72

Алекс

преди 2 години

Платена предизборна проява на ГЕРБ.

71

Анонимен

преди 2 години

вирус имаше преди година, сега има страх внушен от доцентите и не само от тех, математиците всичките трябва да са в атвра, или и ние да агитираме те да умрат, щом няма наказани за агитация

70

Анонимен

преди 2 години

цвял ден бях къде ли не в тълпи, вирус има в нета, или естесвения ми е много по силен от овцете дето си я набиха, те биха подали и на лгрб, особено, ако има кампанийка, първи път стане ли, ще им ареса

69

Kaцаров

преди 2 години

Точно така, плюя на вас ресторантьори!Аз съм министър и си правя квото си искам. Затварям, отварям, затварям, отварям! Овцете не знаят какво се случва! Бухахах

68

Анонимен

преди 2 години

Отиваш на заведение. Отвън пред входа те чака мед. сестра с Бяла рокличка. Слага ти дозата Файзер. Влизаш в заведението и се насмукваш от мъка, че след 2 години с тебе е свършено. Ама пък един път се живее.

67

Анонимен

преди 2 години

Правилно Мак, на който не му върви сменя професия. Но не на туризма и ресторантьорството не му върви, а на лекарите. Една година и половина тази жалка хунта от медицински фашисти доказа само едно - плътни некадърници във всяко епидемиологично отношение. Мак, лекарите да си сменят професията, а не ресторантьорите.

66

мак

преди 2 години

Докога ще ни занимавате с тях? Да правят каквото искат, да блокират София за ужас на софиянци, но спрете вече. При пълен локдаун спяха зимен сън, а сега са велики. Не са само те в трудно положение, в биизнеса има добри и лоши дни, на който не му върви, сменя професия.

65

Анонимен

преди 2 години

Точно така, училищата остават отворени, а бизнесът продължава да работи. Няма за една настинка да се затваря държавата. Достатъчно сме обръщали внимание на тези плътни лекарски некадърници, които на всичко отгоре са и мошеници - надписват смърт на много болни от други болести хора, за да "докажат" правотата си за "страшния" коронавирус. И след като хлътнаха в тази голяма лъжа за "страшния" вирус, сега не могат да излязат от нея по никакъв начин, освен да продължават с лъжите и манипулациите си.

64

съвет

преди 2 години

блокирайте София бе , кво чакате . яйца , салати , пържоли , мятайте по президентство и министерство . Орлов мост , ректората и всички възлови кръстовища ги блокирайте , да види и разбере фигуранта какво е протест , а не некакво стадо и мажоретките на мая общата да определят кое как да е .

63

Анонимен

преди 2 години

Хунтата на Радев закрива бизнеси, уволнява хора без причина и вдига за пети пореден път тока откакто са на власт. Прави са ресторантьорите, трябва всички да ги подкрепим!

62

Антимафиот

преди 2 години

Разходите за клинична пътека и лекарства за един болен от коронавирус са много по-големи от разходите за една ваксина. Антиваксърите са зомбирани и подкрепят фармацеввтичните гиганти да трупат средства. Не на антиваксърската мафия!

61

Анонимен

преди 2 години

Ако персоналът е ваксиниран и посетителите са ваксинирани, няма проблем да е отворено всичко. Така правят в Европа. Въвеждай ваксинпас и всичко е наред!

60

Очуден

преди 2 години

Как може така да се гаврят с бизнес, който пълни хазната. Този бранш е известен с това, че осигуряват работниците си на реални заплати и никога не са чували за двойно счетоводство. Потресен съм!

59

Анонимен

преди 2 години

Тия какво бръмчат. Искат да ваксинират персонала. Искат и ние да сме ваксинирани всичките. Надяват се да им влезем в кръчмата. Ще унищожат хората.

58

Анонимен

преди 2 години

До "На никой не му е приятна ситуацията... На запад значи може да се ходи на заведение със сертификат, а тук не? Това е проблемът. Проблемът ви е обществото. А след това и страхливото му управление." _____________________ Тук си се ходи на ресторант без сертификат, без нищо...често и без маски, дистанция м/у маси, без изобщо каквато и да е хигиена. Към е проблемът?

57

Анонимен

преди 2 години

За Бау няма умора..

56

хмм

преди 2 години

Това министърче е платено помиярче.

55

Анонимен

преди 2 години

Никой не иска мерки, но както е тръгнало до декември ще има още 9 000 починали от тая гадост. Не вярвам никой да е съгласен с това. Затова показахте дотук достатъчно мускули - време е да изберете вариант, както е на запад, за да не се затваря всичко за дълъг период от време.

54

някой

преди 2 години

До: номер 35 Аз не съм видял в никоя кръчма да продават дрога. А доколкото знам, алкохолът не е забранен, не живеем във времената на Ал Капоне.И само да кажа - на кръчма ходя един път в годината.И често си поръчвам от заведение за в къщи по интернет.Какъв ти е проблемът?

53

А ВИЕ

преди 2 години

Не наядените и плачещ виещиКЪТ хиени. Ще си останите самоС кепчето. РИБИ ВЕЧЕ НЕМА. ЩЕ ГО ДУХАТЕ. КОГА ТУЛУПА ВИ ЗАТВОРИ ЗА 6 МЕСЕЦА. ВИЕ НЯКОИ ВАС СМУЧИХА НАРОДНА ПАРА. СЕГА ВЕЧЕ НЕМА. ЗАВЕДЕНИЯТА РАБОТЯТ СЕГА ПО 16 ЧАСА И ПАКНЕ ВИ СТИГА.