170

Анонимен

преди 2 години

Ваксинирайте се,понеже за момента не е измислено по-ефективно средство срещу Ковид.Освен това ще прецакате фармацевтичния бизнес.За един болен се отделят над 300 лв. За лечение ,а ако стигне в болница може да достигне и над 10 000 лв

169

Сократис

преди 2 години

Защитната бронежилетка, също не осигурява 100% сигурност, но спасява в 80-90% от куршумите. Ваксината е превенция, а не гаранция за безсмъртие! Достатъчно е 95 на 100 човека да са спасени от смърт, и това оправдава усилията. Във случая говорим за 0,03% починали, които са били ваксинирани.Все пак не трябва да забравяте, че тези васкинирани, които са болницитите, може и да не са били ваксинирани... Виждате какъв проблем идва и от купените (фалшиви) сертификати.

168

2 дена

преди 2 години

Почивка и пак почна ПРъскаНЕто в небето Г-Н пРЕСИДЕНТе! Брао брао, спасители.....

167

Анонимен

преди 2 години

Да умират. Имаме избор на всички ваксини, *** не се ваксинира. Да умира. Прав му път. И без това планетата няма нужда от подобни ***. Умрял от КОВИД ваксиниран няма, няма и да има.

166

Анонимен

преди 2 години

Оцеляват 10% от COVID пациентите в реанимация........но в България!

165

Анонимен

преди 2 години

ТОВА. НЕ. Е ВАКСИНА. ТОВА. НЕ. Е. ГРИП

164

Анонимен

преди 2 години

Интересно ми е, като излезе лекарството, какво ще кажат антиваксърите. Дали ще е достатъчно изпитано? Дали няма да има странични ефекти? Дали ще бъде "по-безопасно" от ваксината? Като гледам, то пак ще бъде непреминало клинични изпитания, пак ще бъде форма на печалба, пак няма да е 100% ефективно за всеки един, и с неясни странични ефекто след време. Е, какво ще правите? Ще викате :не ме лекувайте"???

163

Бay

преди 2 години

*** не вярва! Всички умиращи са ваксинирани! :D

162

Анонимен

преди 2 години

До 166: много неща не се лекуват. Може само да се облекчават симптомите.

161

Koko

преди 2 години

То тука ваксинация няма заради такива като теб, как да сравня след ваксинацията, а ?

160

Анонимен

преди 2 години

Умират щото са възрастни и ги лекуват неадекватно... пневмония с кортикостероиди... тъпня... Наш родственик го натъпкаха с ремдесивир и беше дотам, а можеше да се оправи

159

Анонимен

преди 2 години

До Koko Виж си го сам в ourworldindata - откъдето всички (ваксъри и антиваксъри) гледат статистики. Линковете ги блокират тук. И не сравнявай нашата смъртност със смъртността на други държави - не е честно, защото и когато нямаше ваксини, нашата смъртност беше най-висока. Други са причините там. Ако искаш да видиш дали ваксините са ефективни, сравнявай в една държава само смъртността преди и след ваксинацията.

158

Анонимен

преди 2 години

Над 85% трябва да бъдат,понеже не ваксинират децата.В България учениците са 700 000,а децата до 7 години не знам.Това означава ,че населението до 18 години е около 20% можеби.Затова искат да ваксинират и деца над 12 години.Като цяло колкото повече толкова по-добре

157

Анонимен

преди 2 години

Още ли чакате ваксината да ферментира или някой да умре. Е, изненада - няма умрели от ваксината. Страшни болки има след иглата да знаете - бебета реват. Хахаха! Най-безумното е, че хората, които се ваксинират се смятат за страхливци, а то е точно обратното. Ако щете се ваксинирайте, на кой му пука.

156

Анонимен

преди 2 години

ТОВА. НЕ. СА. ВАКСИНИ. ТОВА НЕ. Е. ГРИП

155

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 162: за морбили например трябва 93% от населението да е ваксинирано, за да няма случаи. :)

154

Анонимен

преди 2 години

Ясно, един дежурен за пропагандата, криза е. Солара се превърна в коко и копира готови коментари. Аз вярвам, НЕО!

153

Koko

преди 2 години

Дайте линк към strigency index-а. Защото гледма индекса на смъртността към процент ваксинирани и сме с най- малко ваксини и най- висока смъртност. Аз не пропагандирам, просто ми се иска хората да вярват на интелигентните, а не на по- ограничените. Антиваксърите отричат, а не казват как ще се оправят нещата. Т.е. безполезна дейност. Но центата ще платят хората, когато не се ваксинират преди пика, който следва.

152

Анонимен

преди 2 години

Оцеляват толкова малко, защото така и лекуват това е истината.

151

Анонимен

преди 2 години

Няма ваксина която да дава 100 % ефективност Това дали сте чули или не зависи от медии и от лично желание.Когато са ваксинирани над 85% от хората и в продължителност на години вируса изчезва,защото няма гостоприемник.Ако всички се ваксинирахме срещу грип за 10 години,сега нямаше да има грип на 100%.А ваксината от грипа пази под 50%.Това не означава че няма да Ви предпази от тежко заболяване,напротив ваксинираните може да изкарат грип,но ще е много леко.