39

Давам акъл

преди 2 месеца

Защо не погледнат тия Бг-''специалисти'' какво е дереджето при комшиите ,например в Румъния , която настига Франция за по-достоен живот ?Ама не им изнася , политиците и депутатите не могат да се разделят с 50 лева , МЪКА , МЪКАААА !

38

Анонимен

преди 2 месеца

Лично съм за членството в ЕС, но без двойни стандарти! Качеството на хранителните продукти, който се продават у нас не съотвестват на стандартите на Германия, Франция, Италия и т.н.! Транс-национални корпорации спекулират с качеството на детските храни, средствата за лична хигиена и т.н.

37

Анонимен

преди 2 месеца

следва: пенсионера ни ли е по скъп, или да го оставеден беден и на произвола на съдбата да се мъчи, или еврозоната ни е по ценна

36

спомени

преди 2 месеца

СпоВням си управлението на лицето , бащата на корупцията , др. И.Й.Костов !Според инфлацията /тогава/ , в НС депутатите си вдигаха заплатите на всеки 3 месеца ,... като като Премиер И.Й.Костов обяви че инфлацията за депутатите е 70% , и с толкова си вдигнаха заплатите , а за народа на следващият ден бе обявена инфлация от 3 %..... ДА СЕ СМЕЕШ ЛИ , ИЛИ ДА ПЛАЧЕШ ???

35

Дедо

преди 2 месеца

И като седнем на масата с големите играчи...........ние с какво ще се включим в голямата игра !?!? Докато големите играят , а те имат с какво да играят , ние кафета ли ще им правим ?

34

ХХХ

преди 2 месеца

Така и не разбрах за толкова години какво спечелихме от ЕС ? Какво добро видяхме ? Под чехъл сме и това е ....ядем техните *** , избиват нашите животни за да ядем престоялото им месо ...нареждат ни да пускаме амуджи дошли от друг свят , казват ни какво , кога и с кого да правим сделка или др. Тока ни стана скъп , водата , храната , всичко .....просто сме един донор за ЕС и това е !

33

Анонимен

преди 2 месеца

Когато Гърция реши да "излезе" от ЕС им "наляха" повече от 350 000 000 000 евро! И си повишиха и пенсии, и заплати! И си оправиха банките! А у нас кога? А ние само плащаме за "членството"! До кога? В Румъния цените на хранителните стоки са по-евтини от нашите! До кога? В Турция и Египет туристическите услуги са по-евтино от нашите! До кога?

32

Може!

преди 2 месеца

Загриженият ЕС държи да сме бедни, да ни натиска със заеми и да сме зависима, а ние да слушкаме и изпилняваме! Отделно всички останали подробности!

31

Анонимен

преди 2 месеца

Че на кой българин, който може да мисли самостоятелно и трезво има нужда от тази шбн еврозона!!?

30

ВЪПРОС

преди 2 месеца

Този човек е чел справки от 2020 година за Инфлацията в ЕС и България .Трябва да прочете актуалните отчети от Септември 2021 година и тогава да се изказва така некомпетентно за позицията си .

29

Христо Христов

преди 2 месеца

Отделно, че това за пенсиите са чисти глупости.

28

Христо Христов

преди 2 месеца

"защото ще я постави на масата с големите играчи в Европа" - сори, но народът има доста поговорки по темата да си знаеш мястото: всяка жаба да си знае гьола или магарето и атове-те (не в негатиовния смисъл)), и тнт.

27

Фактите !

преди 2 месеца

''Чапа'' си го каза :''България е едно проклето място , населено с проклети люде "!

26

Даа!

преди 2 месеца

Очаквам някой да се изкиха , че пак комунистите са виновни , защото ако погледнем , не е ли имало и в другите нови членки като България в ЕС , комунизъм ,... и къде са те сега , а къде няма да бъдем ние скоро ?!

25

Анонимен

преди 2 месеца

За такава мизерна сума думата '' скок '' е неуместна

24

АнонимеН

преди 2 месеца

И ЗАЩО ТРЯБВА ДА ВЛИЗАМЕ В ЕВРОЗОНАТА!! ВЛИЗАНЕ В ЕВРОЗОНАТА ЗНАЧИ БЪЛГАРИЯ ДА ДАДЕ 10 МИЛИАРДА РЕАЛНИ ПАРИ И ДА ПОЛУЧИ СРЕЩУ ТЯХ НАПЕЧАТАНА ЕВРО ХАРТИЯ! ТАКА РЕАЛНО ЕС ЩЕ СИ ИЗБИЕ ПАРИТЕ КОИТО НИ ДАВАТ БЕЗВЪЗМЕЗДНО ЗА КОВИД! МНОГО СА УМНИ ТЕЗИ ОТ ЕС НИКОГА НЕ СЕ ПРЕЦАКВАТ :)

23

Анонимен

преди 2 месеца

Последните 6 месеца, (година и половина), показва , че , сме нерационално общество, тотално.

22

Даа!

преди 2 месеца

До Леша.. Ние винаги сме били на страната на ГУБЕЩИТЕ , защо да си разваляме и този ''успех'' . Ето сега дажи и Франция апелира за ЕВРОПЕЙСКА армия , защото и НАТО е отживелица , както апелираве и бившият финансист на Германия , още преди 5-6 години ---Шойбле , той каза , ""НАТО е отживелица , на ЕС ни трябва нова ОБЩОЕВРОПЕЙСКА АРМИЯ " !МЕРСИ

21

Мен

преди 2 месеца

Да намалят заплатите на държавните служители, да махнат помощите за здрави прави хора и така ще намерят пари за пенсионерите, които незаслужено мизерстват. 50% съкращение на държавните хрантутници и готово. Премахване на привилегиите на служителите на МВР от рода на 20 заплати като се пенсионират.

20

Че

преди 2 месеца

Кой иска да влиза там...