38

Истината

преди 2 години

Новите технологии ппозволяват смартфоните да се зареждат без кабел само докато работи лампата. Самия панел на дисплея е соларен и олавя светлината и зарежда батерията. Едвали всеки теликомуникационен брант ще иска да заплати патента и да ивестира на европейския пазар.

37

Анонимен

преди 2 години

следваща идея на ЕС: всички хора с един пол.

36

Анонимен

преди 2 години

това го гов горят от 10 г и оште не е приетоЕС =BG PARLAMENT

35

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 17 - Всъщност са основно флагмените, които се зареждат безжично. Освен това безжичното не винаги е уместен вариант, особено ако си вдвижение. Да не казваме, че хаби мноог повече ток, отколкото зарежда.

34

Анонимен

преди 2 години

До Shshs - Ами лесно - както направиха с GDPR - ако не си редовен според GDPR, може да те съдят в почти всяка страна в света. Повечето американски сайтове, предпочетоха, да спазят изисквания, вмесот да изгубят ЕС като пазар.

33

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 27 - Между 2 до 7% ... от няколко милиарда потребители, хич не е малко. Затова Apple продължава да бългва iPad-и, понякога значително по-мощни от повечето лаптопи ... смешното е, че почти всички модлеи са с USB C ...

32

Анонимен

преди 2 години

"Те защо не се замислят как да направят живота на тия от източна Европа по-близо до тоя на тия от Западна."Защото не е тяхна работа. Те са ни дали всякакви възможности, дават ни субсидии, давт ни пари, да си правим пътищата и сградите, отварят ни пазари, дават ни лесен достъп до обмен на опит ... ама ние си седми с съ скръстени ръци и тва е...

31

Анонимен

преди 2 години

До 32Произвеждай ве? Европейската комисия ли ти избра Бойко три пъти за вожд, който вкара пари в асфалт и бетон, вместо да повиши нивото на образование.

30

Анонимен

преди 2 години

Да им имам проблемите на тия. Те защо не се замислят как да направят живота на тия от източна Европа по-близо до тоя на тия от Западна. Не е проблема различното зарядно, а разликите между начина на живот. Да унифицират заплащането и качеството на услугите, а не зарядните. Пфу

29

Шаши

преди 2 години

Най-после една умна идея от ЕК.

28

до 26

преди 2 години

То и сега иима смартфони със сменяеми акумулатори.Действително са по удобни.Аз имах Sasung Galaxy Xcover 3 и преди няколко месеца си купих Samsung Galaxy Xcover 5.Доволен съм и от двата.

27

Анонимен

преди 2 години

Епъл са пълно шкарто, ама коконите в дискотеката като видят някое момченце с айфон нова версия, му се лепят като мухи. В действителност откакто го няма Стив Джобс, от тази компания и дъска за *** не става. Да не говорим, че всички телефони, епълските включително, се правят за стотинки в Китай.

26

Хехе

преди 2 години

Ейпъл не харесва това лол

25

Анонимен

преди 2 години

Колко хора ползват таблети? Почти никой. Само ги купуват и ги зарязват някъде. Поне при телефоните може да е едно зарядното с един порт. Ама трябва да принудат китайците и корейците да го направят това.

24

Анонимен

преди 2 години

Правилно. Поне при мобилните устройства да е едно зарядно с един порт. Сега има поне 10 вида USB портове с различни размери. И батериите задължително да могат да се сменят. А не като сега- да трябва да хвърляш целия телефон след 4-5 години, когато живота на батерията изтече.

23

Инджинер

преди 2 години

И всяко зарядно да има един голям реостат за регулиране тока на заряда..***

22

До 17

преди 2 години

Тез от ЕК че са *** и се опитват да открият топлата вода и да се припишат заслугите - така е. Това обаче не е повод да се състезаваме с тях, нали? А откриват топлата вода, защото това вече е измислено и е в процес на налагана. И не - няма да ти изпържи телефона, потърси за "USB PD power negotiation" и се ограмоти. И пак може да се направят несъвместими, независимо от дебилните ЕК политици - достатъчно е консуматорът да изиска "хахви" параметри примерно точно 11V (което не е стандартен профил

21

щепсел контакт

преди 2 години

е с такива много важни неща се занимават брюкселските милионери .

20

Злобар

преди 2 години

Моля без мрънкания , щом Политбюро на ЕК е решило значи така ще бъде .

19

Shshs

преди 2 години

Как ще се преборят с епъл не знам. Взех си Еърпод про и вътре даже нямаше адаптер, имаше само кабел и то не беше с USB накрайник. Добре, че имах кабел от старите слушалки иначе щяха да ме принудят да си купувам и адаптер. Срам нямат тия наглеци от ябълката. Продуктите им качествени, но някак си с маркетинговите трикове със зарядните и адаптерите компанията оставя "усещане" за евтиния.