22

Коко

преди 2 години

Тия ваксини май ще ги бият на всеки 6 месеца или в по-добрия вариант преди всяка зима.

21

Страх

преди 2 години

Страх .. ей това липсва тук. По света хората гледат TV, гризат ноктите си и очакват правителството да ги спаси. Ние тук си знаем, че медиите лъжат, правителството са крадливи *** и не ни пука. Съответно - по-малко страх и по-малко панически ваксъри. Пък както се каза "само 6% от ваксинираните умират от ковид в мъки. останалите са ок"

20

епидемиолог

преди 2 години

до 22- Дори преди доброволна ваксинация трябва задължително и безплатно да се прави тест дали желаещия или този когото са принудили да се ваксинира, е преминал през вируса и има изграден вече с пъти по-добър имунитет от ваксините. Ваксинирането на такъв човек е углавно престъплени по медицинските стандарти. Защото никой още не знае как mRNA ваксините ще препрограмират имунитета на такива хора. А целта им е просто да ги набодат, за да влязат в графата непротестиращи.

19

до 12

преди 2 години

Тестване или ваксина е добре, но тестването си го плащаш а ваксината не - това не е добре! Щом ваксината е безплатна - и тестът да е безплатен!

18

Ха!!!!!

преди 2 години

Искаме си обратно сезонния грип, който нагло ни откраднахте през последните две години. Не че от него умираха по-малко стари и болни хора, но поне живите имаха нормален живот.

17

Анонимен

преди 2 години

Имало ИНТЕРЕС????

16

Тия ни взеха за мезе

преди 2 години

Абе разбирам,че искате да спрете вируса, обаче няма да си ваксинирам децата. Намерете друг начин.

15

Анонимен

преди 2 години

Че то кога се е знаело и мислено в България ! Затова сме на тоя хал.

14

Анонимен

преди 2 години

Чакаме грипа през зиматаи ще си платим PCR за боледуване от ковид.

13

антивакс

преди 2 години

хаха мен ако ми кажат ваксина, тест, или преболедуване, веднага си намирам някой болен да ме зарази. ако ще и обикновена настинка да е, той PCR ги хваща и тях.

12

ан те такаааа

преди 2 години

За бустерната дозичка е ясно, но кога да се очаква ЧЕТВЪРТАТА?

11

Анонимен

преди 2 години

Има ли "ваксина" да не е в тестова фаза? Питам за един преятел ваксър.

10

Анонимен

преди 2 години

Аз се спасявам всяка вечер с две чаши отлежало червено вино - резерва или супериор.

9

До 5

преди 2 години

Вашите коментари пък са много информативни... Помнете си позицията, че никой не ни кара да се ваксинираме - ако ни дойде до главата, да излизате и вие на протестите!

8

Бay

преди 2 години

До Дедо кажи го на лекарите ако те приемат в болница. :D

7

Дедо

преди 2 години

На мен ми омръзна да ме спасявате ! На вас не ви ли омръзна да ни спасявате?

6

Анонимен

преди 2 години

Те пък ко ли знаят че туй айдемного високо ниво и не збам дали ще си плащамещот ало ще си плащаме тези са ок стига някой да плаща

5

До 4

преди 2 години

На тебе май от ушите ти е изтекъл айряна и сега дрънчи на кухо това на раменете ти.

4

Анонимен

преди 2 години

Хората си мислят, че някаква велика наука има в тези ваксини и всичко разбират ваксинолозите, "вярвай в науката". А те нямат идея колко време действа ваксината, кога и кой има нужда от бустер, как действа срещу новите варианти... Беше изтекла информация, че Moderna на среща на главните учени едни били за една доза, другите за друга и накрая избрали просто нещо посредата... Щото иначе отнемат време проучванията каква да е оптималната доза...

3

Панайот

преди 2 години

В кооперацията дето бачкам никой не ги ще тия отрови, само единия комбайнер някой го излъгал и дал да му нашият тая гад и сега го гледаме кога ще пукне.