66

Анонимен

преди 2 години

Днеска една продавачка се развика на мен и на още няколко момчета че сме без маски. Преди това не бях пазарувал от този магазин и не очаквах да е толкова строго. Хората се побъркаха с тези маски.

65

до 81

преди 2 години

"Всъщност изобщо не ми пука дали ще се ваксинираш. Отдавна разбрахме, че вие сте като сектантите, не подлежат на ограмотяване и убеждение."-----------------------Ама точно вие сте сектантите бе момче. Ние си гледаме живота, а вие ни се репчите насреща и ни държите сметка защо не сме се ваксинирали. За какви се мислите бе?

64

Анонимен

преди 2 години

Кво се пените? Вървете при 90-годишния мангър или при оня депутатибя с карираното сако! Само им кажете: "велик си", и после ще си го лапате взаимно. Кой може да го вдигне от тях, не гарантирам!

63

Анонимен

преди 2 години

Всъщност изобщо не ми пука дали ще се ваксинираш. Отдавна разбрахме, че вие сте като сектантите, не подлежат на ограмотяване и убеждение. Локдауна е неизбежен, смъртността ще стига нови върхове. Репутацията на България е срината. Аз и семейството ми сме в цивилизацията. Жалко за България, но това е положението - матРиал!!!

62

Анонимен

преди 2 години

"Това, че си го прекарал не значи, че пак няма да го прекараш. Имунитетът е нетраен."--------------Ами пак ще го прекарам без ваксина, какъв е проблемът? Имунната система не работи постоянно, задейства се когато външно тяло атакува системата, това се учи в основното. Всъщност кого си тръгнал да плашиш? Опитваш се да го изкараш, че ако не си ваксиниран си 100% пътник, което е меко казано смехотворно, още повече че е точно обратното. На разбираем език ти беше обяснено за рисковите групи.

61

Анонимен

преди 2 години

Това, че си го прекарал не значи, че пак няма да го прекараш. Имунитетът е нетраен. И вторият път обикновено е фатален. Така че самочувствието ти е неоснователно. Защо мислиш в останалата Европа се ваксинират всички? И преболедувалите, и непреболедувалите? Аз, сетих се, мангъра те излъга.....

60

Анонимен

преди 2 години

Докато Борисов и Гешев не бъдат вкарани в затвора ,няма да се оправим с пандемията.

59

Анонимен

преди 2 години

Това е то ваксъра- ти му казваш, че си прекарал леко вируса без ваксина, то ти слага минус от яд. Обаче е със самочувствието, че е част от "интелигенцията" защото някоя 20 годишна кифла намерила във фейса "проучване" по темата и написала статия тук :D

58

Анонимен

преди 2 години

Като се замисля, за какво да ви убеждавам. Не се ваксинирайте, опасно е! Без вас ще ни е по-добре!

57

Анонимен

преди 2 години

Как пък в цял свят наложиха по едно и също време еднакви мерки и еднаква политика? Тоя вирус се телепортира изведнъж на цялото кълбо. Нямаше ли по цивилизован начин за глобализация, а избраха тая Г.НЯС...

56

Анонимен

преди 2 години

Дайте го тоя съсед, дето е станал невменяем след ваксинация. Искам да го изследвам. Лекар съм. Може ли контакт?

55

Анонимен

преди 2 години

Всичкитв ви аргументи против ваксината се основават на:- една жена ми каза- видях един в тикток- звездите ми го говорят насънНямате никакво доказателство против ваксините.Ако тръгнете по логика, да ви кажа, не ви е сила. Не се мъчете, не е дадено на всеки да може да мисли.

54

SHEFA

преди 2 години

До SHEFA еми те са повече от един бе п.и.ч.

53

до дубрутру

преди 2 години

С колегите в офиса го прекарахаме, всички безсимптомно, семействата ни го прекараха. Хората се преборват с вируса въпреки ваксините, а не благодарение на тях. Огромна част от хората щяха да го изкарат леко и без да се бяха ваксинирали.

52

Анонимен

преди 2 години

Миличката, ако мислите, че можете да ме обидите.... Радвайте се на безгрижното безвремие още малко. Пак ще си говорим по-натам. Да сме живи и здрави!

51

Анонимен

преди 2 години

толкова е страшна тази болест ,че трябва да си направиш тест за да разбереш ,че си болен .Ако няма тест така няма и да разбереш ,че си болен.Нещо работата сериозно смъ-рди тука

50

Дубрутру

преди 2 години

6% от починалите са ваксинирани, а общо взето ваксинираните са 20 %.Ако ваксините не работеха починали ваксинирани щяха също да са 20%. Съгласни сте ,че ваксините работят,нали?Пльоскам си един голям плюс!!!

49

Анонимен

преди 2 години

Влошава се само по телевизора.Всеки ден пътувам в градския транспорт.Как пък не видях един да кашля или киха.Сигурно се увеличава броя на безсимптомно прекарващите го, ако трябва да вярваме на стъкмистиката.Работата е малко, Вие сега на очите си ли ще вярвате или на каквот ви казва радиото.

48

SHEFA

преди 2 години

ТУК СЕГА ЩЕ НАПИША ЗА ЕДИН ДЕТО ИМА IQ МИНУС 180-ПОВТАРЯН-МИНУС-ТОЙ САМ ЩЕ СЕ СЕТИ КОЙ Е.

47

SHEFA

преди 2 години

ЗНАЧИ-1-ВО ПО СТРОГИ МЕРКИ СРЕЩУ КОВИД.-2-РО ЦЕНИТЕ В МАГАЗИНИТЕ ДО НЕБЕТО.-3-ТО ТОКЪТ ПОСКЪПВА С 40% ТОЕСТ ДО НЕБЕТО.-А ЗАПЛАТИТЕ НЕ ПОМРЪДВАТ.-И КВО ПРАВИМ-ЩЕ СИ СЕДИМ И ЩЕ ИМ ПОДАВАМЕ ВАЗЕЛИН?-НЕ МИСЛЯ.-КАЖЕТЕ КВО ДА НАПРАВИМЕ-ЗА ДА СЕ ОПРАВИМЕ.-ТА НИЕ СМЕ САМО ПО ДОКУМЕНТИ В ЕВРОПА.-НЕ ВИЖДАМ ХОРАТА ДА ЖИВЕЯТ СПОКОЙНО.-ТОЕСТ ДА НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАТ ЩЕ ИМАТ ЛИ ПАРИ ДА СИ ПЛАТЯТ СМЕТКИТЕ-ХРАНАТА И ДА СИ ИСПРАТЯТ ДЕЦАТА НА УЧИЛИЩЕ БЕЗ ДА СЕ ПРИТЕСНЯВАТ ДАЛИ ЩЕ ИМ КТИГНАТ ПАРИТЕ-А РАБОТЯТ.