70

славянин

преди 3 месеца

Има един безспорен факт: ако имаш глупостта да влезеш в българска болница излизаш или с главата или с краката напред в хоризонтално положение!

69

До 68

преди 3 месеца

Много си зле...

68

Анонимен

преди 3 месеца

Ако бяха се ваксинирали, сега нямаше да са в черния списък.

67

66

преди 3 месеца

За ква пропаганда говориш, тролейче?

66

славянин

преди 3 месеца

С нашите компетентни и адекватни лекари и медсестри, която убиват с лекота 18-19 годишни младежи по болниците с приспивателни, някой учудва ли се на високата ни смъртност от всичко!?

65

Анонимен

преди 3 месеца

Яяяя. Трима се хванали на пост 64. Браво глупчовци. Вие сте сюблимното съвършенство. Завиждам ви. Как го постигнахте?!

64

Леша

преди 3 месеца

До 64 Измисли поне нещо оригинално. Много сте зле. Изглежда сте някакви дъртаци от комунизма и си мислите, че и сега ще върви същата пропаганда?

63

Анонимен

преди 3 месеца

Няма ли да умираме вече от страшния вирус. Колко трябва да чакаме? 5-10г дали ще са достатъчни?

62

Анонимен

преди 3 месеца

Антиваксъри, дръжте се! Бъдете колкото се може по-глупави. Глупостта е блаженство. Когато си наистина глупав, не нможе дори да разбереш, че си глупав. Ей това е смисълът на живота!

61

Анонимен

преди 3 месеца

До пияница мистик Ами тогава не агитирай другите да се бодват с препарати за евтаназия. Другите тъпотии които си писал, не ги прочетох.

60

ахааа

преди 3 месеца

ВаксърЕте на сатурн.......

59

Анонимен

преди 3 месеца

Aнтиваксърствто е тест за глупост и опакост. Доста хора го издържаха. Тестът продължава. Може да си глупав, но свободен. По-глупав от себе си не можеш да станеш.

58

Много МАЛКО СА

преди 3 месеца

С това темпо ако се влачим ще трябват години докато се преболедува от всички, за да придобият имунитет и вируса да се укроти. Също така обещаваха бройки по 3000 - 5000 ама сме далече от толкова заразени на ден. БУКСУВА Епидемията ни напреде ни назаде.

57

пияница мистик

преди 3 месеца

До 56 === Не, не съм. Аз го изкарах. 100 пъти съм го писал тук, чак ми писна да го повтарям нон стоп. И го изкарах тежко. 3 дена не можех да стана от леглото от всеобща болка във всички мускули, отпадналост, главоболие. Правих си и PCR тест, а не от тези евтините, бързите. После и тест за антитела, не знам дали изобщо си наясно, че има и такива. Моята любовница го изкара след мен, когато се разболя предишния ден бяхме заедно и се целувахме и правихме секс. На мен изобщо не ми се отрази

56

???

преди 3 месеца

По това време на годината в годините преди епидемията умираха по около 265-270 човека на ден, а сега със около 130-140 човека повече, от които около 50-60 са регистрирани с Ковид-19. Разбирате ли за какво става въпрос? Май не

55

Ммм

преди 3 месеца

По един влак умират всеки ден от каквото ли не, вируса добавя само още един вагон. Всички сме пътници и всички влакове водят до пропаст. Няма какво да ги оплакваме, отървали са се бързо и лесно, някои други умират по 30 години и всяка минута е ад.

54

Анонимен

преди 3 месеца

До пияница мистик Ти ваксиниран ли си с неваксината. Кажи ве, "милионерче"? :))

53

Леша

преди 3 месеца

До 35 Къде плащат за антиваксър, за да взема малко кинти? Питам, защото новите попълнения пропагандатори (предислоцирани от дневник към други сайтове) започнаха да използват оръжията на отсрещната страна. Изглежда, че шаблоните им изведнъж спряха да работят. Горките, няма да могат да се включат в следващите фази на пландемията, защото няма да има нужда от пропаганда.

52

да знаете

преди 3 месеца

По стандартите на Витанката с пипаната кола и Мустак Кантарски са доооста малко!

51

Анонимен

преди 3 месеца

Време да си оправят системата за регистрация на заразените направена по времето на ГЕРБ, която не допуска повторното вписване на един човек, а хората може да се заразят повече от един път.