292

Случаен

преди 2 години

В момента е пика, до 1-2 седмици започва да намалява. Мина тази глупост - готови сме за следващата.

291

Анонимен

преди 2 години

Тоя пак се майтапи.

290

Ваксър / антиваксър

преди 2 години

Антиваксърите сме били прости конспиратори -- Един въпрос колко милиарда души може да изхрани планетата ? Ако до 2050 прогнозите са за 20 милиарда или повече при влошаване на условията за земеделие и че трябва да се спре със кравите и прочие -- със какво ще ги храним тези хора ? Глобалното затопляне ,нулеви емисии ,топене на ледове -- във това ще сме пълен провал --- какво правиме ? Изведнъж ,,нов св,ред-- да са ви питали искате ли го ? ---- иначе няма конспирации бе ,няма ....всичко е ясно !

289

vlady

преди 2 години

Браво на големия пианист Витанов, постигнал поредния делириум с халюцинации.

288

Всеки ден

преди 2 години

Едни и същи .Га-га-га.Вируса е много страшен, ако не се ваксинирате ще умрете, сякаш ако се ваксинирам и ще стана безсмъртен.И нито едно мнение на лекуващ лекар от някое интензивно да речем.Всеки сам за себе си може да си направи равносметка, колко от хората които познава са починали през изминалата година от ковид 19, и колко по други причини.Лично при мен резултата е 0 към 6. 50 + съм, със живи родители 80+.

287

Анонимен

преди 2 години

Къде изченаха ваксърите, които по-долу ме обвиняваха, че съм чел фейса, гледал съм клипчета и не знам си какво? Написах им 3 имена на световно известни доктори и избягаха хахаха ... Може да са в следобедна почивка... :) ... Или сега питат шефа как да отговорят хахаха ... Или си намерете по-добри агитатори или по-добре махайте и тези, защото ефектът от коментарите им е обратен. Вместо да ме накарат да се замисля за ваксина, аз все повече се убеждавам, че няма да се боцна... :)

286

Психоаналитик

преди 2 години

Скрий се,че вече омръзваш!Ти нали си предпазен, за другите не мисли.Глътни чашка от мен!

285

Анонимен

преди 2 години

Тоя пак се е нажулил с някаква долнопробна пърцуца ,и е нонстоп начукан ! Как може да дрънка такива глynocmu - и това ми било професор ?! Виждал бил дифузното разпространение , как го вижда - на кристална топка вероятно ! Но пък има подобрение - вече е научил думата "дифузно" ! След няколко дни ще научи вероятно и думата "дисперсно" и тогава пък въобще няма да се трае . Не че сега се трае , де.

284

ПроСоТо

преди 2 години

тоя съвсем превъртя...

283

Анонимен

преди 2 години

Най - добре е ти да спреш да реве по всяка медия.Никой не следи спазват ли се мерките. искате да няма болни.Като не може някой да се справи с нещо реве и писка.Това само може, лесно се прави.

282

Анонимен

преди 2 години

Този още ли не е изял винкел в главата??

281

истината

преди 2 години

Не само, че тоя вирус е създаден в лаборатория ами тея гадове имат и машина на времето да телепортират зарази в миналото - чумите едно време, испански грип, шарки и тнт.Просто няма друго обяснение.

280

Анонимен

преди 2 години

Ваксинирай се днес, за да спасиш себе си, близките и приятелите си.Бъди мъж. Направи го за Отечеството! За родината! За народа си се ваксинирай!

279

Анонимен

преди 2 години

Хайде от мен да мине, ще ви напиша още нещо, което съм чел. Листовките на ваксините. Ваксърите прочетохте ли ги? На тях ясно си пише, кога ще се праща окончателният доклад за безопасносста и ефективността им.Модерна - 12.2022, Пфайзер - 12.2023, за Астрата не съм чел. В тази на Модерна пише още нещо - нарушения на имунната система честота неизвестна. Пише и други интересни неща, които ваксърите със сигурност не сте чели. Вие и информираното съгласие не сте прочели и не знаете защо го подписвате!

278

Ваксър / антиваксър

преди 2 години

Ваксъра пише по форумите за пари по държавна поръчка ,скоро беше искаха няколко милиона за да можели от всякъде денонощно да бълват .Нямам научни претенции ,обаче имам доказателство .че медицинския персонал за който би следвало да е най-опасно не се ваксинира ,аз ще се ваксинирам - що ? Естествено чул съм всичко за и против -- всички имат своите арфументи ,ами на мен по ясно ли ми стана ? Има държави насила ги ваксинират това означава само едно -- не искат доброволно да се боцнат .

277

Анонимен

преди 2 години

Хайде от мен да мине, ще ви напиша няколко имена. И без това няма да си направите труда да търсите, какво са написали, така че е загуба на време за мен, но поне да ви натрия лекичко носа... :) ... д-р Робърт Малоун, д-р Брет Уайнстийн, д-р Герт Ванден Боше и много други, но за тях и мненията им няма да чуете нищо по телевизията, която е единственият източник на информация на всеки ваксър... :) ... Хайде живи и здрави!

276

Е, па...

преди 2 години

Голям ясновидец този Витанов! През август щеше да има по минимум 3000 заразени на ден според него. След това, когато не се случи така, август стана септември, а сега стана и октомври. Рядко дразнещо същество, с ехидно изражение, злорадстващо над злокобните си предсказания! Само смърт и черни прокоби са му в главата. Отвратително е вече, спрете да ни го натрапвате!!!!!!

275

Анонимен

преди 2 години

"Точно такива като теб са докарали комунистите, като активно са ги подпомагали с техните атаки по всички възможни начини." - Точно такива като теб, а не като мен, които агитират за задължително ваксиниране са фенове на комунистическия начин на управление. Аз искам да имаме избор, както е редно да бъде в демократично общество. Ти искаш да ни задължават да се ваксинираме, както е в комунистическите общества. Кой е комуниста? Аз не мисля, че сме равни и еднакви, за да правим едно и също нещо, а ти?

274

В.

преди 2 години

Бой, рев, бой, рев..

273

Анонимен

преди 2 години

до "До Анонимен 290" - И мен не ме изненадва реакцията ти и затова се радвам, че си се ваксинирал т.е. че си предпазен... :) ... Някой ден ще научиш за целите на Зелената сделка и на Парижкото споразумение и за начините, по които е възможно да се постигнат. Тогава може и да разбереш, какво изобщо ти пиша и защо. Ооо забравих и за Световния икономически форум от 02.2020, според който ще има базов доход за безработните. Въпросът е как те да са по-малко в бъдеще, след като ще има автоматизация. :)