312

н вълчев

преди 2 години

Всяка година смъртността през Октомври се Покачва! Тия *** използват СТАТИСТИКАТА за да се правят на "Пророци" и"тарикати"! Живота си върви по естествен ход, а те правят пари от доверчивостта на Невежите???

311

Шаши

преди 2 години

,,Професоре" ти виждаш ли или гледаш?

310

Анонимен

преди 2 години

АЙДЕ БЕ ПРОФЕСОРЕ, ОТКОГА ЧАКАМ ДА СТАНАТ ПО 50 000 НА ДЕН, ТА ДА РЕШИМ ПРОБЛЕМА С КОВИД ПО ЕСТЕСТВЕН ПЪТ!!!

309

Бобо

преди 2 години

Мине малко време и излезе някой математик да ми чете Библията. Дано не е прав господин Пергел, щото иначе няма откъде да му дойде парата, която зобка, а и професорската му титла ще придобита напразно.

308

до Лили

преди 2 години

По-интересно е да кажат за механизма на проникване на "ваксината" в клетките - чрез блокиране на Т-клетките на имунната система, и по-конкретно на клетките-чистачи на ракови мутации. Жал ми е за ваксинираните.

307

Анонимен

преди 2 години

КАКТО КАЗАХ ДОСТА ОТДАВНА,ПЪРВО - НЯМА "ЧИСТИ" ОБЛАСТИ. ВТОРО - ЕВРОПЕЙСКАТА КОМИСИЯ ЛИЦЕМЕРНО НИ ЗАБЛУЖДАВА, ЧЕ СЕ "ГРИЖИ" ЗА БЕЗОПАСНИ ВАКСИНИ. И ВЪПРЕКИ ТОВА НИЩО СТРАШНО. КОВИД 19 АПРИЛ,МАЙ ПЛАВНО ПОНИЖАВАНЕ. ЮНИ,ЮЛИ,АВГУСТ,СЕПТЕМВРИ ПЛАТОТО НА МИНИМУМА (15-25% от сега),ОКТОМВРИ ПЛАВНО НАРАСТВАНЕ. НОЕМВРИ,ДЕКЕМВРИ НОВАТА ЧЕТВЪРТА ВЪЛНА. ЗА ВАКСИНА ИСКАМ СПУТНИК V. ИМАТЕ ЛИ?? ОСВЕН ТОВА НЕ ПОДПИСВАМ НИКАКЪВ ОТКАЗ ОТ ПРАВА!!! ЗА ОСТАНАЛОТО СИ ОТГОВОРЕТЕ САМИ.

306

Анонимен

преди 2 години

След две седмици може да има по 500 смътни случаи на ден. Повечето от вас които сега се подигравате с професора и не сте ваксинирани,може да сте на смъртно легло след две седмици и ще Ви гледаме в общата цифра и ще кажем е 139,99 или 459 и това.Никой няма да е разбрал,че Ви е имало на земята,само червените ще се радват.

305

Анонимен

преди 2 години

До Лили. Уеруе Лилииииииииии!!! Пак си спала отвита и глей кви ги приказваш!Осаферясай са ***! Ш'ти са смеат и маймОните от зоопарка!

304

Анонимен

преди 2 години

Тоъ ку оште мъ плаши ша съ нассссееееерааааааааааааааа! Дъ бегъ некъде!Оти не слушъ орътъ куту менье декъ знааме кфо оратиме!

303

Анонимен

преди 2 години

Ми не пиши, какъв е проблема? Никой не те задължава да пошеш професоре! И най вече дръж си на думата - не пиши повече!

302

ТЪЖНА ВЕСТ..

преди 2 години

РУМЕН РАДЕВ И ПППП.... ПРЕКРАТЯВАТ ПРЕДИЗБОРНАТА СИ КАМПАНИЯ, ИЗПЛАШЕНИ ОТ ПРОГНОЗАТА НА ПРОФ. ВИТАНОВ......... ПОЛИТИКАТА Е ЗА СМЕЛИТЕ И ДОСТОЙНИТЕ...

301

Лили

преди 2 години

Престанете да всявате паника ! Как не ви е срам ! Сега рев, преди за черни чували се говореше. Побъркахте възрастните, а сега е ясно че искате децата да са следващите. Всичките ви вълни са с ясни и точни дати. И да, трета вълна имаше заради масовата ваксинация преди това. 20 дни след ваксина ти заразваш. И стига сте пробутвали ваксините. Колега след ваксината не може да движи ръката си, друг направи белодробна емболия, трети - след 2 игли в болница да ЛЕКУВАковид, четвърти- сложиха му пейсмейкър

300

Анонимен

преди 2 години

Професоре я предскажи колко ще са умрелите с ваксини ...нищо против нямам нито срещу ваксините нито срещу ваксинираните .... ама я кажи като си почнал да се изявяваш като ванга

299

Анонимен

преди 2 години

Е как де се предпазя? Детето ми е ученик. Нужно е ли да ни зомбирате по такъв безобразен начин? Имам чувството, че съобщаването на прогнози за тотален апокалипсис Ви носи някакво извратено удоволствие...

298

Честен

преди 2 години

Витанка, скоро и ти ще изревеш.Лек ден.

297

тя

преди 2 години

Тоя с неговите математически предсказания заприлича на врачка ! Той бил казал---

296

тя

преди 2 години

Тоя само ни плаши! Айде да го няма !

295

Ваксър / антиваксър

преди 2 години

Със промяната на климата и радиационния фон човешкия имунитет отива на кино не се знае и гмо-то как го разрушава -- та вирусите които ще ни навестят щели да стават повече ,а за бактериите които антибиотик не ги лови и вече сеят смърт ? Сега заради вируса се изпиват толкова ненужни антибиотици ,че резистентността на бактериите ще се придвижи много по-напред отколкото я очакваха .Абе ако е да се всява паника -- полето за изява е неограничено .

294

Анонимен

преди 2 години

С тази ирония на Витанов, да не се учуди ако си намери личния автомобил без гуми, кацнал на четири кошчета за ***!

293

Анонимен

преди 2 години

До Ваксър / антиваксър - Искам да добавя нещо към коментара ти. Ако ще има базов доход за всички безработни (Световен икономически форум 02.2020), като знаем, че заради автоматизацията и роботизацията много професии ще изчезнат и като е ясно, че този базов доход ще трябва да се изработва от работещите, то трябва ли да се намери начин да се намали броя на безработните, за да оцелее икономиката? Няма как да има 60-70% безработни с базов доход, затова... ваксинка, пък който оцелее, оцелее... :)