55

СМЕХ...

преди 2 години

ДА СИ ГОВОРЯТ , КАКВОТО ИСКАТ ---важното е , че след Новата година , пари за пенсиите няма да има....!Като прибавим , цените на тока , горивата ,парното и хран .стоки .....не знам , кой полицай ще ми излиза насреща...ВИНКЕЛА ЩЕ МУ Е ОСИГУРАЦИЯ!

54

ДО 61 ЕМО

преди 2 години

Комунистите убиха тези които са спасили ЕВРЕИТЕ.

53

РЕПРЕСИИ.. ИМА.!!!

преди 2 години

СЪС ЦЕНИТЕ, ТОКА, БЕНЗИНА, ХАОСА, МИГРАНТИТЕ, ПОЛИТИЧЕСКИ РЕПРЕСИИ ПО ДОМОВЕТЕ НА ХОРАТА......... ВЪН, РАДЕВ, РАШКОВ И ЧЕРВЕНИТЕ ОЛИГАРСИ.....!!!

52

1944-1945....

преди 2 години

РАДЕВ И РАШКОВ.... В РОЛЯТА НА ГЕОРГИ ДИМИТРОВ............ "НИКОЙ НЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ОПРАВДАН.......... УБИВАЙТЕ НАШИТЕ ПРОТИВНИЦИ..!!".........-ДУМИ НА Г. ДИМИТРОВ/РАДЕВ/РАШКОВ............... ИМА ЛИ "ПОЧТЕННИ" СРЕД КОМУНИСТИТЕ..??... СПАСИХА ЕВРЕИТЕ..... УБИВАТ БЪЛГАРИТЕ...... ТЕЗИ КОМУНИСТИ РАДЕВ И РАШКОВ..... ...

51

ЕМО

преди 2 години

Пред Сашо Диков беше казал, че 19-- имота били щото броили кокошкарника ,гълъбарника и мазите му.... Този хептен ни взема за бавноразвиващи...

50

Анонимен

преди 2 години

споко като тръгнат гладните пред президентството тогава полицайте няма да седят да ги замерят с домати и яйца ще се видите у полицейска държава ама резко

49

Анонимен

преди 2 години

Рашков, не мога да си представя ако стоите като Тиквата 11 г ще бъдете по-мразени и от него. Особено младите айдуци Киро и Хасан

48

Данчо Полицаят

преди 2 години

Има яки репресии над всички ни ! Задължително на власт трябва да се завърне. На бял кон. ЛЕГЕНДАРНИЯ ГЕНЕРАЛИСИМУС - ПОЖАРНИКАР - БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ! Само той. Единствен. Може да въведе ред в това подобие на "Държава". Да се СВЕТИ ИМЕТО МУ! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ ! ДА ЖИВЕЕ ГЕРБ! ДА ЖИВЕЕ ГЕНЕРАЛИСИМУС БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ!

47

Буржоа

преди 2 години

Днес София ин 'т Велд - родена на място със статут на град от 14 век и звършила в университет от 16 век в топ 100 на световните класации - се срещнала със селянина от Мирково от АМВР - какъв разговор могат да водят въобще - те са от различни планети!ГЕРБ пак се излагат!

46

Буржоа

преди 2 години

До 51, ти мислиш ли, че селянинът от Банкя - без история преди 1944 година - знае какво е АЕЦ въобще - не се излагайте така!Условията впрочем не се еднакви, ама то не оже до вчера да си водил козитге на паша,а а сега да коментираш геополитика!

45

Анонимен

преди 2 години

Бойко краде, ГЕРБ същоРадев краде много, служебното правителство същоХората виждат и усещат по джоба си

44

Анонимен

преди 2 години

Рашков е един закоравял престъпник.

43

Анонимен

преди 2 години

Рашков е заел героична поза както Жан Виденов - корабът потъва и единственото което може да се направи е да се заеме героична поза

42

Буржоа

преди 2 години

Днес селянинът от Банкя заплашвал Рашков със селянина от Мирково през треторазредния провален актьор от ЮЗУ - забравих му името. а да - Биков!

41

Буржоа

преди 2 години

Днес селянина от Банкя заплашвал Рашков със селянина от Мирков през треторазредния провален актьор от ЮЗУ - забравих му името. а да - Биков!

40

Анонимен

преди 2 години

Рашков е над закона, той е правоимещ. Закона е за раята

39

Въпросчо

преди 2 години

Като правиш само проверки , защо тогава всеки ден расте цената на бензина , на тока , на храните ??????? Защо бе, некадърник жалък ???

38

Анонимен

преди 2 години

Спотовите цени на газта на европейския пазар паднаха до 50-70 долара. Всички страни от ЕС сключиха договори с Газпром за покупка на газ на пазарни цени според котировките на пазара в ЕС. Става дума за 2020г. В момента цената на газрта минава 1000$. Само Германия сключи дългосрочен договор на фиксирани цени от 220$.

37

Анонимен

преди 2 години

Цените се качват, мутрите се завърщат, зимата иде - следователно цоциалистите са на власт

36

Анонимен

преди 2 години

Отвратително гнусна физиономия и още по-гнусен човек!