48

Анонимен

преди 2 години

Прекрасно е да се види как лявата половина на Радев нанася красиво кроше по дяснатото му ухо, а след това дясната му половина го прасва под лявото око. И така човек се чувства удовлетворен, че най-после лицемерното двулично бездарно същество си получава заслуженото.

47

Анонимен

преди 2 години

Хе-хе, подгряването на електората този път започна още от сега. Явно ще има много сеир в предизборната кампания. Руската половина на шизофренния Радев ще се бие с американската му половина. Ние ще се радваме да видим това шоу, такова досега не се е случвало у нас.

46

Анонимен

преди 2 години

как се трупат данъчни задължения за милиони само за няколко дни, да обясни като голям финансист и защо на малоимотен гражданин.

45

до к.46

преди 2 години

Не се пали толкова, защото може да бъдеш осъден за клевета: К.Петков е завършил за магистър в Харвард. Вие въобще не внимавате какво говорите. Очевидно трябва да започне да ви съди и тогава да се убедите, че не е полезно да се говорят неистини. Същото е и с А.Василев: при него има ИЗВЪНСЪДЕБНО СПОРАЗУМЕНИЕ и ТОЙ НЕ Е ОСЪДЕН! Не се дръжте като гербери!

44

Анонимен

преди 2 години

Левият зелен чорап съди десния зелен чорап...

43

Стоядин Лалов

преди 2 години

И как ще я правят тази мечтана коалиция от 121 депутатина, като се съдят помежду си?

42

Анонимен

преди 2 години

Чорапът ги уволни тия точно, затова, че са по-компрометирани, дори от него самия...

41

анти

преди 2 години

Не знам какво има да става ама, май няма да е туй дето си мислим. Дори дошли от чужбина хора правят всичко възможно никой да не ги избере, говорейки и вършейки гл..пости. Чудя се защо ли?

40

Анонимен

преди 2 години

Те вярват на американското правителство и Джо Байдон. Слугинско изказване сравнимо с най-преданите руски поклонници, които безрезервно вярват на Путин. Но това е и съвсем ясно самоопределяне кои са тези хора и за чии интереси работят.

39

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен, к.38. Това с правата на депутат е твоя измислица. *** при някой студент Право стига да не е в ЮЗУ и той ще ти обясни, че в моментът, в който депутатът вече не е такъв, той може да стане подсъдим за извършена простъпка на общо основание.

38

ГЕРБ

преди 2 години

ИЗМАМНИЦИ.Кскво става с документа от Канада и с доказано ФАЛШИВАТА диплома от Харвад

37

Асан

преди 2 години

70 хил. лева беден като мишка... Божков премиер умен и богат !

36

Анонимен

преди 2 години

Безгрешни хора не съществуват. Безгрешни партии несъществуват. Когато Българина проумее това , тогава може да говорим , че имаме шансове да имаме стандарт , като повечето европейци.

35

В.

преди 2 години

Важно е да се спомене ръководната роля на Жо Байдън.

34

Анонимен

преди 2 години

Чист индиец

33

рашка_чибурашка

преди 2 години

Това е добре за българската демокрация, хубаво е облюдките и пишман политиците да се изчегъртват помежду си, а от ГЕРБ просто трябва да изчакат изчегъртването на изчегъртващите да завърши, после парламента и другите обществени места заемани от тошковци, маями, татяни, хаджигенчовци и бойкикевци да се почистят, дезинфекцират и обезпаразитят ... а после идва ред и на преЦедентството, където на службите за чистота и борба с вредителите ще се отвори доста работа ... !!!

32

гражданин

преди 2 години

Какво първо място бълнува този немъж. Те тепърва тръгват надолу.

31

реалист

преди 2 години

До Простото. Да бе, има излъчването на Джак Никълсън - от "Полет над кукувиче гнездо".

30

Анонимен

преди 2 години

Може сега да не е депутат, но когато го е кодошил от трибуната на Парламента, е бил. Ама вие сериозно ли не съобразявате такива неща или се будалкате?

29

ПроСоТо

преди 2 години

До Анонимен...НЕ е грозен!...Човека има визията и излъчването на орел...Безкомпромисен..А ти "гласувай" за когото си искаш,така или иначе нямаш значение..