204

Анонимен

преди 2 години

Винаги има едно но, но ако не ви е ясно повечето ваксинирани не сме го направили от хубост, лесно е да си млад и света да ти е в краката, но когато си на възраст или имаш едно или няколко тежки хронични заболявания избираш по-малкото зло. Колкото и да четете по фейса или другаде, всеки иска да ви манипулира с определена цел, ами мислете малко и не им се връзвайте, винаги монетата има две страни.

203

@

преди 2 години

До Е Въз основа на какво реши, че по-добре с нея? А какво ще стане след 1 година? А след 2? Има ли някой производител или агитатор, който дава гаранция и отговаря за последиците?

202

Edin

преди 2 години

До Ивермектин 50. Хубаво е, че вече пуснаха и за хуманна употреба в аптеките. Доколкото видях в коментари в един сайт за лекарства и добавки, изглежда и лични лекари вече изписват това лекарство срещу Ковид. Аз мисля, че ако е част от протокола на МЗ, е хубаво да излезе един официален представител на МЗ и да го каже открито - Ивермектинът помага, така и така, имаме тези данни, при такива симптоми можете да го ползвате без рецепта.

201

Анонимен

преди 2 години

Т е. 17 процента от починалите.Колкото е и ваксинираното население на България. Хм, последната лъжа беше разобличена.

200

Е и

преди 2 години

Това не е ваксина за безсмъртност При всички положения е по-добре с нея! Чудя се като минат всички тия глупости с конспирациите какво ще правят тези хора? Дали ще съжаляват или ще си измислят друг начин да се чувстват значими

199

ДУБРУТРУ

преди 2 години

Твоите малки думички нищо не струват ,защото са фалшиви.Нищо не получих от контакта с теб, така че те приключвам.Спокойна нощ!

198

Анонимен

преди 2 години

Витанов може ли да даде прогноза

197

До дубрутру

преди 2 години

Видно е от словесните подскачанки, кой е нервния.А щом критерият ти за себеоценка са плюсчетата или минусите, които получаваш тъдява, мога само да изразя съчувствие към крехката ти душевна структура и милостиво да те оставя на мира, че току виж си стигнал до аритмия.Лека и приятна вечер ти желая.

196

ДУБРУТРУ

преди 2 години

Знам, че си тук и се спотайваш!

195

израждане

преди 2 години

Косми по ходилата и зъби по езика.

194

Aнонимен

преди 2 години

Доколкото знам, ваксината на Пфайзер има 95% ефективност срещу хоспитализация и смърт, а тази на Модерна 94.1% срещу същото, и двете - за оригиналния вариант. Никога никой не е казвал 100%. Нито има 100%-ви ваксини. Та вместо да се тръби, че днес са починали 6 ваксинирани, нека кажат вчера колко са, оня ден колко са, като % от починалите, с коя ваксина са ваксинирани, какъв е профилът на починалите - възраст, други заболявания и други рискови фактори. Тогава ще има смисъл в тая новина.

193

илю минат

преди 2 години

Опитите да за създаване на нова човешка раса. Малко на брой но качествена популация. Бъдещето предстои. Нанотехнологии значи.

192

Възраждане

преди 2 години

Маските са за да мълчите! Ваксините са за да умрете!!

191

ДУБРУТРУ

преди 2 години

ДО ПЛИТКИЯ.Я ми виж поста със сметките!Хората гласуват за мен,въпреки че антитата сте повече!Вероятно някой от ваште ме е признал! А ти понеже си бос откъм аргументи можеш само да плюеш!

190

Анонимен

преди 2 години

Ковид хвани, ваксър бъди!

189

Анонимен

преди 2 години

Защо по радиото казаха ,че 24ма са умряли ,които са били ваксинирани, а тук казват шестима? Отделно 13 са починали от самите ваксини.....

188

Възраждане

преди 2 години

Ваксините убиват!!!

187

Анонимен

преди 2 години

Сега новата мантра ше е ваксинираните го карат по-леко преди да умрат, в сравнение с умиращите не ваксинирани

186

До ЛоШо

преди 2 години

И аз не знам откъде идват тия "новини", но явно медиите преписват едни от други, защото я имаше и на други сайтове. И изобщо това е толкова новина, колкото е сухата бройка положителни тестове на ден. Нищо информативно - само сурови данни от деня за обработка. Но пък явно много хора ги приемат като новина, и после как да се ваксинират? Що за журналистика е това? Подобна новина не предлага обективност.

185

ДУБРУТРУ

преди 2 години

Ти си плитък,защото не ме разбра, въпреки че бях ясен! И пак не можа да измислиш нещо за свое оправдание! Не се нервирай! Толкова са ти възможностите!