65

Щерю

преди 3 месеца

Сега е модерно пациентът да бъде довършен - по Протокол. И няма виновни...

64

Анонимен

преди 3 месеца

Добре де, що сега за Ковид има пари, а за персонала по болниците досега нямаше или за ремонт, щото управителите карат джипове те. За Ковид се изсипват една камара пари, но лечението пак е неадекватно.

63

Анонимен

преди 3 месеца

До 61 аз като чуя някой да ми говори за безплатно,значи е комунист.

62

Анонимен

преди 3 месеца

Класика в жанра !

61

До лекар

преди 3 месеца

Като чуя лекар да ми говори за пари и вече знам, че не е никакъв лекар...

60

White mafia

преди 3 месеца

Редно е да се закрият всички бг болници!

59

Лекар

преди 3 месеца

58, пич, не ме питай мене, питай тия, на които им плащаш. То па и едно плащане... 600 евро на година, че за тия смешни пари, какво качество искаш

58

Анонимен

преди 3 месеца

До ЛекарАбе пич, аз си плащам всеки месец по 100лв за здравни осигуровки, което прави по 1200лв на година. Плащам и 50лв на месец допълнително здравно осигуряване за да мога да избягвам държавните болници, когато е възможно.Колко още да плащам?Ако ще ходя изцяло в частни болници за какво ги плащам тея пари въобще?

57

Лекар

преди 3 месеца

Ако искате качество, трябва да си плащате, що не отиде в частна болница

56

Бате Сечко

преди 3 месеца

Тук има няколко мислещи българи, които ви го казват всеки ден!- Не ВиросО, а системата уби и убива хората!!! А, сега и, вълшебната" игла на дявола...

55

Анонимен

преди 3 месеца

Яница , един въпрос - в руската азбука има ли буквата "З" ?

54

Яница

преди 3 месеца

Брей, хора беэ работа!!! Эа някакъв си старец налаэиха сайта и всеки има мнение по въпроса!!! Лекарската професия е на уважение и не сме ние, които да отсъдим, как е било трябвало да се подходи в случая!!! Съпруга ми от инфаркт го спасиха в спешна помощ - и това не може да се ЭАБРАВИ эа цял живот!!!

53

Анонимен

преди 3 месеца

otkloniavat vnimanieto na horata ot mafiotskia iznos na bg tok.

52

до Никога вече Радев

преди 3 месеца

да да то нали радев и болниците 12 г управлява 5 от президентството и 7 от самолета преди това. Колко жалки отррепки сте това гробарите

51

Анонимен

преди 3 месеца

Каква болница без баня и тоалетна. Ами такива са на бай Тошо болниците, дето сега не можем да ги боядисаме. Има по една тоалетна на етаж и който може, да се замъкне до нея. Пазил ни Господ, че тогава нямаше такъв вирус. И сега като скочите да го защитавате, направете сравнение с болниците в други държави, с които имахме равен старт след разрухата от Втората световна. Ама беше без пари аспиринчето. Партийните величия в Правителствена, а за байпаси и други по-сложни операции в "прогнилия запад".Ск

50

Анонимен

преди 3 месеца

Български лекар = мафиот, с много малки, ама много малки изключения!

49

Анонимен

преди 3 месеца

ПОМНИТЕ ЛИ ПРОТЕСТИТЕ ОТ 2013Г- ПОСЛЕ ДОЙДЕ 2014Г И КТБ ФАЛИРА, А СЛЕД ТОВА ВСИЧКИ НИЕ ПРЕЗ ФИСКА И ДЕЦА И ВНУЦИ ЩЕ ГИ ПЛАЩАМЕ ОЛИГАРХИЯТА ТРЯБВА ДА ПРИБЕРЕ ДАДЕНОТО ЗА ПРОТЕСТИТЕ, 2020Г ПРОТЕСТИ АНАЛОГИЧНИ НА ТИЯ ОТ 2012/13Г СЕГА ОЧАКВАМЕ ОЛИГАРХИЯТА ДА СИ ВЪРНЕ ДАДЕНОТО ЗА ПРОТЕСТИТЕ ЧРЕЗ МАНИПУЛИРАНЕ НА БОРСАТА ЗА ЕЛ ЕНЕРГИЯ И ГОРИВА- ЩЕ ЧАКАМЕ ЩЕ ВИДИМ- НО МИЛИОНИТЕ ОЛИГАРСИТЕ ЩЕ СИ ПРИБЕРАТ.

48

Анонимен

преди 3 месеца

Така "убива" "коронавирусът". Бялата мафия отива на съд за геноцид. Неизбежно е.

47

Анонимен

преди 3 месеца

Че има болни има,но каква болница, какви условия са тия да няма в отделение ,където приемат заразно болни да няма тоалетна и вода.Пълна мизерия.В 21 век при условия по- лоши от на война. По 1000 лв на доктори пък условията за пациентите-като във военно полева болница или даже по-зле.После голяма смъртност имало щото всичко друго е виновно но не липсата на лекари,условия, лекарства, протоколи за лечение.

46

Сат Н

преди 3 месеца

Тоя е толкова болен от страшната болест, че цял ден е живял на носилка без ядене.. и то на 87 години. Аман от просто тии! Лудата му дъщеря го е завлякла там, за да го "спасяват", лъжейки, че състоянието му е тежко. И самата тя колко е болна, след като може да търчи насам-ната и има сили да се грижи за болен. Цирк бе, цирк !