21

АнонимеН

преди 2 години

И ЗАЩО ТРЯБВА ДА ВЛИЗАМЕ В ЕВРОЗОНАТА!! ВЛИЗАНЕ В ЕВРОЗОНАТА ЗНАЧИ БЪЛГАРИЯ ДА ДАДЕ 10 МИЛИАРДА РЕАЛНИ ПАРИ И ДА ПОЛУЧИ СРЕЩУ ТЯХ НАПЕЧАТАНА ЕВРО ХАРТИЯ! ТАКА РЕАЛНО ЕС ЩЕ СИ ИЗБИЕ ПАРИТЕ КОИТО НИ ДАВАТ БЕЗВЪЗМЕЗДНО ЗА КОВИД! МНОГО СА УМНИ ТЕЗИ ОТ ЕС НИКОГА НЕ СЕ ПРЕЦАКВАТ :)

20

Анонимен

преди 2 години

Последните 6 месеца, (година и половина), показва , че , сме нерационално общество, тотално.

19

Даа!

преди 2 години

До Леша.. Ние винаги сме били на страната на ГУБЕЩИТЕ , защо да си разваляме и този ''успех'' . Ето сега дажи и Франция апелира за ЕВРОПЕЙСКА армия , защото и НАТО е отживелица , както апелираве и бившият финансист на Германия , още преди 5-6 години ---Шойбле , той каза , ""НАТО е отживелица , на ЕС ни трябва нова ОБЩОЕВРОПЕЙСКА АРМИЯ " !МЕРСИ

18

Мен

преди 2 години

Да намалят заплатите на държавните служители, да махнат помощите за здрави прави хора и така ще намерят пари за пенсионерите, които незаслужено мизерстват. 50% съкращение на държавните хрантутници и готово. Премахване на привилегиите на служителите на МВР от рода на 20 заплати като се пенсионират.

17

Че

преди 2 години

Кой иска да влиза там...

16

Лейла

преди 2 години

Да направят пенциите по-малки за да останат повече пари за раздаване на фирмите и да ги оправдаят като антикризисни мегапандемични мерки. Така за фирмите ще има стимул, догидина също.

15

''УМНО СЕЛ

преди 2 години

До Анонимен... Защо и кой има Ентерес и зор за еврото ???Най-много се натискат политиците и управляващите за еврото , за да могат да се ДОКОПАТ И ДО ---ВАЛУТНИЯТ РЕЗЕРВ , КОЙТО ВЕЧЕ ЩЕ МОЖЕ И НЕГО ДА ОБИРАТ !Народа няма никаква файда от еврото , само ще обеднее още 5 пъти ,... НАЙ-МАЛКО !Не мислете , че 1 евро ще е равно на 1.95 леА , а на доста пъти НАД 1.95 ..., поне 5 пъти !Ако е 1.95 , то до сега ОТДАВНА да сме миналЕ към еврото , Е ДА , АМА НЕ !

14

анти-мафия

преди 2 години

Както се казва - на крива ракета космосът й е виновен. Тези съсипаха всичко за 10 години, сега пенсиите на хората били проблем. Башибозушки дрисни.

13

Анонимен

преди 2 години

Напълно е прав човека. Да повишаваш предизборно пенсии, защото по случайност си събрал едни повече 2милиарда в бюджета си е чист популизъм. Ами ако другата година не ги събереш? Ще намалиш ли пенсиите или ще теглиш заеми, за да ги плащаш? Пенсии се повишават само и единствено с процента инфлация плюс разтежа на БВП. Така доходите пенсионерите ще растат заедно с икономиката на държавата.

12

Калеко Алеко

преди 2 години

Стартът на приемането ни в Еврозоната беше даден при правителството на ГЕРБ защото тогава бяха изпълнени необходимите изисквания, след което зацикли под вдигнатия юмрук на фигуранта и провалените 2 парламента, които разклатиха сериозно устоите на българската държавност ... За да продължи този процес и България да се завърне в семейството на европейските демокрации, Кремълската хунта и облюдките и трябва да получат своя справедлив пороцес и да бъдат зачислени към ведомството на бай Ставри ... !!!

11

РезултатЪТ :

преди 2 години

Резултатът от европейски ''ценности'' + американска ''демокрация''/демоНСТРАЦИЯ/ !

10

Анонимен

преди 2 години

Не приемем ли еврото следва "Умно село"!!!

9

Анонимен

преди 2 години

Инфлацията е 3 процента, а покачването на цените със средно 20 процента

8

Анонимен

преди 2 години

През последната година от ковид кризата (тоест от половината криза ) ЕЦБ е отпечатал 1,5 трилиона евро . ЕС ако е 500 милиона човека това прави по 3000 евро на човек или по 6000 лева. Някой от вас да е видял тия пари ? Щото вие ще ги плащате . В САЩ поне ги раздадоха на народа а в ЕС направиха обратното . Ограбиха народа за да спасяват корпорации .

7

на 3-та скорост

преди 2 години

България отива на 3-та скорост , не и на 2-ра , защо !Защото в ЕС всички нови членки са осигурили : МИНИМАЛНИ ПЕНСИИ ОТ 400 ЕВРА , И МИНИМАЛНИ ЗАПЛАТИ ОТ 1400 ЕВРА ,... а в България се чудят за някакви си 300 л-е-в-а !?Не знам какво търсим в ЕС , след като сме на всички последни места , по всички показатели ,... и то още ДЪЛГО ВРЕМЕ ЩЕ Е ТАКА , ЗАРАДИ КРАДЛИВИ И КОРУМПИРАНИ ПОЛИТИЦИ И УПРАВЛЯВАЩИ , ОБВЪРЗАНИ С ''ШАЙКИ'' !

6

Анонимен

преди 2 години

Как скок на пенсиите, тя инфлацията вече изяде всички увеличения

5

нещастници

преди 2 години

едно ще ви кажа, за цената на тока в ЕС Е ВИНОВНА СКАПАНТА ЕК. Борси за търговия с ЕТС ЗЕЛЕНИ СЕРТИФИКАТИ, има само в ЕС, Ю Корея и пробно в няколко области в Китай. в сащ австралия ангми япония няма, няма и да им, щото това административно регулиран пзар с квоти единствено гарантиращ печалби на фондове и спекуланти, които трябва да се изхърлят но не!!! долу ЕС

4

Анонимен

преди 2 години

Пак мижавите пенсиите ще са им ВИНОВНИ, а огромните спрямо пенсиите заплати и бонуси на стоците хиляди държавни калинки НЕ СА.

3

кк

преди 2 години

Вреден човек. Неграмотен. Не са дефицит откраднатите 11-12 млрд. лв. на година от управляващите. Не са дефицит 10 - те млрд. лв. , които НАП не събира всяка година. Дефицит са трохите, които тези крадци подхвърлят на пенсионерите. Бог вижда.

2

Алекс

преди 2 години

Този трябва да се остави 1 година на минимална пенсия и след това отново да си даде мнението.Сигурен съм,че ще е коренно различно.