18

дядо

преди 2 години

За рак,,мерак и *** лечение няма!

17

неандерталец

преди 2 години

Тя ще ви напусне ако намери по-богат мъж.

16

Анонимен

преди 2 години

Всичко е пари или всичко е секс, все тая

15

ф

преди 2 години

До JoanШи *** издържаш и още даже.

14

Анонимен

преди 2 години

Няма да има любов никога в този гаден мръсен свят докато парите са движеща сила и хората са нещастни.нарочно се промиват мозъците на обществото че всичко е пари за да ни разделят и разединяват да ни сблъскват един срещу друг.това го правят едни варвари които водят жалкото си съществуване като човеци.

13

Анонимен

преди 2 години

Само да кажа на драгите читатели много е гадно да ти забият нож в гърба.много боли.

12

Анонимен

преди 2 години

Искам някои тук от форумниците.да ми каже какво е любов какво е това чувство и дали го е изпитвал някога през жовота си.какво чувстват отвътре защото аз съм празен,безчуствен,студен.

11

Анонимен

преди 2 години

Любовта не е за всеки.някои хора не разбират сложната материя,и си патат от това цял живот много боли като се опариш остава белег за цял живот.особено единият партньор лавира между два полюса.

10

Joan

преди 2 години

До АнонименАз пък познавам жени, дето издържат цялото семейство, а той само пазарува. И кара кола от първа ръка... Трябва да спре този стереотип в българското общество, че мъжът винаги издържа семейството. Това отдавна не е така.

9

Жени колева

преди 2 години

Парите правят много работи,разделят събират.парите изграждат мостове стени парите обединяват парите разединявам,парите играят навсякъде,парите те правят щаслив материално правят те нещастен,с парите може да летиш може и да пълзиш,не може да си купиш здраве,щастие,любов,парите ми взеха всичко на света свободата и моята мечта.

8

Жени колева

преди 2 години

Всъщност какво е любов.това чувство ми е доста непонятно,любовта е искрата в сърцето,която може да запали огъня в душата,която тлее докато умреш.съществували любовта в 21 век този въпрос често си го задавам като оставим парите и личните интереси,и винаги изпадам в задънена улуца.

7

Анонимен

преди 2 години

Аха, Мишето въртя, *** и накрая стигна до парите... Дори да го обичате, зарежете го, защото няма пари. Браво, Мише! Гордеем се с теб.

6

ЦИНИК

преди 2 години

Свършат ли парите ,свършва либофта ! А ,ако му свършат кинтите и оная му раута падне трайно на 6 часъ начи веке нищу не стаа от негу.Тръсете друг.

5

Анонимен

преди 2 години

Гледаме настоящи враски човек за да върви напред не треба да се обращта на зад колкото й да споменаваме резултат нема дори ако треба и във ада да влезнем истински на не се пой от заплахи и интриги всички ги знаем така че като колтурен човек ви саветвам просто нема никав шанс въпреки всичко причините сами ги знаете само напред

4

Анонимен

преди 2 години

Само за бивши не говорете нема шанс никаква а има некви бивши заслужават уважение но са определени личности поради ред причини всички останали бивши да си гледат напред там кафе плюем не лижим далеч и толкова не апсуждает ся

3

Анонимен

преди 2 години

парите не са никаква причина, ако бяха, 90% от жените да сме ги оставили, с парите винаги и навсякъде е имало проблем, а в повечето връзки жената ни цока здравата, но кат кавалери, сме свикнали да им плащаме сметките, дрехите, козметиките им и т.н.

2

Анонимен

преди 2 години

Да не тарсим на хляба мекото ква раздяла кви Пешева видим малко зор и айде да си ги немаме такива хванали сми се хорото щте танцуваме докрай вай аман нема такава филмй АЗ си обичам мацката от бг

1

*

преди 2 години

В морето е пълно с риби - защо да хващаш само една?