272

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 291. Как кои са? Онзи спец по коронавирусите, ветеринар, с канал в ютуб. Това за колко е сериозен вируса. А за ваксините, предполагам сбирщина от клипчета, извадени от контекст със заглавия с големи букви (който търси намира нали). И моя личен фаворит - нАучните публикации за графена.

271

лъжливото овчарче

преди 2 години

го било страх да извика, че в гората имало Вълци, щото не останаха овци

270

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 287 "Ами не, комунистите са го осъдили, а не българите. Има голяма разлика." Точно такива като теб са докарали комунистите, като активно са ги подпомагали с техните атаки по всички възможни начини. Точно както сега такива като теб съдействат на Радевистите да разбиват обществото с антиваксърството си. Някой ден твоите нискоинтелигентни "последователи" ще говорят, че "комунистите" са донесли новата червена дикатура, а не "българите" антиваксъри. Толкова по въпроса.

269

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 290 "Ами не, аз нарочно не ви казвам какво съм чел, за да ви гледам сейра. Намерете си го сами." Не ме изненадва нито неграмотността ти, нито реакцията ти.

268

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 290 Боцнахме се вече, мерси.

267

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 283 "Да не съм ти учителка? Намери си ги." Всички антиваксъри отказвате да говорите кои са тия велики източници, от които събирате басните, които след това пропагандирате, защото ще лъсне веднага, че сте неграмотни и потенциално платени. Това е истинската причина ти и такива като теб да реагирате на такива въпроси по този начин. Ако наистина искахте да покажете защо позицията ви е смислена щяхте ВИЕ да сте активни в предлагането им. Толкова по въпроса.

266

Анонимен

преди 2 години

"Антиваксърите са абсолютен въздух под налягане: много са "чели", но като ги питаш какво и мълчат като партизани на разпит" - Ами не, аз нарочно не ви казвам какво съм чел, за да ви гледам сейра. Намерете си го сами. Който търси намира, а останалите гледате телевизия. Боцкайте се, щом сте толкова убедени, че е за ваше добро. Все пак светът трябва да върви напред, а с толкова CO2 и замърсяване няма как бъдещето да е розово... Затова пък има ваксинки...

265

ХансКристианАмундсен

преди 2 години

Искам си локдауна и стейхоумаа. Излизане от вкъщи само на Хелоуин с маски на вируса.Обичам го.

264

Анонимен

преди 2 години

"Пешев няма нищо общо с племето на ***, към които принадлежиш ти. Точно твоето племе след това осъди Пешев на затвор." - Ами не, комунистите са го осъдили, а не българите. Има голяма разлика. Не знам, кое е твоето племе, но явно не си българин. Явно си от тези племена, които до ден днешен не могат да ни простят спасяването? Много ви е яд! Пешев инициира дискусията така да се каже, но спасяването на евреите е акт на много хора, не само на Пешев... Иначе просто щяха да го гръмнат и толкова...

263

Койчева- математичка

преди 2 години

Колега Витанов, обичам ви. Предлагам да се срещнем на концерт на Лили Иванова и да се омъжим взаимно. Изчислих че това е неизбежно за нашите тела и души.

262

ХансКристианАмундсен

преди 2 години

Ще има локдаун. Миналта година по това време като умряха няколко човека пред болниците, лщбителите на конспирации се скриха за известно време и след като поутихнаха работите пак нададоха главите си да обясняват как нямало нищо.

261

Койчо

преди 2 години

Само това дуп.е остана да плаши народа

260

Анонимен

преди 2 години

До "До Анонимен 274" - Да не съм ти учителка? Намери си ги. Инфо за иРНК ваксините има колкото искаш. Щом си си набил такава, то е трябвало да четеш за тях преди да го направиш иначе след дъжд качулка... Тази технология може да прави много хубави неща, стига да е в ръцете на моралноизвисени хора, но може и за много лоши неща да се ползва, особено ако е в ръцете на хора, които искат да намалят населението. Ти сам прецени какви са милиардерите в света и какво искат да постигнат...

259

Споко

преди 2 години

4-5% ще съжаляват че не са се ваксинирали, останалите ще си свиркат и ще викат нищо няма, всичко е измама.

258

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 278 "Ние в България сме постъпили различно и е било правилно от наша страна." Пешев няма нищо общо с племето на ***, към които принадлежиш ти. Точно твоето племе след това осъди Пешев на затвор.

257

кръстоносец

преди 2 години

Всеки отговаря за себе си, не спорете за глупости. Живеем в свободен свят и всеки има свободна воля да избира какво да прави със живота си. Ваксарите да не се "грижат" толкова за неваксинирани, които непознават и за които всъщност не им пука.Антиваксарите - също. Всеки е свободен да си решава сам.

256

Анонимен

преди 2 години

Антиваксърите са абсолютен въздух под налягане: много са "чели", но като ги питаш какво и мълчат като партизани на разпит, нищо свястно не могат да обяснят, и *** .... *** като за световно. ТОВА вече ще оправи нещата, след като методите за доброволно ограмотяване не работят.

255

Анонимен

преди 2 години

"Ваксинирайте се, за да заживеем всички спокойно! Цял свят се ваксинира и млади и стари." - Когато цял свят не си предпази евреите, защото онзи чичко с мустаците така искал, правилно ли е било? хахаха ... Ние в България сме постъпили различно и е било правилно от наша страна. Ако сега беше ВСВ сигурно ти щеше да ни убеждаваш, че трябва да пратим евреите на чичкото, понеже всички правели така. Я кажи, какво щеше да ни посъветваш, ако бяхме в разгара на ВСВ?

254

Анонимен

преди 2 години

математика Витанов е агент под прикритие на Кремъл и лично на Путин, със задача да отклонява вниманието на хората от престъпленията на Бойко Борисов.

253

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 274 "Ами не, аз се информирам от други източници, а не от фейса, бате Бойко или Витанката" Кои? Дай ги. :)))))