо от Габрово, ама сега пълно затъмнение. Първи по смъртност в света от вируса, а по телевизиите започват всички новини с какво правили Кирчо и Кокорчо и дали зеления чорап е започнал кампанията си

25

66

преди 2 години

Първо не се ваксинирали защото са дървени философи които от всичко разбират.После бавно ги приели щото имало много за приемане.Трето болницата не може да храни пациенти които не са приети. Лекарите да построят тоалетни във всяка стая.И накрая ако може денонощно лекарите и персонала да им държат ръцете денонощно и то без пари.Е не може.Дойде време всеки да си отиде на мястото според образованието,труда и акъла си.

24

Анонимен

преди 2 години

Ама искат да им пляскаме после..

23

Анонимен

преди 2 години

Ако беше ББ едва ли щеше да чака.

22

Анонимен

преди 2 години

Видели са положителен тест, решили са, че 2000 лв.пътека и 1000лв. за първа линия са им в кърпа вързани и са приключили с грижите за болния. Дъщерята да му мисли за лечението.

21

всичко е точно

преди 2 години

бе това не е верно . другаря кацарОФ каза че всички мерки са взети и няма да има хора по стълбищата , камоли по коридорите на носилки .

20

Анонимен

преди 2 години

Като искате лукс, Мангъра каза:дома, чайчета, аспиринчета, инхалацийки.

19

Антивакърите

преди 2 години

Да си седят в къщи и да се лекуват с чай и аспирин. К`во пълнят болниците.

18

Анонимен

преди 2 години

В България обстановката във въпросните ковид отделения е нечовешко.Някои хора скочиха понеже не издръжаха на затвора в ковид отделенията.