57

Щерю

преди 2 години

Сега е модерно пациентът да бъде довършен - по Протокол. И няма виновни...

56

Анонимен

преди 2 години

Добре де, що сега за Ковид има пари, а за персонала по болниците досега нямаше или за ремонт, щото управителите карат джипове те. За Ковид се изсипват една камара пари, но лечението пак е неадекватно.

55

Анонимен

преди 2 години

До 61 аз като чуя някой да ми говори за безплатно,значи е комунист.

54

Анонимен

преди 2 години

Класика в жанра !

53

До лекар

преди 2 години

Като чуя лекар да ми говори за пари и вече знам, че не е никакъв лекар...

52

White mafia

преди 2 години

Редно е да се закрият всички бг болници!

51

Лекар

преди 2 години

58, пич, не ме питай мене, питай тия, на които им плащаш. То па и едно плащане... 600 евро на година, че за тия смешни пари, какво качество искаш

50

Анонимен

преди 2 години

До ЛекарАбе пич, аз си плащам всеки месец по 100лв за здравни осигуровки, което прави по 1200лв на година. Плащам и 50лв на месец допълнително здравно осигуряване за да мога да избягвам държавните болници, когато е възможно.Колко още да плащам?Ако ще ходя изцяло в частни болници за какво ги плащам тея пари въобще?

49

Лекар

преди 2 години

Ако искате качество, трябва да си плащате, що не отиде в частна болница

48

Бате Сечко

преди 2 години

Тук има няколко мислещи българи, които ви го казват всеки ден!- Не ВиросО, а системата уби и убива хората!!! А, сега и, вълшебната" игла на дявола...

47

Анонимен

преди 2 години

Яница , един въпрос - в руската азбука има ли буквата "З" ?

46

Яница

преди 2 години

Брей, хора беэ работа!!! Эа някакъв си старец налаэиха сайта и всеки има мнение по въпроса!!! Лекарската професия е на уважение и не сме ние, които да отсъдим, как е било трябвало да се подходи в случая!!! Съпруга ми от инфаркт го спасиха в спешна помощ - и това не може да се ЭАБРАВИ эа цял живот!!!

45

Анонимен

преди 2 години

Каква болница без баня и тоалетна. Ами такива са на бай Тошо болниците, дето сега не можем да ги боядисаме. Има по една тоалетна на етаж и който може, да се замъкне до нея. Пазил ни Господ, че тогава нямаше такъв вирус. И сега като скочите да го защитавате, направете сравнение с болниците в други държави, с които имахме равен старт след разрухата от Втората световна. Ама беше без пари аспиринчето. Партийните величия в Правителствена, а за байпаси и други по-сложни операции в "прогнилия запад".Ск

44

Анонимен

преди 2 години

Български лекар = мафиот, с много малки, ама много малки изключения!

43

Анонимен

преди 2 години

ПОМНИТЕ ЛИ ПРОТЕСТИТЕ ОТ 2013Г- ПОСЛЕ ДОЙДЕ 2014Г И КТБ ФАЛИРА, А СЛЕД ТОВА ВСИЧКИ НИЕ ПРЕЗ ФИСКА И ДЕЦА И ВНУЦИ ЩЕ ГИ ПЛАЩАМЕ ОЛИГАРХИЯТА ТРЯБВА ДА ПРИБЕРЕ ДАДЕНОТО ЗА ПРОТЕСТИТЕ, 2020Г ПРОТЕСТИ АНАЛОГИЧНИ НА ТИЯ ОТ 2012/13Г СЕГА ОЧАКВАМЕ ОЛИГАРХИЯТА ДА СИ ВЪРНЕ ДАДЕНОТО ЗА ПРОТЕСТИТЕ ЧРЕЗ МАНИПУЛИРАНЕ НА БОРСАТА ЗА ЕЛ ЕНЕРГИЯ И ГОРИВА- ЩЕ ЧАКАМЕ ЩЕ ВИДИМ- НО МИЛИОНИТЕ ОЛИГАРСИТЕ ЩЕ СИ ПРИБЕРАТ.

42

Анонимен

преди 2 години

Така "убива" "коронавирусът". Бялата мафия отива на съд за геноцид. Неизбежно е.

41

Сат Н

преди 2 години

Тоя е толкова болен от страшната болест, че цял ден е живял на носилка без ядене.. и то на 87 години. Аман от просто тии! Лудата му дъщеря го е завлякла там, за да го "спасяват", лъжейки, че състоянието му е тежко. И самата тя колко е болна, след като може да търчи насам-ната и има сили да се грижи за болен. Цирк бе, цирк !

40

Анонимен

преди 2 години

Нали това ви е мечтата, да не ви карат да се ваксинирате, ама после почвате да ривете че не ви приели в спешното

39

Сат Н

преди 2 години

Продължавайте да вервате в измисления вироз, далече ке стигнете...

38

.

преди 2 години

Гладолечението е много мощен терапевтичен метод!