52

пппп

преди 2 години

Ако трябва да се протестира за нещо и то целия български народ, то това трябва да е за Поскъпването на тока и газта!! Ето затова трябва спешно и веднага да излезем ВСИЧКИ, ЗАЩОТО НИ КАСАЕ ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД!!! Увеличението на тока и газта ще повлече почти всички стоки и услуги ! Проблема е много сериозен!!

51

Aнонимен

преди 2 години

На никой не му е приятна ситуацията. Но трябва да се мисли, и търси решение, а не само да се хленчи. На запад значи може да се ходи на заведение със сертификат, а тук не? Това е проблемът. Проблемът ви е обществото. А след това и страхливото му управление.

50

Ненужни сте

преди 2 години

Дано повечето хора от този бранш си намерят друга работа.

49

Барикади

преди 2 години

Подкрепям протестите на ресторантьорите, но искам да им кажа, че само с мирни прояви няма да стане. Трябва да се направят барикади, да се блокират ключови кръстовища в София и страната, да ескалират протестите по всеки един начин.Само тогава ще имат успех ресторантьорите!

48

Циркаджии Баста

преди 2 години

Какво реват тия кръчмари смешни нито дават заплати като заплати , осигуровки на 600 лева,няма платена годишна отпуска,или ако им е на минималната.Допълнително здравно забрави.Едно коледно парти и то в собственото си заведение и персонала да се сготви.

47

Анонимен

преди 2 години

Ресторантите си работят. До 23 ч. т.е. съвсем нормално. Читавите имат и поръчки за доставки. Имат също мноооого високи цени. Някои имат само минимални заплати. Имат и малко и малки осигуровки за работниците си. Имат 9 % данък. Искат и да им плащаме от данъците си. Е?!

46

до 51

преди 2 години

На статистик ли ти приличам? Вероятно са поне 300 000 души. Дори 30 да са, а не 30 000 или 300 000, принципа е един и същ

45

Анонимен

преди 2 години

Бизнеса си работи и училищата също,за какво реват!Буци се подиграваше с тях,отвори затвори и нищо,тука ореваха света.Много избирателно протестират.

44

До до 43

преди 2 години

Моля да кажете колко точно работни места осигуряват баровете и дискотеките (ресторантите все пак работят)? Какъв % от имащите работа работят в тях, т е. каква е заетостта на работещите в такива структури на икономиката? Какъв е приходът на държавата от тези служители? На каква възраст са и какво образование имат?

43

Анонимен

преди 2 години

Ресторантьорите взеха да прекаляват и стават нагли , като тулупа борисов!

42

Недоклатени мутри

преди 2 години

Заради тези неопандизени мутри, които сега перат пари в ресторанти, чалготеки и хотели България е на дъното на ЕС. България трябва да развива модерни технологии, атомна енергетика и ИТ, а не да развива бизнес на камериерки, сервитьори и чалга певици на повикане след затваряне на заведението. Ако правителството се огъне пред тия мутри, България ще влезне в червените списъци с най-висока опасност от КОВИД-19, ще умрат маса народ, а всички държави от ЕС, САЩ, Канада, Япония ще забранят полетите.

41

до 43

преди 2 години

До 43Ресторантите са част от икономиката, когато едно парче от доминото падне, всичко тръгва.

40

Бизнесмърши!

преди 2 години

И вашето пaпкане сладко ще свърши!

39

Анонимен

преди 2 години

Браво на Кацаров ,тия печелбари не наядоха . ..ми работете кой ви спира ,не сте затворени като при Борисов ,не може да получавате пари от държавата ей така че сте много важни ,вече ако ви затворят е друго ,има нужда от помощ

38

Анонимен

преди 2 години

До 40: Не е трудно за разбиране. Не искат да го разберат. На хонорар е и споровете трябва да вървят.

37

До до 31

преди 2 години

Ресторантите ли крепят държавата? Това ли е бизнесът, от който съществува държавата? И откога?

36

до 44

преди 2 години

До до 39Това кой как ще се забавлява и наслаждава си е негова работа. Аз на дискотеки не ходя, но съм твърде за да ги има. Защо? Защото някой иска да е там. Както аз не желая моите хобита да бъдат ограничавани от някой ***, така и аз не правя същото с желанията и копнежите на другите. Това се нарича нормално съжителство в едно общество.

35

до 39

преди 2 години

Като ще се наслаждаваш, купи си яхта, гушкай плътни отверстия и плавай до малдивите. То в кръчмата е тъпкано с морални ценности и устои. Е ти поколенията на 80-те и 90-те, половината израстнаха в кръчмите. И са много свестни хора, с висок морал, тесни специалисти, всяка година има нобелови лауреати. Поне деца да правеха като шведете, но и деца не правят. Да бачкаха, 1/3 не бачкат. Въобще утопия!

34

Анонимен

преди 2 години

Няма значение кръчми ли са! Работни места са това! А и ако тях ги изнудят сега, после и до нас ще стигнат, толкова ли е трудно за разбиране?

33

до 35

преди 2 години

До АнонименПринципно хората могат да живеят и без ресторанти и без месо и без коли и без шоколад и без каквото се сетиш. Само дето вече не живеем в тъмните векове и хората не живеят за да съществуват, а за да се наслаждават на живота.