88

Гост

преди 2 години

Тошко си го заслужава - циркаджия, но това им беше на лакомниците...

87

ЗА СЕВЕРОЗАПАДА....

преди 2 години

.....Ами по-добре ще е да ни раздават пари от джипката на Баце , щото ОТ САМОЛЕТА НА ФИГУРАНТА НЕ ПАДА НИЩО....а цените си растат на ток , парно , хлеб и месо....И ОЩЕ ЩЕ РАСТАТ!!!!!...ОТ ДВЕ ЗЛИНИ ---ДА ИЗБЕРЕМЕ ПО-МАЛКАТА ....НАЛИ ТАКА??!

86

тя

преди 2 години

Тоя *** и 20 нещо много на сериозно се взе и си повярва , че той командва "парада" !

85

тя

преди 2 години

По -голям лъжец от Тошко африкански няма !

84

Един от Северозапада

преди 2 години

До Случаен минувач И какво, по-добре да си върнем оня с джипката, така ли? Хем полиглот, хем уважаван международен политик, хем и финанси е учил в пожарникарския факултет, а и от всичко разбира и за всичко се разпорежда?

83

до 104

преди 2 години

Те цените ги вдигна служебното правителство назначено от Радев-президента който бе издигнат от БСП! Иначе за другото си прав-ИТН,ДБ, *** и всички други се изпокараха заради властта и облагите от нея,а не че нещо за страната ни са искали да направят!Ако ние не ги закрием на изборите,те България ще я "изчегъртат"от лицето на света!

82

безпартиен

преди 2 години

Много разочароващо е,че новите партии заради това,че не се разбраха за разпределение на министерства постове на шефове на митници и други институции не направиха нищо.Това поставя и сериозният въпрос за намеренията им.Явно нито един от тях не ни мисли доброто!Само се караха за постове,министерства и субсидии.И доникъде не стигнаха,а и нас ни затриха.За няколко месеца ни вдигнаха цените така,че не знам дали ще сме живи догодина.Заслужават на следващите избори и ние да ги затрием!

81

Случаен минувач

преди 2 години

Асене, вземи да работиш някъде като икономист-финансист! Ако си добър, всеки сериозен работодател ще те вземе. Но и никой работодател няма да ти търпи кражбите, пък били те и на интелектуална собственост! Но за политик не ставаш!

80

Анонимен

преди 2 години

А мнозинството от 121 депутатина? Как ще стане?

79

Анонимен

преди 2 години

дано да го осъди и оня да влезне у панделата да види как е

78

Оххх

преди 2 години

Асенчо, ти хубаво ще го съдиш, ако ако дойде измамения норвежец да свидетелства, какво правим. При него с рушвет няма да стене, нали разбираш... .. .

77

измамници

преди 2 години

Двама измамници се канят да ни управляват. Хора, да не позволим измамници, нарушители на конституцията и вдигнали юмруци да решават съдбата на нас и децата ни. Вече видяхме, че не могат. Герб няма алтернатива.

76

Анонимен

преди 2 години

До пияница мистик и да ти кажат няма да разбереш трябва това което вие гербавите го нямате А К Ъ Л

75

Дедо

преди 2 години

Откакто вкара Майчето Манолова в листите куража ти за успех май падна и то много. Дерзай младежо, това,че си умен предан и честен го разбрахме но като ти скочат Евразийците на врата и разделят Европорциите неправомерно и ще се сетиш ,че и други умни честни и верни поданици са запретвали ръкави ,но в България просто не става. Ако успееш ТИ ще си първия. Успех!!!!!!

74

Анонимен

преди 2 години

Изяжте се кучета !

73

пияница мистик

преди 2 години

Ахахахахахаха :))) Ох, малеееееее, ще пукна от смях. Това в БГ вече надмина всякакво шоу. Кирчо лъжеца имал 1 милион лева. Кокорчо крадеца, съден в Лондон и САЩ имал само 70 000лв. Спецов измамника пък не бил ощетил държавата, като си продал фирмата на ром, за да не плаща данъци :)))) Цирк България на живо. То така като ги чета какви са, излиза, че аз съм много по-богат от тримата взети заедно :))) И кой ги сложи тези "бедняци" начело да ни управляват? В САЩ само милионери са политици

72

нека бъде в НС

преди 2 години

кво да се надаш от левкоцит дето излъчва поведение на ималал си земане даване с курана вируса. Макар да си има личностни предпочитания за мъжка височина Батьо Тошак несамо не страда заради нисичкото си тяло а той надскача и Слива с нещо съвсем друго: Тошака е предан, верен, образован, деликатен, дипломатичен и най вече безумно умен.

71

Анонимен

преди 2 години

бай Асене, дигни фортечката и закона да го стисне за гръцмуня. На никого не му харесва това невисоко петле дето голямите батковци петли го яхат като юрдечка шарена.

70

Мекере

преди 2 години

Мръсни долни мекерета! Вместо да направят нещо смислено за Българската държава, тръгнали да се съдят. Пфу.

69

Анонимен

преди 2 години

До Диана: Дудкее, нека го осъди ще му простиме че е червеноармеец а не кирпич от некоя свинскакошара, Диде, мила и любезна. Пеевски беше онзи дето като кара ски пее, нали? Та този като запее минорните маршове на полит-лЕбоФтъ такива джипки към Банкя ще фърчат мила. Пее не пее ще пропее.