224

Веско

преди 2 години

До Маринела ЦветановаБулка, ако ваксинираните в отделенията са стотици, то неваксинираните в тях са хиляди. 12,5% болни ваксинирани означава, че 87,5% от болните са неваксинирани. Усещаш ли колко тъпо ти звучи мрънкането?

223

Кратко и ясно

преди 2 години

Или простичко казано 92% от постъпилите в болница са без ваксина. 94% от починалите са неваксинирани. Толкова за кратуните.

222

Анонимен

преди 2 години

Ваксите са пътници в бързия влак. Въпрос на време е.

221

Веско

преди 2 години

До Dr. Robert Malone MDКой е този токсичен препарат? И къде видя принудителна ваксинация, че си против нея? Обясни тия работи, че да ти повярваме как освен това знаеши неща, които още не са станали!

220

Dr. Robert Malone MD

преди 2 години

Хората както злобно ни наричат "анти-ваксъри", сме повечето с всички ваксини от имунизационния календар, но нагло ни залепиха етикета "анти-ваксъри". И почти всички анти-ваксъри сме просто против ПРИНУДИТЕЛНАТА ваксинация с новия токсичен препарат, който е опасен в биологично и катастрофален в социално отношение. И ще дойде време, когато всички ще го разберат! "Лампата на нечестивия ще угасне, а на праведния ще продължи да свети".

219

Маринела Цветанова

преди 2 години

Само до преди две седмици професор Гломб твърдеше по телевизиите че ваксинираните не стигат до болница, а тук вече говорим за стотици хора по Ковид отделенията, при това напълно ваксинирани! Няма да пропусна да отбележа и изключително грозната атака инициирана от шефката на доц. Мангъров срещу него с цел уязвяване на авторитета му. Тази атака беше подкрепена и от турската болница Аджъбадем (бивша Токуда), но изглежда завършва с пълно фиаско. Ваксинираните умират от Ковид и у нас.

218

Анонимен

преди 2 години

вЕрвайте, че са само 6. То медиите и държавата винаги казват само и единствено истината.

217

Анонимен

преди 2 години

Ай ай ай, ами сега? Аз тъкмо щях да ходя да се ваксинирам. Мислех, че вакснатите са безсмъртни.

216

Анонимен

преди 2 години

Никоя ваксина не предпазва на 100%. В случая имаме 6 починали, които са били ваксинирани. Починали от Ковид-19, а не от ваксината.

215

Обективно

преди 2 години

Нестерилизираща ваксина, която допуска заразаване, НЕ МОЖЕ ДА СЕ НАРИЧА ВАКСИНА. НЯМА ОСНОВАНИЕ ЗА ТОВА.

214

Анонимен

преди 2 години

Към момента напълно ваксинираните са 18,7% от всички граждани на България, около 32% от живеещите в България и около 48% от живеещите в България пълнолетни български граждани, които се ваксинират. Децата досега не се ваксинират.

213

Анонимен

преди 2 години

6тима умрели от ковид,а колко от усложнения от ваксината-инфаркти,инсулти,тромби?

212

Анонимен

преди 2 години

Даа, ползите са повече от рисковете, ама за все още живите...

211

Н Попов

преди 2 години

Поне половината от ваксинираните са без ваксина или както е модерно трансвалксинирани

210

Нормален

преди 2 години

Това за мен не е ваксина а предпазващ илач след като те карат да подписваш някакъв документ за информираност и топката остава у теб. Но макар че по голямата част нямат и понятие какво им инжектират а тези който ги произвеждат и рекламират даже с ограничителни мерки си остават с чисти ръце. И не носят отговорност за нещастните случаи след уж ваксинацията. Защо за другите доказани ваксини и дори задължителни го няма този документ за подпис за информираност.

209

Анонимен

преди 2 години

Не се знае дали наистина са се ваксинирали.Може да са си купели сертификатите.

208

До 271

преди 2 години

Не бързай да се радваш. Нали знаеш, че у нас някои срещу 300 лв. си купиха сертификат, че саваксинирани

207

Рецепта

преди 2 години

Имам изпитана рецепта за укрепване на имунната система. Действа безотказно дълги години. Вече няколко десетилетия не съм вдигала температура, не боледувам от грип, никога не съм боледувала от бронхит и пневмония, не съм боледувала от коронавирус. Не ям яйчен белтък. Всички около мен, които спряха белтъка, спряха да боледуват от грип, УНГ инфекции и респираторни заболявания.Който иска, може да опита.

206

До Анонимен 250 .

преди 2 години

"Сега новата мантра ще е - ваксинираните го карат по-леко преди да умрат " . Човече , направо ме разби , велик си . Извинявам се , но ще ти ползвам цитата понякога.

205

@

преди 2 години

Всички проценти и цифрички нищо не значат, освен да бъдат използвани като предлог за затваряния и карантини. Словестната еквилибристика не решава проблемите, а вкарва в ада. 9-тата заловед гласи: Не лъжесвидетелствувай против ближния си. Това включва и лъжата като грях. Не забравяйте, че един ден ще отговаряте пред Господ за всяка дума.