39

Анонимен

преди 4 месеца

100% Руснаци са ударили самолета , сега ще се пази в Тайна както се пази в Тайна 11 века за Насилственото похристиянизиране на българите през 866 г от Византия. Един живот в Тайни

38

Беше ясно

преди 4 месеца

Трябвало да им тегли една майна и да се върне. И никой нещо ньямаше да разбере.

37

някой

преди 4 месеца

някой е сгафил и си измиват ръцете с пилота, жалко за човека.

36

Анонимен

преди 4 месеца

Всички са неадекватни. Логично е в тъмното, а и не само, да следиш уредите пред теб, защото скоростта е много висока и ти разчиташ на уредите. Няма как пилот на самолет, да не знае къде се намира дет се вика. Всичко е човешка грешка, но ако признаят - трябва всички от тия на хранилката да бъдат съдени и затворени. Още повече - тоя дет се обяснява че пилота бил изпълнил бойна задача. Алоо, това е било учение а не въздушен бой че да е бойна задача. Казвам ви, всички са неадекватни. Само лангъркат

35

Попитай Боко

преди 4 месеца

В 21-век се манипулират и убиват хора дистанционно!Забравете за Конвенционалните оръжия!

34

Мнение

преди 4 месеца

Пилота не е следил висотомера и жироскопа (прибор показващ ориентацията на самолета в пространството). Случва се когато е превъзбуден и следи само мишената и не обръща внимание на уредите. Миг-29 е двудвигателен много бърз самолет с огромна скороподемност надвишаваща тази на Ф16 и не прощава грешки.

33

Румен Владимиров

преди 4 месеца

Тоя на снимката не е ли Фигуранта на младини, преди да се разведе щастливо?

32

Хавански Синдром

преди 4 месеца

Вече се убиват хора дистанционно, има над 200 патента, вкл. Синтетична Телепатия, свръх бърз световъртеж, раздвояване на очите-дезорентация и всичко това дистанционно от 200 километра и дори от военен сателит!............

31

Асан

преди 4 месеца

Самолета къдя е намериха ли го :)))

30

Анонимен

преди 4 месеца

Изгубил ориентаци ли. Уредите в кабината за какво са. 25 години съм летял на мигове. Няма как да изгубиш ориентация даже в мъгла. Приборите показват. Скорст височина налягане посоките и когато нещо нее нааред има аларми които точно покозват какво се случва и къдее проблема..

29

Анонимен

преди 4 месеца

Ясно е,че е пилотска грешка,но не го казват директно. Полетът с изтребител винаги е потенциално смъртоносен.Нищо учудващо няма ако е сбъркал и за съжаление е платил с живота си.

28

Анонимен

преди 4 месеца

Фаровите . Фаровете са важни. Да ги глобяват ако карат нощно време без фарове ;)

27

Немърливост

преди 4 месеца

Ако са загубили един пилот и самолета му заради дневна мишена пускана нощем, то всички ръководители на базата и учението, както и генералния щаб са за уволнение!

26

Анонимен

преди 4 месеца

Не разбрах, съветските другари ли казаха че пилота не е осъзнавал в каква ситуация е? Самолета не е каруца има достатъчно много уреди които да сигнализират в каква ситуация е пилота.

25

Хавански Синдром

преди 4 месеца

Хавански Синдром убива!

24

Анонимен

преди 4 месеца

Грешки стават(понякога и фатални), ама не ми иглежда този човек да не осъзнава ситуацията. Освен да е бил нещо неразположен. Или внезапен сърдечен пристъп...

23

Анонимен

преди 4 месеца

Измиха си ръчичките фуражките и сега са чисти като сълзички.

22

Анонимен

преди 4 месеца

Мдааа... Умрелия не може да стане и да ни каже осъзнавал ли е ситуацията или не..... Браво! Умници!

21

Хавански синдром

преди 4 месеца

Явно бил Targeted Individuals, просто са смачкали психиката му от разтояние!И като е секретна Синтетичната Телепатия трябва ли да се убиват хора!

20

Гинирала

преди 4 месеца

Накажете няколко старшини и капитани ...и да се приключва...