23

До 8

преди 2 години

Умрели са от друго заболяване, а са ги писали, че са от Ковид, за да вземат по 1200 лв. на човек.Те така медиците могат да ни изтрепят всичките и да ни пишат от Ковид, защото ще добавят още 1200 лв. към заплатата си. Един умира, друг се ражда, а пациентите сме само средство за печелене на пари.Смъртността от Ковид рязко ще намалее, когато спрат да плащат по 1200 лв. за починал от Ковид.

22

Мислещ

преди 2 години

Не е много удачно да се използва глагола "мислим" при антиковидидиотите......

21

Бил Гейтс

преди 2 години

Скоро ще бъде въведена задължителна ваксина в България, имам сделка с Кацаров след кратка дискусия с Кацаров вчера по тиймс. Ще бъде спряна ваксинацията с Янсен в България и ще се ваксинира и чипира само с моята ваксина файзер вече. С всяка нова ваксина вие ще бъдете екипирани с инсталация на Windows 11, която работи на чипа инжектиран с ваксината на файзер. Скоро ще бъде пуснат 5G и софтуера на чипа ще се ъпдейтва по него, но ще се налага реваксинация при смяна на батерията.

20

Анонимен

преди 2 години

До 19: Приготвили са това, което са им заповядали. Бъди благодарен, че понякога не трият верните коментари.

19

Анонимен

преди 2 години

Не успяхте да ни натикате в затвор безвъзвратно, щото искате някой да плаща данъци. Откъде да ви додат тлъстите заплати, от кого да крадете, ако всичко е умряло? И затова отпускате мерките частично. Ми айде, бачкайте си хоум офис. Влизайте в магазините най-много двама. Е, как пък в общината, ако трябва да платиш нещо хич не са взискателни. Тоя грип го превърнахте в най-сполучливия начин да ни теглите на каишка.

18

дарвинист

преди 2 години

Групова Дарвинка за 26 антидиота!!Благодаря!!

17

върбанБрястовСалкъмо

преди 2 години

Значи има едни починали С положителен тест за ковид. Никой от властимащите не се интересува дали основната причина за смъртта е ковид. За да е всичко честно и справедливо, сега ние(над 80%) неваксинираните се интересуваме колко от всички починали са били С ваксина. На нас пък ще ни харесва да си мислим че е от ваксината.

16

Анонимен

преди 2 години

Хората с придружаващи заболявания се оказаха по-устойчиви на Ковид-19. Вижда се по процента на починалите от Ковид-19 с придружаващи заболявания и какъв е дела на хората с тези заболявания сред населението на същата възраст.

15

До 10

преди 2 години

От така наречените "ваксинирани", които били 12% само 7% са с 2 дози, но никой не споменава дали са минали 14 дни от втората доза. Ако не си ваксиниран с 2 дози и не са минали повече от 14 дни от 2-та доза, нямаш изграден имунитет, така че си като неваксинираните.Имам IgG антитела, имам и T-клетъчен имунитет от ваксината, а тези дали могат да докажат с тест, че ги имат и не са си платили, за да получат сертификат и да излеят ваксината в мивката.

14

Анонимен

преди 2 години

Защото така все неваксинирани умират от Ковид-19? Никоя ваксина не е ефективна на 100%. Вчера нови 26 неваксинирани са починали

13

Анонимен

преди 2 години

Ай сиктер вече.

12

Анонимен

преди 2 години

Тролът не е спал. Фанатизиран е и е обществено опасен.

11

Вакс Ваксов

преди 2 години

Днес починалите неваксинирани са 26 от 26!!!100%!!!Това ако не е чудесна новина за антиидиотите,не знам коя ще е...

10

Анонимен

преди 2 години

20 ваксинирани от 229 новопостъпили в болница, което е 8,7%. Ваксинираните в България са близо половината от хората постъпващи в болница - живеещите в България на възраст над 40 години.

9

Анонимен

преди 2 години

А колко са починали от други работи?

8

Анонимен

преди 2 години

Добро утро хипохондрици! Днес колко от вас ваксинирани И д.и оТ.и ще умрат от короната? Нека позная: точно толкова ,колкото и неваксинираните. Хахахахаха. Странно ,как природата ви е наказала вместо вас да мислят БТВ, Нова ТВ и др.

7

Анонимен

преди 2 години

20449 регистрирани като починали от Ковид-19, а надвишената смъртност е около 50 хиляди.

6

Анонимен

преди 2 години

Лъжат ,че няма умряли ваксинирани. За два дена умряха двама мои познати от короната . И двамата бяха ваксинирани. Никъде не ги споменават. Всичко е лъжа и манипулация. Всички умират еднакво. Целта е да се бият ваксини , а не е важно кой и колко умират.

5

Анонимен

преди 2 години

Починали са още 26 човека, които ги е било страх да се ваксинират.

4

Анонимен

преди 2 години

418 са реално болните в България.Заразените не ме интересуват колко са,нито хипохондриците дето лежат в болниците за да точат пари от касата докторите.