65

Анонимен

преди 2 години

а има ли доказателство че съпругата на летеца не му е звъняла и дразнила по тела когато летецът е бил в критично положение

64

Анонимен

преди 2 години

" Документите със сигурност няма да върнат твоя баща и на нас ни е много тежко. Но това е нашата професия, моето момче." -. НАГЛО обръщение и оправдание на "ген." Русен към сина на загиналия подполковник Валентин Терзиев! НАГЛОСТ! Да почива в мир подполковник Терзиев!

63

Анонимен

преди 2 години

Счупен самолет се казва самоНЕлет, така че малко по тЕка с тва онова. Жалко за човека. Да много Жалко. В нашия блок живее една женица чиято фамилия е Терзиева и няма нищо общо със самолетите и самоНЕлетите и цееел живот не си е сменяла фамилията. Димътручка обач не и не да се терезоша. как е поела кислорода като нищо може да цъфне в некоя листа

62

Анонимен

преди 2 години

мън мън мън, вие да не очаквате някой от костюмите и фурашките на земята да е виновен... онова младото момче с нероденото още детенце и той ли загуби пространствена ориентация или щеше да свидетелства срещу мафията на хунтата на зеления чорап. за либовницата на онзи потник прашков нещо и за колата на НСО? че не е ходила за *** е ясно шото била без буркани като радевица, явно е било тайна мисия.

61

Добре де

преди 2 години

Ако е искал сигурна и спокойна работа, човекът щеше да стане счетоводител. Сам си е избрал професията на БОЕН пилот и на неговата възраст с неговия опит много добре е знаел рисковете. ПОКЛОН ПРЕД ПАМЕТТА МУ, но недейте да правите от мухата слон, вижте колко пилоти умират в другите ВВС по света и тогава пишете тук. Особено неадекватни са мненията на джендърите, които нямат 1 ден служба в армията, но се изказват по проблемите на бойната авиация - ЖАЛКИ СТЕ!!!

60

Добре де

преди 2 години

Вижте статистиката на САЩ, нали сега с тях се сравняваме. За 5 години, от 2013 до 2018 г във ВВС на САЩ (US Air Force) са загинали 133 ДУШИ, в американската военна авиация умират по 2-3 човека всеки месец. Умират пилоти във ВВС на Франция, Англия, Русия, Китай и на всички държави по света. Загина 1 пилот и у нас. Съболезнования на съпругата, но тя е знаела за кого се омъжва, това е ВИСОКОрискова професия навсякъде по света.

59

Анонимен

преди 2 години

Какво разбрах, стрелял е по дневни мишени по време на нощта, с разрешение на командването, бил под допустимата височина, защо? Командването пак не е знаело? Нищо не разбрах, честно.Едно не разбрах, по чия вина загина чоекът?П.С. Защото за семейството си е единствен, не е статистика!

58

Сократис

преди 2 години

Заглавието и подзаглавието са тенденциозни, и се опитват да внушат, че праветелството и президента, едва ли не, се подиграват със вдовицата на загиналия пилот.Вината, за която жадно се рови, я няма! Ситуацията на неадекватност, в която сам се е поставил пилота не е вина, а състояние на съзнанието, което всички летци отлично знаят.Тогава се разчита на приборите, което загиналият е подценил.Нека всички, за които бойната авиация не е професия, да замълчат!

57

Анонимен

преди 2 години

Те и на старши лейтенант Манчев му теглиха куршума, щото знаеше много. И после го писаха самоубийство..

56

Анонимен

преди 2 години

Нощните полети са голям риск.Гледах един филм с пилоти на морски самолети,които кацат на самолетоносачи. Един каза,че предпочита 100 пъти да кацне през деня,отколкото веднъж през нощта.Особено над море няма никакви ориентири. Така че нищо чудно,че е допуснал грешка.

55

Анонимен

преди 2 години

Майор Терзийски имаше доказателства, че генерал Радев като главнокомандващ ВВС е работил за Руското разузнаване, изнасяйки секретна НАТОвска информация за ГРУ. Беше готов да свидетелства и да стане защитен свидетел. Убиха го преди да стане свидетел, но за всеки случай преместиха и бюрото за свидетелите при Рашков.. Знаеш ли някой друг може да реши да свидетелства против Радев.

54

Анонимен

преди 2 години

вечна му памет на човека

53

Анонимен

преди 2 години

тази жена се държи така сякаш иска да заеме вице президенската работа за да работи като вицепрезидентка във вицепрезиденството докато се извиципрезиденства до шия.

52

Вечна му памет

преди 2 години

Koe от имената на Митра Попова е Терзиева?Аха като се е женила неси е сменила фамилията зада си я запази каквато е на дипломката й за7 класъЪ.психня.хората загубиха семейства,приятели,съседи и скърбят по тяхно му със сила и благодарност че са познавали загиналите,че са имали щастието да живеят с тях да имат деца с тях.Накъде някой да чу тази дето не е Терзиева каже "Боли.Чакаме те,Да я видя някой да стои нощем на прозореца и да гледа в небето,нощното когато в дълбочината му е угаснал един живот?

51

Анонимен

преди 2 години

съпругата и децата на пилота ли ще изплатят счупения самолет

50

Оффффф!

преди 2 години

Все си мислех, че работата на военния пилот е да лети във всякакви условия, обаче излиза, че съм грешал и се оказва, че "асът" можел да лети само по светло и в ясно време, за да не мърмори после жена му.

49

Големи привилегии

преди 2 години

24 часа си на разположение, накрая весеки трътльо, дето я е завършил гимназия я не, пише mъnomuu из форумите, докато не дойдеш да го извадиш от снега, тръгнал с летните гуми.

48

До 54

преди 2 години

Имаш ли мозък изобщо да ги напишеш тия неща? Кой ѝ плаща? "Тлъсти заплати", знаеш ли колко са? Изкарват го виновен точно за да не платят обезщетение, тя ще вземе максимум 10 000 от застраховката. "Толкова може да си позволи" страната, която не цени човешкия живот, само да се гласува за определена партия е важно.

47

Сержант

преди 2 години

До Анонимен 54Пълни глупости, Ела да вземаш тлъста заплата.

46

Асан

преди 2 години

Загубил пространствена ориентация да не е новобранец или пък пиян това е стара пушка :)))