31

ЦИРК КОВИД

преди 2 години

Ситуацията с коронавируса в Северна Гърция е обезпокоителна. Забранена е музиката в заведенията през цялото денонощие. ======= Вече нямам какво да добавя, представлението премина към пълна клоунада.

30

Музиката

преди 2 години

Убива К19..., Затова я спират..

29

Има логика

преди 2 години

Музиката привлича хората като мухи на л***а да го кажа просташки та да могат и простите хора нещо да прихванат и зацепят. За интелигентните хора ще се замислят колко е празен живота на хората щом всичко им се върти по кръчми и заведения и за тях няма друг живот. Също така виждаме огромен бизнес който паразитира върху хората и не е жизнено важен живее и без дискотеки и клубове пестят се пари за смислени неща и здравословен начин на живот.

28

Ржевски Неваксиниран

преди 2 години

Те са ваксинирани всички, просто остава да спрат музиката в заведенията и ковида ще мине веднага. Просто ковид вируса харесва много гръцко сиртаки да си потанцува с шипчетата.

27

Анонимен

преди 2 години

До *** с джипНа такъв като теб, трудно може да се обясни каквото и да било. Много ми е интересно, някой като ми заговори за лъжи, оплитане и т.н. Ситият на гладния не вярва, нали знаеш? Та, не ти пожелавам тъста ти да лежи 10 дена замразен в моргата, защото няма здрав човек от фамилията, който да го погребе. Дано ме разбереш. Аз вярвам на фактите. За съжаление понякога съм част от тях, както в случая който посочих.

26

Селяндур с джип

преди 2 години

Няма никаква логика в цялата ви пландемия, не се напъвай да ни убеждаваш. Оплитате се в лъжите си като пиле в калчища. Само тоталните бала*мурници на запад, дето карат личния си автомобил с маска на очите могат да ви повярват.

25

Анонимен

преди 2 години

Нали са ваксинирани? Какво става тогава? Пик след пик, щам сред щам, трета, четвърта игла, локдаун след локдаун. Докога ще продължава тази истерия?

24

логика

преди 2 години

До има логикаЛигика има, но тя е за умните хора. Не за профаните.Та нека един умен ти я каже, белким схванеш.Като има музика, хората говорят високо и по-близо един до друг, което води до по-лесно предаване на вируса.Аз съм изкарал вируса, не съм ваксиниран. Не се плаша от самия вирус. Плаша се от това, че заради безхаберници като теб, като скочат много случаите, пак ще затворят всичко, а от това ще пострада качеството ми на живот-и финанси и личен живот. Жалкото е, че малцина го осъзнават

23

аз

преди 2 години

До noFreemanХахаха. Правилата се определят от хората с пари, не от главдни въшки, като теб. Ясно?

22

Хе хе

преди 2 години

Пре-цакахме гърците. Това са области с население с български корени. А масовката при нас както знаем е много Ентелегентна - знае за вирусите повече от т.нар. *** учени. Знае повече и за световната политика и конспирации повече от политиците. Нищо че едва е завършила гадното училище или евентуално университет (това са едни допълнителни 5 години да друсаш кючек в 33). Те така...

21

има логика

преди 2 години

Музиката весели вируса и го прави по-активен. Превъзбужда се, така да се каже. Иначе работното му време започва след 10-11 вечерта.

20

Колов.

преди 2 години

Има и умрял *** с фалшив сертификат за ваксина.Дал за него 150 лева.Като го питали къде му е бита ваксината посочил си дирника....Умен и осведомен *** се оказал!

19

Анонимен

преди 2 години

Починалите от Ковид са 5.И да писаното е вярно от официален източник.Бих в копирал сайта ,но ще изтрият коментара ми.Затова ако искате напишете в търсачката на от.: Portugal covid cases и ще излезне един сайт world един кво и ще видите там каквото Ви интересува.Може да напишете за всяка държава в света,в която има официална статистика

18

Анонимен

преди 2 години

Днес в ваксинационните пунктове имаше и малки опашки.Ще започне масово и ще има големи опашки.

17

Анонимен

преди 2 години

Фашизма се възражда.Всичко е наред.

16

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 10 "В Португалия имат максимум 5 смътни случая на ден"Ами, че те така както са я подкарали с тая ниска смъртност след няколко години няма да им остане място и да седнат! Ще трябва всички да стоят прави и да спят на смени! Ако писаното от теб е вярно, ДЕ?!

15

Анонимен

преди 2 години

В Португалия с 11 милиона население днес от Ковид са починали 5 човека,В Израел с 9 милиона население са починали 16 човека,в България с 6,7 милиона население са починали 99 човека .Правете си изводи кой като си иска.

14

Анонимен

преди 2 години

До Анонименв португалия ще кипи от тромби с тези пробни препарати не са ваксини но ангелов ще им прати чували спокойно

13

Анонимен

преди 2 години

Ще си признаем,че отново сме сбъркали както след първата и втората световна война ,но както винаги със закаснение.Португалия е една от лидерите с най-много ваксинирани в Европа над 80%,за сравнение в Израел са малко над 65% ваксинирани.В Португалия живот кипи и почти нямат смъртност от Ковид.Даже е до максимум 5 на ден,а те са почти 11 милиона.

12

ужасена майка

преди 2 години

До Анонименне бе от музиката оффцете се стресираттребе гроббна тишина да им говориш за умрели чували и така са доволни