22

Анонимен

преди 1 година

Пътувам всеки ден за работа - от вторник до четвъртък включително. Влаковете са под всякаква критика! Мръсни и миризливи седалки, няма вода в тоалетните, да не говорим за пътническите влакове...там положението е страшно... ужасен постоянен шум, мръсно и ***, седалките са хлътнали, седиш не само в дупка, но в изкривена на една страна дупка...На Шуменската жп гара бях нахапана 4 пъти от дървеници. Служителките споделиха, че и те са нахапани... Мерки не са взели още...

21

Българин

преди 2 години

Къде е Фигурантът Радев да коментира бе, или PR-ката не му дава, да не си развали имиджа на Свещена крава ? Борисов винаги е бил в центъра на разрешаване на проблемите, и никога не се криел! Въобще,има ли нещо за което Радев да е поел някаква отговорност, освен пред Решетников и Черепа? Може би и пред Грипен?

20

нема страшно

преди 2 години

С Кирчо и Кокорчо - напред!

19

Анонимен

преди 2 години

лавина от цени а от горе комунисти сноуборд карат и другара Радев ги води скоро ще издуха Корнела и ще е баш вожда

18

gosho

преди 2 години

До Анонименedin put kazvate che tova bili rezultati ot 12 godishnoto upravlenie na borisov,sega toka i gazta i v evropa bili poskupnali, i za tam li vaji12 godishnoto upravlenie na borisov.pone pomnete kakvo lujete

17

Анонимен

преди 2 години

гарантирано от Радев .. ще рупаме камъни и ще си светиме със свещи .. и това само за три месеца

16

Анонимен

преди 2 години

Фигуранта Радев никога и за нищо не е виновен. Нищо че вече близо 7 месеца цялата власт в държавата е в негови ръце.

15

Анонимен

преди 2 години

До НИЩО ВИ НЕМА БЕ На нас нищо ни няма ама вие Герберските овце трябва някой да ви го набие с 200 в празните тикви. Токът и газта поскъпват абсолютно в цяла Европа и не си мислете, че ако амебата от Банкя беше на власт нещата щяха да бъдат по различни. Ама както казваше вашия тиранин то да *** да ти го набият а то акъл няма как да стане.

14

gosho

преди 2 години

До Анонимен predi 6 mesetca neshtata byaha drugi.dokoga shte opravdavate segashnite nekadurnitci s borisov

13

Безочие

преди 2 години

До НИЩО ВИ НЕМА ,БЕ.... За 20 стотинки на коментар в полза на ББ и майка си ще охулиш,бре!

12

Пловдив

преди 2 години

Крайно време е БДЖ да станат достойни за нормалните хора, качество, хигиена, сигурност и фейс контрол на ползващите го като това е цената нагоре.

11

СМЕХ...

преди 2 години

ТОВА Е ТЯ--"ВЕЛИКАТА ПРОМЯНА"...на тия простачета , които лежаха по тротоарите под командата на Фигуранта, Маджо и Черепа....ха,ха,хааааа...ДОВОЛНИ ЛИ СТЕ СЕГА???!!!!

10

долу Радев

преди 2 години

Чака ни Радевата зима. Жанвиденовата ще ни се стори песен. Тези безхаберници, дето ламтят само за власт, не знаят нито къде се намират, нито какво правят. Мислят само за реваншизъм и откъде да откраднат пари. Жалко за България, но щом сме избрали хасковския *** за обитател на президенството, си заслужаваме съдбата.

9

Анонимен

преди 2 години

Радев, що така всичко хвръкна до небесата за има няма 2 месеца ?

8

Ууууу

преди 2 години

Радикалните промени на фигуранта.

7

Очевидец

преди 2 години

Олиото гони 20 лева вече.

6

Анонимен

преди 2 години

Ха сега разкрийте колко народ пътува безплатно по закон, няма такъв комунизъм никъде.

5

Вярно...

преди 2 години

Вярно е, че в цяла европа цените на този вид услуги са в пъти по-високи. Но също така е вярно, че качеството на услугата е в пъти по-висока също! Не говоря за стандарта на живот, че се натъжавам в родната си страна...

4

Анонимен

преди 2 години

Аферим на Юмрука!Дерзай народе!

3

Анонимен

преди 2 години

Брово бе. Със 5.70 лв. ходех от София да Варна с влак през недоносеният социализъм. Сега като вдигнат цените кой ще се качи н влака. Те сега при тези цени се търкалят празни.