17

анонимен

преди 2 години

Тази грозна чиния замърси бълкана. Там са изложени образите на най големите престъпници.

16

Анонимен

преди 2 години

18 само забрави да кажеш, че заплатата на мама и тати беше 150 лева. Иначе да, ама някъде 70те год, защото аз бях дете 80те и цените бяха доста по-високи от тия дето си описал.

15

Анонимен

преди 2 години

Не съм комунист, даже не ги понасям, но е безобразие това НЛО чудо да се руши. Освен че е опасно, става и повод за лудост. Възстановете го. Направете го музей на комунизма ако щете или му дайте някакъв нов живот, например за зали за концерти. Не знам. Но аз съм против рушенето. Да се използва вече построеното и да се преиначи в полза на хората.

14

Анонимен

преди 2 години

Жалко че Валяка не можа и това да стори.

13

Когато

преди 2 години

Мама и тате ме пращаха с 20 стотинки на училище за закуска(както и всички останали) трябваше да си купим по две марки от 40 стотинки с картинката на тази "тоалетяща" чиния.Като примерни пионерчета, предадохме и по 10 кг. стари вестници-пак за тази цел. Бате в казармата също беше купувал марки на стойност 5 кутии цигари, както сам каза.На бабите и дядовците при получаване на пенсиите 40 ст. по-малко, плюс една марка с "дом-паметника". А родителите даваха повече - като суми и пъти.Чие е т*ва лай*?

12

14 ти прочете ли

преди 2 години

статията, НИЩО освен малки мозайки са останали, какво ще съхраняваш.....БългароРушлямската връзка ли.

11

копилдаците на 100

преди 2 години

"Затова е много по-лесно да се съхрани".....годишнатаМандраджиискаКурва кВо чакат ми не я съхранят.....

10

До Бонго Бонго

преди 2 години

Предполагам че си даваш сметка, че никой няма да плати за разрушаването и извозването на отпадъците от това нещо. Затова е много по-лесно да се съхрани. Щом холивудски филми им прави впечатления, значи не е толкова невпечатляващо.

9

Бонго Бонго

преди 2 години

Красиви хубаво приятно място да се цени красотата на България. А не Комунистически жертвеник.

8

Бонго Бонго

преди 2 години

Що ли не съм чувал някой турист да му е интересно да види куп комунистически акота с графити и да дава и пари затова. Пълна щуротия.Стоунхендж е глупост но преди хиляди години,а не щеш ли да видят хората, чужденците да видят,кое да видят. Те са научени,че комунизма е провал и ни казват в Европа Ийст Европа ужас, заради комунизма и манталитета на роби..Ей затова напълно да се срине,бетона за пътищата да иде и да стане прекрасен парк с чешми и тишина, където тогава да се водят чужденците на краси

7

Анонимен

преди 2 години

Аз ненавиждам комунизма до дъното на душата си, но предпочитам тая структура да бъде ремонтирана и отворена за туристи, отколкото да е поредното рушащо се бетонно гоовно в България. Дори мисля, че може и да привлича туристи и държавата да печели от него. Англичаните от ония боокклук Стоунхендж печелят лудо, пък ние от това ли няма!?

6

Махнте си мръсните р

преди 2 години

ъце от историята ни! Бузлуджа трябва да се реставрира и се печели от нея!Когато грабихте като невидяли - активи,заводи,пари,всичко до което се докопате и цяла България, което бе създено и построено през социалзма , не беше лошо, че е социалистическо , нали, а сега и паметниците искате да съсипете и унищожите, олигарси ненаядени, алчни, нахални, не пипайте историята ни!

5

Бонго Бонго

преди 2 години

Тия дето поливат доматите с нафта имат.

4

Анонимен

преди 2 години

Заслужава си да се направи едно военно учение с мишена чинията .Малко ли стари снаряди има в складовете ?

3

Наблюдател

преди 2 години

И как така след 70 хиляди тона бетон, три хиляди тона стомана и хиляди часове безплатен робски труд това "чудо" на соца е пред пълно саморазпадане след едва тридесет години? Явно все пак великите комунистически Интелигенти е трябвало да построят пирамида или бункер вместо летяща чиния покрита със стъклен покрив...

2

Анализатор

преди 2 години

Другарите са запретнали ръкави да възстановяват този апотеоз на социалистическата "архитектура". Естествено не с техни собствени пари. То не бяха фондации, не бяха семинари и ред други щуротии. В момента чинията е по-атрактивна от всякога, точно защото символизира разрухата на една мрачна и кървава идеология.

1

Бонго Бонго

преди 2 години

"Масово хората оприличават паметника на летяща чиния. Според архитектурния замисъл обаче той е жертвен поднос и колона, символизиращи разгърнат флаг и венец в чест на Българската комунистическа партия."Ето защо е необходима заблудена ракета на това място.Камък върху камък да не остане.