99

Анонимен

преди 4 месеца

Майор Терзийски имаше доказателства, че генерал Радев като главнокомандващ ВВС е работил за Руското разузнаване, изнасяйки секретна НАТОвска информация за ГРУ. Беше готов да свидетелства и да стане защитен свидетел. Убиха го преди да стане свидетел, но за всеки случай преместиха и бюрото за свидетелите при Рашков.. Знаеш ли някой друг може да реши да свидетелства против Радев.

98

Анонимен

преди 4 месеца

В нечие пипе дойде ли простичката мисъл, че всичко се разиграва на 1300 м височина?Не на 130 или 13! Значи пилотът е могъл да катапултира 10 пъти, ако ситуацията е била животозастрашаваща! Има нещо друго, което крият от нас! Приятелски огън?

97

Анонимен

преди 4 месеца

Това е страна на абсурдите. Пострадалия виновен.... А виновника невинен.

96

Надблюдател

преди 4 месеца

Има ли някой, който се е съмнявал, че накрая загиналият пилот ще бъде виновен!

95

зелен чорап

преди 4 месеца

А Радеф осъзнава ли ситуацията?

94

невменяем....

преди 4 месеца

Според разследващите до последно пилотът не е осъзнавал в каква ситуация се намира....горката женица,оженила се за ......................ТИЯ от МО са кръглиТУЛУПИ!!!!

93

Анонимен

преди 4 месеца

Що е туй пилота до последно не осъзнал ситуацията щот се омаял,изгубил равновесие в завъртванията на самолета в сложна фигура с въртене по оста,под ъгъл,напреки на самолета с посоката на полета каквито упражнения има тактически при летене и за военни атаки както и на спортната пложадка за проверки физически за издръжливост на пространствена ориентация с правилно потегляне в необходимата посока за движение по направление,че той за годините и стажа които има е летял в небето над страната и района.

92

Анонимен

преди 4 месеца

Не бе той неосъзнат пилот. Неопитен, млад и въобще дотогава е фърчал само на парапланери и е скачал едни-два пъти с пиришуть. От МО как сами си обявяват за неопитни една от най-добрите си пилоти. Тогава какво да кажем за по-младите ? Сигурно тренират само на симулатор и то от по-евтините RPG игри с клавитура и мишка

91

Анонимен

преди 4 месеца

До До 62СУ-25 има двуместен вариант и се казва Су-25УБ. Остави се, че даже има и триместен вариант на това: СУ-25ТУ(трехместний, учебний)...

90

тя

преди 4 месеца

Някой неграмотен или недоспал е виновен и да си понесе отговорността!

89

gosho

преди 4 месеца

ne pilota sustavya plana za uchenieto.nekadurnite protejeta prezidentski sa vinovni

88

Чичо

преди 4 месеца

Полета се ръководи от други хора.Да кажат кой е бил в командния център по време на полета.Много е грозно да се оправдават с грешка на пилота,защото човека не може да се защити.

87

Анонимен

преди 4 месеца

Причината е в жена му. Коя нормална жена на загинал човек ще хукне да си вее гривата по пресконференции и полит и избирташки удурми.

86

преди 4 месеца

Аз така и не разбрах какво точно се е случило и каква е причината за смъртта на пилота.

85

Ами

преди 4 месеца

До IQ 3.14 Като те лъжат от сутрин до вечер и то десетилетия наред - много десетилетия и на държавно равнище, как да не станеш "конспиратор"?

84

Бог да го прости

преди 4 месеца

Измиха си ръцете и очите с момчето. Позор!Колко време я търсиха черната кутия? И защо два месеца време съобщаваха, че ту ще я пращат в Русия, ту вече е изпратена?Голям пазарлък ще да е било, докато изкопчат нужното им "становище"! 1:1 с предварителната информация/предположение.Румба, Румбаааа, за живота и честта на твой колега става въпрос!

83

Анонимен

преди 4 месеца

Как да обяснят в прав текст, че МиГ 29 е завършен ***, останка от друга епоха, без почти никакви сензори за това кога и къде се намира в пространството, еле па нощем. А пилота е с нальот колкото бабата на министъра и това му е била първата нощна стрелба, щото в бг такива не се правят от години, оти си знаем с какви *** требе да се лети. Еми няма как да се обясни това нещо, щото излагацията е голяма. Евала на пилота, че е треснал мишената, оттам насетне ясно....

82

Анонимен

преди 4 месеца

Не осъзнавал къде се намира????? ГРОЗНОО!!!!!!!!!!!!!!!

81

Монката

преди 4 месеца

Генералчето,направено от радев такова ,защо го криете?Доказан некадърник,но приятел на фигуранта и хоп генерал.убиха пилота с некадърност и се оправдават него .убиха офицера в Пловдив за да прикрият друг некадърник от хунтата на радев.Пази боже от такъв главнокомандуващ!Оставка на фигуранта на мутрите радев!

80

Анонимен

преди 4 месеца

Естествено виновен е пилотът! Типично за хунтата на радев.а некадърният генерал приятел на радев и отговарящ за стрелбите е чист и неопетнен. Проверете кой го е направил генерал и с какви заслуги.