19

дядо

преди 7 месеца

За рак,,мерак и *** лечение няма!

18

неандерталец

преди 7 месеца

Тя ще ви напусне ако намери по-богат мъж.

17

Анонимен

преди 7 месеца

Всичко е пари или всичко е секс, все тая

16

ф

преди 7 месеца

До JoanШи *** издържаш и още даже.

15

Анонимен

преди 7 месеца

Няма да има любов никога в този гаден мръсен свят докато парите са движеща сила и хората са нещастни.нарочно се промиват мозъците на обществото че всичко е пари за да ни разделят и разединяват да ни сблъскват един срещу друг.това го правят едни варвари които водят жалкото си съществуване като човеци.

14

Анонимен

преди 7 месеца

Само да кажа на драгите читатели много е гадно да ти забият нож в гърба.много боли.

13

Анонимен

преди 7 месеца

Искам някои тук от форумниците.да ми каже какво е любов какво е това чувство и дали го е изпитвал някога през жовота си.какво чувстват отвътре защото аз съм празен,безчуствен,студен.

12

Анонимен

преди 7 месеца

Любовта не е за всеки.някои хора не разбират сложната материя,и си патат от това цял живот много боли като се опариш остава белег за цял живот.особено единият партньор лавира между два полюса.

11

Joan

преди 7 месеца

До АнонименАз пък познавам жени, дето издържат цялото семейство, а той само пазарува. И кара кола от първа ръка... Трябва да спре този стереотип в българското общество, че мъжът винаги издържа семейството. Това отдавна не е така.

10

Жени колева

преди 7 месеца

Парите правят много работи,разделят събират.парите изграждат мостове стени парите обединяват парите разединявам,парите играят навсякъде,парите те правят щаслив материално правят те нещастен,с парите може да летиш може и да пълзиш,не може да си купиш здраве,щастие,любов,парите ми взеха всичко на света свободата и моята мечта.

9

Жени колева

преди 7 месеца

Всъщност какво е любов.това чувство ми е доста непонятно,любовта е искрата в сърцето,която може да запали огъня в душата,която тлее докато умреш.съществували любовта в 21 век този въпрос често си го задавам като оставим парите и личните интереси,и винаги изпадам в задънена улуца.

8

Анонимен

преди 7 месеца

Аха, Мишето въртя, *** и накрая стигна до парите... Дори да го обичате, зарежете го, защото няма пари. Браво, Мише! Гордеем се с теб.

7

ЦИНИК

преди 7 месеца

Свършат ли парите ,свършва либофта ! А ,ако му свършат кинтите и оная му раута падне трайно на 6 часъ начи веке нищу не стаа от негу.Тръсете друг.

6

Анонимен

преди 7 месеца

Гледаме настоящи враски човек за да върви напред не треба да се обращта на зад колкото й да споменаваме резултат нема дори ако треба и във ада да влезнем истински на не се пой от заплахи и интриги всички ги знаем така че като колтурен човек ви саветвам просто нема никав шанс въпреки всичко причините сами ги знаете само напред

5

Анонимен

преди 7 месеца

Само за бивши не говорете нема шанс никаква а има некви бивши заслужават уважение но са определени личности поради ред причини всички останали бивши да си гледат напред там кафе плюем не лижим далеч и толкова не апсуждает ся

4

Анонимен

преди 7 месеца

парите не са никаква причина, ако бяха, 90% от жените да сме ги оставили, с парите винаги и навсякъде е имало проблем, а в повечето връзки жената ни цока здравата, но кат кавалери, сме свикнали да им плащаме сметките, дрехите, козметиките им и т.н.

3

Анонимен

преди 7 месеца

Да не тарсим на хляба мекото ква раздяла кви Пешева видим малко зор и айде да си ги немаме такива хванали сми се хорото щте танцуваме докрай вай аман нема такава филмй АЗ си обичам мацката от бг

2

*

преди 7 месеца

В морето е пълно с риби - защо да хващаш само една?

1

Анонимен

преди 7 месеца

Ти бързаш да се омъжиш докато е време, а той все намира някакви причини да те убеди, че ви е още рано за обвързване. Тегли му една нашенска и си намери сериозен.