35

Анонимен

преди 2 години

Няма мярка този човек и омръзна с истериите си. Чиновник- мишок с богата жена... абе разбираме го, ама защо сега се облекчава върху публиката с тия психопатии.

34

Анонимен

преди 2 години

19 апартамента!!!!! От къде пари? ОТГОВОРИ!

33

питам

преди 2 години

Нахлуването в детски градини да търсите между децата купувачи на гласове какво е.

32

Анонимен

преди 2 години

Хубаво е рашков да си подаде оставката

31

Размисли

преди 2 години

Не рашков, а радев е в основата на всички негови действия. Последния ясно показва, че е против хората подкрепящи ГЕРБ и ДПС, което развърза ръцете на силовия министър да ги репресира ползвайки мръсни и гадни приоми от близкото комунистрическо минало. Факта, че го назначава за втори път президента признава че одобрява тези мракобесни приоми на забогателия по незнайно какъв път държавен служител на заплата.

30

Анонимен

преди 2 години

Сега е нищо, като дойдат сметките за парно ще ви хвръкнат шапките.

29

поп Кръстьо

преди 2 години

За душите чадо Рашково да те светна малце се грижи църквата чрез нас духовниците !!!!Ти по добре си гледай БИТОВАТА ПРЕСТЪПНОСТ,че там май е заровено кучето!!!!

28

Дико Сашев

преди 2 години

Когато в България управлява БСП винаги цените скачат безобразно и се налага народа да гони от властта.

27

Беновска пипа

преди 2 години

Комунистическите *** трябва веднъж завинаги да бъдат изчегъртани от управлението на страната.

26

Анонимен

преди 2 години

Ток, парно, храни, услуги - всичко поскъпва.

25

Анонимен

преди 2 години

Рашков пак лъже !

24

Капиталист

преди 2 години

Комунизмът на ГЕРБ си отива. Децата ми спят спокойно.

23

Меката сила на ЕС

преди 2 години

Меката сила на ЕС принуди Русия да смени формулата на цената на газта отчитайки не производствените разходи ами европейските котировки. През март 2020 премиерът на България Бойко Борисов съобщи, за договор с Газпром в съответствие с котировките на пазара в ЕС и цената на газта пада с 40% и изменението действа от август 2019г. "Благодарение на Еврокомисията ние можем да се радваме на този отличен резултат" - заяви Борисов. Тогава цената на газта падна на 152$. Днес по същите тези котировки на ЕС цената е 980$. Русия ще спазва стриктно договора с България и всички страни от ЕС.

22

мръсник

преди 2 години

Бойко Рашков дамаджаната е лъжец с 19 имота в цялата страна за милиони левове, което означава, че е и крадец.

21

kak

преди 2 години

Идват избори и дъргия комунист пак излезе да обяснява какви далавери имало. Тежко и горко на тази държава ако комунизите вземат властта. Комунизите от старата левица и комунизите от *** Да България.

20

Анонимен

преди 2 години

мръсен комунист скоро ще те изправят до стената заедно с фигуранта и ще си платите за всички гадости и преследване на хора

19

Анонимен

преди 2 години

Моя човек кумир РАШКОВ евала баце разбий престъпната група на свободният пазар

18

Анонимен

преди 2 години

Преподавател в УНСС хммммммм. Може би най-корупционния университет на Балканите и дори в цял ЕС хмммммммм. 19 имота хммммммммм. Колко струва един изпит в УНСС-то бе, 19 имота си е купил хайвана. Явно три изпита не са 200 марки и едно prase.

17

Анонимен

преди 2 години

Логично и закономерно след Цветан Цветанов МВР да осигурява и гарантира правата и спокойствието на гражданите и изисква да изпълняват основните си задължения и спазване на законите. Не обвинявайте Бойко Борисов за всичко. Нямаше късмет по време на неговото управление да има на добросъвестен министър на вътрешните работи.

16

Щерю

преди 2 години

Рашков си е един въз-червен морален динозавър - Партиодактил СССР-ро завър...