252

Дечкакис Узакис

преди 2 години

България е прекрасно за живеене място - направо рай....за пpocтаците.

251

Анонимен

преди 2 години

До "До Анонимен 262" - Ами не, аз се информирам от други източници, а не от фейса, бате Бойко или Витанката. Щом се правиш на много запознат с тази нова технология, значи трябва да си наясно и с това, което ти написах по-долу, но както предполагах и идея си нямаш, а само самочувствие за високо IQ хахаха ... Еми вярвай си, че е високо, все пак никой не може да ти забрани. Иначе съветът ми да попрочетеш повечко за тази нова технология е съвсем сериозен. Поне да си наясно какво си си инжектирал...

250

Анонимен

преди 2 години

Ваксинирайте се, за да заживеем всички спокойно! Цял свят се ваксинира и млади и стари. Докато чакате да минат години за да видите какво ще се случи, може да е късно, за вас или за някой любим ваш човек. Разбирам, че сме лъгани 30 години и не вярваме на никого,разбирам, че не вярвате и на лекари и професори, защото много от тях се провалиха от алчност, но все пак не бива да си играем на руска рулетка.

249

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 269 "Много е яко да четеш коментарите на ваксърите" Сега разбирам какво значи тази фраза: ами антиваксърчетата се радват, че още не ги е покосила оная с косата. Както се казва, радват се на всеки нов ден, толкова безнадеждно са се прецакали ... знаят, че рано или късно решението им ще ги застигне.

248

Монегаск

преди 2 години

Който не познава починали или едвам прескочили трапа е нормално да смята че няма нищо.

247

Анонимен

преди 2 години

До Бате Сечко "Прочел в оригинал на аглийски" ... :))) Източник. :))))

246

Анонимен

преди 2 години

До Ваксиниран! - Относно коментара ти до 254 - Ти можеш ли да четеш? Можеш ли да мислиш? Виж пак какво е написал 254 и прочети отговора си. Как да съди по себе си, след като той/тя не е ваксиниран/а? Ако си изгубил връзка с главния мозък, отиди да ти бият ваксина. Тя ще завърже връзката хахаха ... Много е яко да четеш коментарите на ваксърите, защото добиваш представа що за хора са се набоцкали, което е още по-голям стимул за това да пропусна ваксината... :)

245

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 262 "Чети повечко и ще разбереш..." Винаги ми е било смешно да прочета такива съвети от пълни неграмотници, които се "информират" от локалната антиваксърска диаспора .... вие сте си буквално една затворена кутия с ехо и си крещите едни на други. Целия останал свят ви се смее.

244

цирк витански

преди 2 години

пИши не се стягай, барем уцелиш веднъж

243

Анонимен

преди 2 години

Ако искаш да усетиш духа на Хелоуин, покани за празника професор Витанов !!!!!

242

Анонимен

преди 2 години

Поне затворете за две седмици училищата бе хора ,в болниците картината е трагична ,и здрав да си ще се разболееш !? И без това нивото на образование ни е трагично .......

241

Ваксиниран!

преди 2 години

Ваксиниран съм и имам желание да убивам неваксинирани.

240

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 250 "Ние искаме те да умират...:)))))))" Мне, на нас ни е все тая какво се случва с тях - това си е техен ИЗБОР. Обаче това показва на кого решенията са правилни: на това се радваме: че сме взели правилното решение. А на тези, които въпреки фактите продължават да избират грешното, им се смеем. Умен е този, който се учи от грешките на другите, а антиваксърчетата не се учат дори от тези на техните другари по мислене, които не са имали късмет.

239

Анонимен

преди 2 години

"Ако ти имаше високо IQ щеше да си наясно, че технологията на иРНК ваксините се развиват от десетилетия. Но за съжаления се информираш само от продавачката в кварталния магазин." - А ти като си с толкова високо IQ информиран ли си за това, че тази технология създава там едни неща, които могат да "заповядат" на имунната ти система да се самоунищожи и след това тези едни неща там се самоунищожават т.е. и да умреш от ваксинката, не може да се докаже, че е от нея? Чети повечко и ще разбереш...

238

Бате Сечко

преди 2 години

До 253.Бате ти Сечко, е прочел в оригинала на английски, още преди 15 месеца, как са измира ли всички лабораторни животни във втората фаза на изпитания на твоята mNRA,, вълшебна течност"... Познай, кой е сега, новата лабораторна ***"..???

237

Ваксиниран!

преди 2 години

до : 254 ---- Ти по себе ли съдиш, по твоята злоба ли съдиш??

236

Анонимен

преди 2 години

Тоя самовлюбен нарцис нали щеше да спира с шаманските си прогнози?! Или и той като идола си Боко Тиквата си сменя мнението по 3-4 пъти на ден? Вече орева медиите, че го били заплашвали и т.н. , явно трупа стаж и като активен борец или репресиран . Да му дадат и на него някоя службица при Фандъкова, консултант по нещо си, та да спре да реве

235

Анонимен

преди 2 години

Новата Ванга и Нострадамус в едно............Познава всичко.

234

Анонимен

преди 2 години

Не е редно хора с титли да не носят отговорност за думите си. Много противоречия....А е толкова просто, масово безплатно тестване и тогава ще блесне цялата истина. Срамно е някой да се държи агресивно и да обижда, но също така е срамно, когато Професор се държи ехидно, надменно и създава чувството в зрителите, че изпитва оргазъм, когато съобщава броя на починалите...В това има нещо извратено....Да, за медицината съм и да за науката съм, но информация поднесена по този злокобен начин, не е ок.

233

Анонимен

преди 2 години

"Ние искаме те да умират...:)))))))" - Ясно е, че голяма част от боцнатите имате психични проблеми, но моля ви, не занимавайте нас нормалните хора с тях! Ако това твое желание се е появило след ваксинацията си длъжен да уведомиш властите за този страничен ефект. Все пак сте доброволци върху които се тестват експериментални ваксини и е редно да се знае какви са последиците от тях. Освен това сте се подписали, че ще го направите или не видяхте какво подписвате?