88

Анонимен

преди 2 години

Майор Терзийски имаше доказателства, че генерал Радев като главнокомандващ ВВС е работил за Руското разузнаване, изнасяйки секретна НАТОвска информация за ГРУ. Беше готов да свидетелства и да стане защитен свидетел. Убиха го преди да стане свидетел, но за всеки случай преместиха и бюрото за свидетелите при Рашков.. Знаеш ли някой друг може да реши да свидетелства против Радев.

87

Анонимен

преди 2 години

В нечие пипе дойде ли простичката мисъл, че всичко се разиграва на 1300 м височина?Не на 130 или 13! Значи пилотът е могъл да катапултира 10 пъти, ако ситуацията е била животозастрашаваща! Има нещо друго, което крият от нас! Приятелски огън?

86

Анонимен

преди 2 години

Това е страна на абсурдите. Пострадалия виновен.... А виновника невинен.

85

Надблюдател

преди 2 години

Има ли някой, който се е съмнявал, че накрая загиналият пилот ще бъде виновен!

84

зелен чорап

преди 2 години

А Радеф осъзнава ли ситуацията?

83

невменяем....

преди 2 години

Според разследващите до последно пилотът не е осъзнавал в каква ситуация се намира....горката женица,оженила се за ......................ТИЯ от МО са кръглиТУЛУПИ!!!!

82

Анонимен

преди 2 години

Що е туй пилота до последно не осъзнал ситуацията щот се омаял,изгубил равновесие в завъртванията на самолета в сложна фигура с въртене по оста,под ъгъл,напреки на самолета с посоката на полета каквито упражнения има тактически при летене и за военни атаки както и на спортната пложадка за проверки физически за издръжливост на пространствена ориентация с правилно потегляне в необходимата посока за движение по направление,че той за годините и стажа които има е летял в небето над страната и района.

81

Анонимен

преди 2 години

До До 62СУ-25 има двуместен вариант и се казва Су-25УБ. Остави се, че даже има и триместен вариант на това: СУ-25ТУ(трехместний, учебний)...

80

тя

преди 2 години

Някой неграмотен или недоспал е виновен и да си понесе отговорността!

79

gosho

преди 2 години

ne pilota sustavya plana za uchenieto.nekadurnite protejeta prezidentski sa vinovni

78

Чичо

преди 2 години

Полета се ръководи от други хора.Да кажат кой е бил в командния център по време на полета.Много е грозно да се оправдават с грешка на пилота,защото човека не може да се защити.

77

Анонимен

преди 2 години

Причината е в жена му. Коя нормална жена на загинал човек ще хукне да си вее гривата по пресконференции и полит и избирташки удурми.

76

преди 2 години

Аз така и не разбрах какво точно се е случило и каква е причината за смъртта на пилота.

75

Ами

преди 2 години

До IQ 3.14 Като те лъжат от сутрин до вечер и то десетилетия наред - много десетилетия и на държавно равнище, как да не станеш "конспиратор"?

74

Бог да го прости

преди 2 години

Измиха си ръцете и очите с момчето. Позор!Колко време я търсиха черната кутия? И защо два месеца време съобщаваха, че ту ще я пращат в Русия, ту вече е изпратена?Голям пазарлък ще да е било, докато изкопчат нужното им "становище"! 1:1 с предварителната информация/предположение.Румба, Румбаааа, за живота и честта на твой колега става въпрос!

73

Анонимен

преди 2 години

Как да обяснят в прав текст, че МиГ 29 е завършен ***, останка от друга епоха, без почти никакви сензори за това кога и къде се намира в пространството, еле па нощем. А пилота е с нальот колкото бабата на министъра и това му е била първата нощна стрелба, щото в бг такива не се правят от години, оти си знаем с какви *** требе да се лети. Еми няма как да се обясни това нещо, щото излагацията е голяма. Евала на пилота, че е треснал мишената, оттам насетне ясно....

72

Анонимен

преди 2 години

Не осъзнавал къде се намира????? ГРОЗНОО!!!!!!!!!!!!!!!

71

Монката

преди 2 години

Генералчето,направено от радев такова ,защо го криете?Доказан некадърник,но приятел на фигуранта и хоп генерал.убиха пилота с некадърност и се оправдават него .убиха офицера в Пловдив за да прикрият друг некадърник от хунтата на радев.Пази боже от такъв главнокомандуващ!Оставка на фигуранта на мутрите радев!

70

Анонимен

преди 2 години

Естествено виновен е пилотът! Типично за хунтата на радев.а некадърният генерал приятел на радев и отговарящ за стрелбите е чист и неопетнен. Проверете кой го е направил генерал и с какви заслуги.

69

IQ 3.14

преди 2 години

българина е отвикнал да мисли, че е възможно и нещо друго освен глобален заговор на загнилите капиталисти срещу нация техническа. за съжаление инцидента само доказва, че шуробаджанащината и безхаберието на трето поколение успеляци начело на държавата и армията, са смъртоносни.