244

Анонимен

преди 2 години

И един ваксиниран дае починал е много.От бцж,ваксина,едра шаркао други боледтиумряли няма оти?Това са болести а тоя вирус пуснат изкуствен устойчив ще и домори няма спиране с нищооо

243

неизвестен

преди 2 години

До Магелан - одобрявам коментара ти.... и нали знаеш сега няма друга диагноза всичко е КОВИД19

242

Баси

преди 2 години

Бърза справка за мерките в Норвегия показва следното. Норвежкият институт по обществено здраве не препоръчва носенето на маски за лице от широката общественост. Нивата на вируса в Норвегия са ниски, но ако се увеличи разпространението на вируса, властите ще преразгледат насоките отново.На на регионално ниво, местните власти въвеждат някои ограничения.Например в Осло, маската става задължителна от ноември миналата година, при условие, че е невъзможно да се осигури дистанция повече от 1,5 метра

241

Магелан

преди 2 години

Шок и ужас.Защо не се оповестява всекидневно колко хора си отиват от този грешен свят от инфарти,инсулти ,онко болни и други заболявания.Приблизително две години всекидневно се води психологичски и терор над целия български народ .Това сие престапление и геноцит към цялата нация и сриване психически и физически на българина.Престъпниците трябва да си понесат наказанията.

240

БРЦК

преди 2 години

Това фалшицирането на ваксинацията е МИТ. ЛЕСНО ХВЪРЛЯШ ВИНА НА НЕЩО КОЕТО НЕ СЕ ВИЖДА ЗАТОВА Е ЛЪЖА ИНФЛАЦИЯ ОГРОМНА ПРИЧИНА КОВИД НЕ СЕ ВИЖДА ЧРЕЗ МЕДИИ ПСИХИЧЕН ТОРМОЗ ВНУШЕНИЕ НАТИСК ОТ ДЪРЖАВАТА ВАКСИ ЧРЕЗ МЕДИЦИ ОГЛУПЯЛО НЕГРАМОТНО ЧОВЕЧЕСТВО ИСКАЩО ДА БЪДЕ ЛЪГАНО ИСТИНАТА Е СРАМНА ОТКАЗАЛО СЕ ОТ ПРАВАТА СИ САМО ДА МРЕ

239

БРЦК

преди 2 години

За да си носиш последствията сам подписваш инфо. съгласие. След което каквото и да стане ОПРАВЯЙ СЕ . Еднопосочен билет за АДА. Антитела Т- к-ки говорят се глупости от мед. лица. Антителата се произвеждат от к-ки при среща с патогена. Глупости се пишат. Явно нарочно с цел. Но от ваксите след втора игла има и ще има последствия с летален край след 6месеца до 24месеца около 35-40 на 100 ще са литнали осакатени също.Пролетта на 2022 ще е в черно

238

Анонимен

преди 2 години

До Елена... Вероятно над 100% са били ваксинирани и случайъе са много повече 6.Този биопродукт тества на колко графен носи човек и колко бързо се скапва имунната система.

237

Анонимен

преди 2 години

До Елена....ами ако наистина са били ваксинирани и то със същата ваксина с която си ваксинирана и ти??? кофти, а?!

236

petrov

преди 2 години

До Елена ovca

235

Елена

преди 2 години

Починалите са тези,които платиха и имитираха ваксинация,за да получат необходимия документ(фалшификат)! Това е престъпление,извършено от лекари поставящи ваксини!

234

Анонимен

преди 2 години

До Кратко и ясноТрябва да гледате какъв процент ваксинирани има в болницата спрямо общия брой на ваксинираните и съответно процент на неваксинираните в болница спрямо общия брой неваксинирани. Естествено, че неваксинираните в болниците ще са доста повече от ваксинираните, то и извън болницата е така.Не знам кой е кратуната в случая.

233

Как са НЕЩАТА

преди 2 години

Ваксината убива по бързо от хероина освен да минем на хероин?

232

Факти

преди 2 години

Тъщата пи Ивермектин и Авирон Рапид на петия ден след контакт с Ковид болен. По късно и малко Медрол на Пфайзер и ковида за нея беше малка пневмония с 3 дена леки прокашляния. Но имаше лека температура около 10 дена. Аз боледувах по рано и се водих по акъла на личния , заради него закъснях с лечението. Ивермектина и кортекостероида ги пих късно и си имах пневмония , но не стигнах до болница.

231

Алабала

преди 2 години

Не всички правят антитела след ваксинация. Както и не всимки прецоледували. Тогава зелен сертификат и за безопасни трябва да се смятат тези които имат антитела над минимума. Епидемия на хората без антитела.

230

Q

преди 2 години

Ваксинираните в болниците на Австралия им дават Ивермектин за да излезе, че са се излекували от ваксината.

229

Анонимен

преди 2 години

По-скоро ще дойде наистина опасен неуязвим мутирал вариант заради селекцията, която правят ваксинираните в телата си. Тая опасност не си я измислям аз, а я казва д-р Робърт Малоун, дето е измислил тая технология. (Следете тоя човек. От него ще научите истината.) И тогава репертоара е ясен - локдауни до припадък, купони, диктатура и естествено - "анти-ваксърите са виновни за това, щото не се овапцаха". Запомнете това, което писах.

228

Анонимен

преди 2 години

Хамсал***ците още вярват, че са им изпотрябвали на елита и ще ги спасяват. Алоу, на монумента в Джордия пише 500 милиона население само. Това значи имат норма да изпълняват, към 6 милиарда трябва да си заминат за да може елитеца да живее като богове.

227

Доктор Ху*

преди 2 години

Тази статистика непрекъснато ще расте от сега нататък. Когато достигнем 80-90% ваксинирани ще започнат с новините за умрели дето имали само една ваксинация .... Когато станем повечето с две инжекции ... ще започнат новините за умрели с две ваксинации и колко добре и сигурни са тези с ТРИ ваксини ... когато всички си сложат по три ваксини ... е, логично Уотсън ... тия с четири ваксини ще са най-предпазени от Опасния Вироз .... Шампиона го съобщиха миналата седмица - пича се е боцнал ЦЕЛИ 17 ПЪТИ

226

Анонимен

преди 2 години

Ваксинирани срещу 300 лв ли...?

225

Анонимен

преди 2 години

Е нали ваксината пазеше от тежко боледуване и смърт?