68

БабаПенаНаПазара

преди 2 години

да осъдат Мухоморката на разтягане с 10 см мааалко тека да се забелязва кат стои зад трибуната на НС където той въпреки злия си език,вулгарните движения и мрачни мисли за които несподеля,той наистина заслужава да е активна част от НС като депут-председател на комисия.В същото време трябва да му се обясни че всиките му външни органи като нос уши пръсти и прочее при разтягането ще се скъсят,ако стърчилото му няма 10 см че на това място ще се появи отвор подходящ за джедър промяна по негово желание

67

Анонимен

преди 2 години

Не може да го осъди! Невменяемите не попадат под закон. Най много да го пратят в лечебно заведение.

66

Диана

преди 2 години

Не виждате ли как говори този см.е.ш.ник-като БСП!- същия стил, дебелоочие, наглост, "компетентност" /едва стъпил в политиката и вече знае всичко за нея/..Фактът, че се хвали, че бил подал Тошко в съда, не говори за голяма почтеност-един почтен човек ще говори когато излезе решението на съда! По този начин обаче той се опитва да манипулира съда,създавайки обществен натиск върху него...

65

ББ

преди 2 години

нормално Харвард...да е *** дума за руските *** и еднокнижниците,да отнемеш хляба на гладният е...ценност...да пребиеш невинни деца зад колоните...искащи да живеят в Държава както приятелите им в Свободният Свят...и престъпление...дпс-гроп са новите фашисти с офшорни и джипки!!!САЩ...фашизма и несправедливостите не са ваши ценности...помогнете на Света ни да ги изкорени!

64

ББ

преди 2 години

Хаха...подкрепа г-н Василев,продължете да работите за България...тези на заплата при пеевски ако видите как са ги ококорили...САЩ им дишат във врата...Магнитски не е шега...ще има и още,Свободни хора сме и отказваме да се правим,че не виждаме грабежите...в сайтовете ни засипват с минуси,подкрепящите ви...обиди...заплахи...но сме тук!!!и на изборите ще сме за да Ви подкрепим!

63

Анонимен

преди 2 години

Ококорения бил роднина на Митьо Очите.

62

Бай Тошо

преди 2 години

До AlexШмърка дръги работи- на Спецов "сламката".

61

Анонимен

преди 2 години

СГС е само един градски съд,всички ли градски съдилища се занимават с такива случаи в градски мащаб или СГС ги разрешава за цялата държава,че все натам отиват жалбите или исковете демек.

60

Alex

преди 2 години

Само да питам. Тоя шмърка ли кокаинум?

59

О хо хо

преди 2 години

Ген. Стоимен Стоименов от РУМНО , сега в Стратегическата комисия на радев, стои зад двамката хардвардци!!! Генералът е повече от близък и с Иво Прокопиев, чийто брат и баща са също от Службите.

58

Нагъл мошеник

преди 2 години

Кокорчо е изпечен мошеник, но има гръб в лицето на олигарха Прокопиев , затова е така нагъл !

57

Нане Вутев

преди 2 години

Тия са нещо като Хърбел и Щърбел !

56

Иван

преди 2 години

Гоше, а ти съмняваш ли се в това?????????????

55

Анонимен

преди 2 години

щом *** са се активизрали в полза на ДПС и ГЕРБ е ясно че са на прав път

54

Гошо

преди 2 години

Щом пишете толкова много за тия калъфи тук , да разбираме ли , че са лансирани от варненската групировка ?

53

Тралала

преди 2 години

Тоя от Екогласност хората на Прокопиев го осъдиха на 620 000лв, сега ще съдят Тошко. Това е истински рекет от Прокопиев и съдийската мафия.

52

Тралала

преди 2 години

Голямата актуализация на бюджета беше увеличението на майчинството, т. е. подсигуриха си гласове от един етнос.

51

Анонимен

преди 2 години

До 57. Радев ли изпрати черните кутии от разбилия се самолет в Русия? Защо не ги разследваха в НАТО? Нямал общо с Русия. Да бе. Все едно не виждаме. Всеки път когато руските агентури вземат властта в България, все едно и също. Водят ни към бедност и към мизерия.

50

Анонимен

преди 2 години

Някакъв меринджей ще съди Т. Йорданов... още малко и ще му повярвам...

49

Аз

преди 2 години

Радев има толкова общо с Русия колкото Сащ със Северна Корея. Айде стига.