26

Недоразбрал

преди 2 години

Продаваш едната ти селска прогимназия в полите на витоша и плащаш оградата в знак на съпричастност към държавата която управляваш и от която си крал и укривал данъци!!Стига само с риване и виене,колко сми бедни и нищастни!!

25

Анонимен

преди 2 години

Сега трябва да хванат татарина от Бутан и Граничната позиция и да ги разпитат какво са пазили с ограда, която на много места е паднала, а там,където още я има, е нарязана с ножица за тел и метална ламарина. Боце и гл.прокурор заслужават да ги набият на кол и да покажат как бивши милиционери се грижат за целостта на държавата. Това си е направо престъпление срещу републиката!

24

Алекс

преди 2 години

Това не е ограда.Това е гербаджийска бутафория с цел кражба.Гърция направи наистина ефективна ограда.

23

Анонимен

преди 2 години

Да се координира със сръбския колега значи да задържаме мигранти, които сме приели от Турция и после да ги пускаме(каквото се е разбрал Рашков). Борисов май знаеше по- добре, говореше с Ердоган, да приеме не повече от колкото ще пусне. Сега знаем ли колко ще пусне Рашков, повече от "към"а на Турция?

22

Анонимен

преди 2 години

Защо сръбския колега бе, Рашков? Те идват от изток и изтичат на Запад. Трябва да говориш с Ердоган, откъдето ще се втече потокът. Май Бойко се ориентираше по-добре от теб, в поосоките?

21

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен.к.29 Да ги плати този, който взе сума ти пари за монтаж на източната част на оградата. Тези, които приеха тази част от оградата, плюс началниците на Граничната полиция, които си затвориха очите пред небрежната работа, да бъдат наказани и с поредица публикации да се опише и покаже със снимки тяхната немарлива дейност по приемане на обекта.

20

Анонимен

преди 2 години

Валери се би в гърдите, че проблеми по оградата на границата няма. Проблеми има колкото щеш, но хотелите му бяха пълни и джобовете пълни. Виновна беше само Елена че разкри какво представлява оградата

19

Анонимен

преди 2 години

То за 50 млн. не можаха да направят нещо качествено,а за 5 млн. ще ремонтират същото нещо направено преди 5 год.

18

Асан

преди 2 години

Гаранция нема ли оградата... Кой е Строителя :)))

17

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

Гледайте сега , как от тая комисионна от "ГРАНИЧНАТА ОГРАДА"---Рошковия ще си спретне нов имот ..20-тия....ха,ха,хааааааааааа....АМА ,РАЗБИРА СЕ ....НАЛИ , "ТОВА БИЛА ПРОМЯНАТА" , БЕ...

16

истина

преди 2 години

Комисионната е законна корупция - кражба. Комисионната за оградата няма да е повече от милион. Но за Грипен е десетки милиона.

15

Асан

преди 2 години

А комисионната колко е :)))

14

Каква е

преди 2 години

Разликата между 4 и 5 милиона лева? Според Рашков си е едното нищо - един милион.

13

Великата ограда

преди 2 години

За тия пари дето потънаха и продължават да потъват бетонна можеше да се излее

12

Роко

преди 2 години

Еб.си съоръжението от "национално значение".До сега никой не даваше да се снима или филмира щото било "секретно".Ами то го няма,бре!Дупките са повече от останалата тук-там оградка!

11

vlady

преди 2 години

До АнонименПостроилите тарабата на границата трябва да получат заслужена почивка в ол инклузив закрит тип с далеч по-сериозна ограда като примерно Кремиковци Хилтън, Черна Гора или някой друг подобен за да се научат как се прави.

10

спрете се

преди 2 години

Спрете със статиите за Рашков, че гербаджиите прегряха днес. Освен това ще искат двойна надница, а потоците към чекмеджето не са както преди. Оставете някоя пачка евраци на баце, че има да храни една мома я по Барселона, я по гръчко. Бъдете солидарни с него, другарят-вожд Борисов трябва да е доволен.

9

Анонимен

преди 2 години

Докато не дадат за 1 г. 1 млрд лв. за избори няма да се успокоят от ДБ.

8

Байдън.

преди 2 години

Ибах колко сме бедни...

7

Анонимен

преди 2 години

Важното е да се "усвоява", че малко време остана до новите избори...