9

ДДРОнег

преди 2 месеца

До Анонимен 7 ___БЛАГОДАРЯ !!!

8

Анонимен

преди 2 месеца

Пътя Велинград Сърница е дива Индия. Минава през балкана в жунгла от гора. Кой ще го види чее прегазил човек. А и този какво е търсил на този път. Пеша от Велинград за Сърница ли е тръгнал. Или от Сърница за Велинград. Това е голямо разстояние. Ако е било тъмно как ще видиш човек на пътя. Този си етърсил белята. Бог да го прости.

7

Анонимен

преди 2 месеца

Много лицемерно нашляпахте минусите на номер 3.Ако на вас ви се случи по тъмното някой да шари по.пътя и го блъснете, друго ще пеете. Възниква въпрос защо шофьорът не е спрял. Защото у нас шофьорът винаги е виновен, дори и пешеходец умишлено да се хвърли пред колата. Да сте чули за виновен пешеходец, предизвикал произшествие дори и на магистрала, където няма никаква работа.? Няма и да чуете.В заключение - вече не шофирам.

6

Проста Кърджалийкса

преди 2 месеца

До КарадагойвъЕм.. като видиш какво иска да е в парламента, хората са започнали да се хвтрлят под колите..

5

Асан

преди 2 месеца

Не е спрял на пешеходна пътека

4

Анонимен

преди 2 месеца

Смъртта на един човек ще лежи на съвестта на един престъпник. Бог вижда всичко, забавя, но не забравя!

3

ДДРОнег

преди 2 месеца

Дано не открият шофьора !!!___Прегазеният най-вероятно е вървял неправилно по тъмно между селата и шофьорът не го е видял ?1 ___Нещо такова ми се случи преди две години, добре, че успях да за врътна колата и да не го убия тъпана !!!___Колата ествествено отиде аа скраб, акт и т.н., ама нейсе !!!___Селяндурите не спазват правилата и затова постоянно се избиват един-друг !!!__Грубо, но факт !!!

2

Анонимен

преди 2 месеца

Голямо мъжество на бабаита джигит.

1

Карадагойвъ

преди 2 месеца

Не мозе да бъде, електората се самоизбива.!.