79

IQ 3.14

преди 3 месеца

българина е отвикнал да мисли, че е възможно и нещо друго освен глобален заговор на загнилите капиталисти срещу нация техническа. за съжаление инцидента само доказва, че шуробаджанащината и безхаберието на трето поколение успеляци начело на държавата и армията, са смъртоносни.

78

ФАКТ

преди 3 месеца

Толко си е можел пилота....

77

Томичукалата

преди 3 месеца

Сигурно Радев е пилотирал самолета и е катапултирал...нема друг ле вак

76

Анонимен

преди 3 месеца

Набутаха съпругата на пилота в "дебела антиРадевска какфония"

75

gosho

преди 3 месеца

okolo radev vse katastrofi sas samoleti.golem karuk e toy vashiya geroy

74

Доктор Сън

преди 3 месеца

Много сте ''умни'' в тоя убит форум, пилот е станал човека лека му памет, реално всеки си поема риска с тази професия, но да хвърляте така вината само на самолета или само на пилота е безумно...стават такива работи, руски бил самолета и? Ладата била трошка, да с бмв и мерцедес ''нема'' катастрофи, Шумахер нема катастрофи, всеки прави грешки нормално е ...да се обвинява е нелепо.

73

Светозар

преди 3 месеца

Половината от коментарите обвиняват началника на базата, ръководителя на полетите, операторите на радарите и т.н. Пилота бил оставен " сам ". Ами с кого да е ? Да му сложим бавачка под крилото ? Това ли искате ? Ами в реална бойна ситуация, пилота ще бъде още повече сам. Вие какво искате, някой друг да пилотира и решава вместо него ? Загубил пространствена ориентация и се врязъл в морето. Кой е крив ? Имал 25 години стаж, ама нальотът му е, колкото на американски пилот за една година.

72

Анонимен

преди 3 месеца

лаици и фантазьори пишат ли пишат , ми хайде като не еярвате кутията като се върне дайте я в Германия, там сигурно пазят терминала за разчитане от бишето ГДР. Разгеле нещо друго ви прочетат. Кутията вече е годна да се прочете на всякъде където се лети с Миг29, ако щете и в Алжир.

71

Анонимен

преди 3 месеца

Умрелият е виновен, така ли? Колко удобно. С това ще започна и с това ще свърша.

70

Влак GT

преди 3 месеца

Как ще разбере в една летяща руска щайга? Предайте всички тези *** за скраб!

69

до 63

преди 3 месеца

да ти кажа ли колко процента от летящите ф15 или ф16 са на същата възраст в армиите на НАТО 65% така че се скрий с тези глупости за съвецки самольоти, Полша, Словакия, Чехия и Румъния също летят на 29 ка даже влагат пари за модернизации по комуникации , радари и опознаване

68

?!?

преди 3 месеца

Друго нещо което силно ме смущава е, че: бе съобщено че последните думи на пилота дест секунди преди катастрофата са Излизам на дясно! Тази маневра излизам на дясно върви с набор на височина. Няма как да излезеш на дясно с наведен нос. Просто не се връзва.

67

Анонимен

преди 3 месеца

В съвецки пътнически самолети хората ги е страх да пътуват. Махайте ги тея ***.

66

До 62

преди 3 месеца

В ютуб ли го гледа това? Или разказ по картинка? Да не да са те возили на мотор с два коша и да са ти казали, че е СУ, пък то било ХУ

65

Анонимен

преди 3 месеца

Хората ги е страх в съвецка кола да се качат, а в БА все още използват съвецки самолети.

64

?!?

преди 3 месеца

Да ме извиняват, но това заключение е обида на разума! И не е цялата истина.Било само заради това, че не може да се каже как той не е съзнавал ситуацията. Защото е съзнавал ситуацията, но тя е била илюзорна за него. И въпроса как се е стигнало до това не е изяснен или случая въобще не е изяснен. Единственото е желанието да няма виновни, като винаги при нас. Човека си отиде виновни няма.

63

Анонимен

преди 3 месеца

А това, че Миг-29 е бил в пенсионна възраст? А това че ги карат пилотите да летят с съвецки бракми?

62

Анонимен

преди 3 месеца

За МиГ-29 не знам как е, но са ме возили на СУ-25. Тая машина като слезе под 1000 метра и почва да пищи, а под 300 метра постоянно мрънка и *** нон-стоп предупреждения за височината: Висота опасная, висота опасная - направо ти бърка в мозъка. Не вярвам МиГ-а да е без такива аларми и пилота да не е знаел къде е, дори без да гледа прибори.

61

Made in BG

преди 3 месеца

Починалият е виновен... Познато за жалост...

60

до Ммм

преди 3 месеца

ти голем експерт си бе, Пилота във въздуха е цар, Дава му се задача и я изпълнява, разбор има преди и след полетА. Аман от дървени философи разбирачи, ако имаш 30 самолета вдигнати на всичките 30 ли седи някой да им кава ти на горв ти на долу, това да не ти е летище София РВД излитащи и кацащи