232

Българин !!

преди 2 години

НЕМА ВИРУС ! ВСИЧКОТО Е КОНСПИРАЦИЯ!

231

Анонимен

преди 2 години

Ковидзомбитата много се радват за това че умирали хора. Явно тази извратена радост е предизвикана от веществата с които са ваксинирани и сега напират за още и още дози.

230

Анонимен

преди 2 години

До Бате Сечко Ако ти имаше високо IQ щеше да си наясно, че технологията на иРНК ваксините се развиват от десетилетия. Но за съжаления се информираш само от продавачката в кварталния магазин.

229

Анонимен

преди 2 години

До Факт (от 241) - Прав си, статистиките са съвсем достъпни. Я кажи тогава, защо в държави като Израел и Гърция например, след стартирането на ваксинацията случаите на Ковид рязко се увеличават (https://worldometers.info/coronavirus/). Смъртните също. Като цяло през 2021 има доста повече заразени и починали в тези държави, а трябваше с ваксините да се получи точно обратното. Да ама не. Зависи каква е целта на ваксинирането... :) Аз също вярвам само на числата. Поне за това сме на едно мнение.

228

Анонимен

преди 2 години

До Факт "За последните 6 месеца за наша най-голяма радост са починали 145 ПЪТИ повече неваксинирани отколкото ваксинирани." Това е доста добра новина за ваксинираните. Пък нека антиваксърчетата обясняват как там, в далечното бъдеще ще, ще .... :))))) Ние искаме те да умират...:)))))))

227

От Берлин

преди 2 години

Чета тука, горди родители, щели да си,, ваксинират" децата при първа възможност... Абе, ей!! Един съвестен лекар, би вчера аларма- в болниците има повече деца с усложнения след,, иглата" отколкото с Ковид..! :0.Това ясно ли ви е...!?!

226

Бате Сечко

преди 2 години

Тука едни обиди, едни iQ- та, едни здрави пари печелил щото бил голяма работа, а не Бай *** ... Цццццтттт...! А, накрая отишъл да играе тото със здравето си, и си набол с,, ваксина" измислена за 2 месеца... Немам думи!

225

Анонимен

преди 2 години

До Факт "За последните 6 месеца са починали 145 ПЪТИ повече неваксинирани отколкото ваксинирани." Това е доста добра новина за ваксинираните. Пък нека антиваксърчетата обясняват как там, в далечното бъдеще ще, ще .... :)))))

224

Факт

преди 2 години

До 241 От статистиката. Аз само на числата вярвам. 9494 починали от 01.03.2021 г. От тях 64 ваксинирани и 9430 неваксинирани. Съвсем достъпно инфо е.

223

Darth shadow

преди 2 години

ще има смърт и ще е на *** професор николай витанов - врачката :)))

222

123

преди 2 години

*** и перверзника!

221

Анонимен

преди 2 години

"Не смея да пиша за смъртността през октомври. Вселената не само ще бъде оревана, но може и да бъде спукана от рев", пише Витанов." - Звездите му говорят на тоя. Ало, медиите, спрете да ни занимате с тоя човек! Може ли по такива сериозни теми като болести и смърт, да се говори така - оревана Вселена, спукана от рев? Тоя Витанов определено не е от нашата вселена.

220

Факс

преди 2 години

инирайти съ уе!

219

до Факт и Дам

преди 2 години

Дам - Чудя се как още не си си ваксинирал детето. Естествено по ТВ-то ако ти кажат, че е безопасно, няма да се замислиш и за миг. Действай, на Запад вече и ембрионите ги ваксинират. Не чу ли? Даже направо сперматозоидите, за да е сигурно, че няма да се роди неваксинирано дете.Факт - Не знам откъде си ги измисляш тези факти, но да си биеш и 3-тата доза, ако още не си го направил. Тогава да видиш ти факти. Успех с имунитета (не само срещу Ковид, защото ако не си разбрал още има и други болести)!

218

Дам

преди 2 години

До АнонименЯ пак прочети какво написа и прочети ние с Факт какво сме написали и помисли дали сме се скарали, ама то отде у тебе мисъл. Не е ли да се пишат само безсмислици... хахахах

217

ВАЖНО

преди 2 години

Който се е ваксинирал да си слага по една тапа отзад за да не изтече ваксината!

216

Анонимен

преди 2 години

"Най-добре реве този, който реве последен." Витанката и тези като него някой ден да не отговарят пред някой съдия относно всяване на страх в обществото? Не съм юрист, но това май беше подсъдно. Ясно е, че го правят, защото им се плаща добре от разни НПО-та предполагам (само за инфо - СЗО също е НПО т.е. по принцип никой не е длъжен да се съобразява с мнението им, само подкупените естествено, защото така са обещали и иначе ще ги издирват), но това е просто мотив за престъплението, а не алиби...

215

До 230

преди 2 години

Поради изисквания от фирмата в която работя , не съм отишъл по собствено желание !!! Работата ми е свързана с много пътуване и срещи с много хора .....но категорично отказвам ваксинацията...

214

Анонимен

преди 2 години

до Факт и ДамУмните и красиви Ваксъри се скараха помежду си от прилив на IQ и енергия! Е това е логика и интелект ! ХАХАХАХХАХАХАХ

213

Анонимен

преди 2 години

Арестувайте го този най после за насаждане на страх и паника ,ало прокуратурата ,къде сте ?