25

тя

преди 2 години

Коя е причината за" загуба на пространствена ориентация" ? Резултат на какво е ?

24

Анонимен

преди 2 години

Ами тая да си каже пък най накрая какво иска и стига с тоя шум. Да питат нея защо мъжа и който е на преклонна възраст за пилот е летял. Да му се вдигне пенсията май от летателни часове. Много добре е знаела и тогава и сега жената

23

Томичукалата

преди 2 години

Аз съм ...пилот на валяк, на мръсен валяк....със две големи колела

22

Анонимен

преди 2 години

Не знаели на каква височина лети, тези хора нормални ли са? Става въпрос за военни учения, няма как да не знаят на каква височина лети, къде се намира и т.н.Пълни глупости. Не ми се мисли как военните пилоти си оставят живота в ръцете на тези некадърници. Дневните мишени нямали отношение към инцидента, това че никой не знаел кой къде и защо лети също нямало, изобщо ако ги питаш тях, виновен е само пилотът. Което горкият е разчитал на екип, не ставащ за нищо.

21

Анонимен

преди 2 години

Добре де, тя какво точно очаква да и предложат? Президентът и се е бадил да види как е, не и харесва, ако не и се обади, отново няма да доволна. Съжалявам за загубата на мъжа и, но той съзнателно си е избрал рискована професия. Тя е знаела за това, можеше да се омъжи за счетоводител, вместо сега да се превръща в реалити звезда. Малко в повече ни идват тези нейни пресконференции и търсене на под вола теле

20

Guderian

преди 2 години

До РадостинаПенсия+заплата...бил е пенсионер човека

19

Анонимен

преди 2 години

Явно Лазар е бил в почивка и не са могли да засичат височината на полета с тъ-тътъ-тътътъ сигнал !) И се чудя тогава, как НАТО у нас и ние като държава може да очакваме да засечем ражески летящи обекти и да определим дали са опасно близо или не до наземни обекти?! Как си дрОгарю президент? Почивка на морето искаш ли?

18

Анонимен

преди 2 години

Корупцията и нашето овчедушие уби този способен човек. Ако не бяхме толкова заспали, ако имахме непоносимост към грабежите и беззаконията, извършвани от политиците на т. нар преход, пари да модерни самолети щеше да има, както и за летателни часове.

17

Анонимен

преди 2 години

В нормалните държави на Запад хората с опасни професии задължително имат застрахока "Живот". Сумата на такава застраховка покрива всички разходи на семейството за много дълъг период от техния живот при фатален случай.

16

Анонимен

преди 2 години

РУМЕН РАДЕВ СКОРО ОТИВА НА ПОЧИВКА В ЗАТВОРА

15

Българин

преди 2 години

Разбирам трагедията на семейството. Аз самия съм от Асеновград и изказвам най-искрени съболезнования. Наистина огромна загуба. И все пак нека не правим политика от това.

14

Анонимен

преди 2 години

леле тва чорлаво биологично същество, надмина всички лични територии и тишини. семействата и съпругите на други наши загинали военни така ли демонстрираха смъртта на мъжете си? продаваха ли се на полит монстрите?

13

Радостина

преди 2 години

А докато му харчеше голямата заплата не рева, нали ? И не ми обяснявай, че за него ти е тъжно. И аз съм женена за мъж с големи доходи и ако утре умре ще ми е жал само за паричките. А на 40+ не е лесно да намериш друг богат бунак и може да се наложи и чинии да миеш. Старост, нерадост...

12

Анонимен

преди 2 години

Какво е общото между трагичните случаи на Валентин Терзиев и Тодор Манчев? Ръководството на дoлнaтa, пpecтъпнa деветосептемврийска пacминa.

11

gosho

преди 2 години

До F-16 Block-70Vbegay v ruskoto posolstvo da si vzemesh pooshtrenieto za propagandata

10

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 2 години

БОГ да прости господин ТЕРЗИЕВ

9

Анонимен

преди 2 години

Българио, за тебе те умряха,една бе ти достойна зарад тях,и те за теб достойни, майко, бяхаИ твойто име само кат мълвяха,умираха без страх.

8

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 2 години

До Анонименкак не те е грях

7

Анонимен

преди 2 години

Радев е срам за нацията!

6

Анонимен

преди 2 години

аман