66

Анонимен

преди 2 години

Поне сега технологиите са много по-развити и ако руснак кацне на Луната поне ще може със сигурност да види от първа ръка и после да каже, дали американските мисии Аполо с кацането на Луната са били пълен фарс и най-голямата лъжа на историята на човечеството.

65

1

преди 2 години

До Ти да видишНяма за какво пияните колхозници да ходят до Луната ами да дойдат в България да си отпият на евтина водка с хубави мезета.

64

Анонимен

преди 2 години

С рогозин на чело най много да изпратянт леки жени да обслужват персонала Китайската база там

63

ИТ(П)Н

преди 2 години

Нали и Славиту щеше да праща мъже, жени, македонци на Луната, или сега има малко работа?

62

kiki

преди 2 години

Биеш Спутник и си там

61

Анонимен

преди 2 години

Те една кола не можаха да направят, камо ли човек ди Луната да закарат :))))

60

Бай ко нур

преди 2 години

Альо Альо земля! Собака готов давай ракету !На запуск гитов! -това се чу по интеркома между ракетата и командния център при запуска на пьрвият рушки лунен екипаж.

59

Xaxa Xaxa

преди 2 години

Xaxa Xaxa

58

Ха-ха

преди 2 години

Дотогава ще е пълно с китайци. Впрочем и американците едва ли ще пратят.

57

ЦК на БКП

преди 2 години

Оправете си първо ладите и уазките и после кацайте на лунната.

56

Радиоактивен

преди 2 години

Оппа, аве нали имаше некви радиационни пояси дека никой не може да ги премине?

55

Сюлейман паша

преди 2 години

Гагаринчета,терешкови,лайки,един милион космически кораби ,спьтници от началото на 60-те години и какьв е резултата?!?! Запорожки,разнебитена икономика под блокада,нито една световна марка,радостни вьзклицания при телефонно позвьняване от беларус,сирия,венецуела,киргизия,казахстан,льжлива ком.пропаганда в нов бля...ски вид,претьпкани затвори...А бе,колхозници,кога ще поумнеете вие,а ?

54

Хаха

преди 2 години

По-евтино ще им излезе да платят на Илон Мъск да ги закара на луната, ама кво ще правят там не ми е ясно. Скоро ще се навършат хиляда години от стъпването на първият човек на луната, китайският астронавт Уан Ху. След това там отиват американците а след тях северномакедонците. Руснаците няма да са в първата тройка.

53

До Ти да видиш

преди 2 години

Прекалено необразован и елементарен си ,за да пишеш коментари по подобни теми.Русия е прекалено изостанала ,за да може да я сравняваш с технологичен гигант като САЩ.Грам обаче не ми се заниамва да ти обяснявам какви глупости си написал и колко не си в час и секунда с материята.

52

IQ 2.28

преди 2 години

До Ти да видишстанция мир утонула. чичко гугъл каза, че американската космическа агенция е прекратила договора за рд180, понеже на мъск програмата им излиза по евтино. братските колониалисти щеха да пращат до 2024 (според рогозин), човек на марс. после беше до 2024 база на луната. сега е пилотиран полет до луната, а 2024 ще е автобус 280.

51

Анонимен

преди 2 години

До ЕДИ КОЙСИ- А когато Българите са строили ракетата за до луната, македонците са ни наблюдавали от станцията си на Алфа Кентавър!!!

50

Анонимен

преди 2 години

"От коя държава Америка купува двигатели за ракетите си?--Русия . (Можете да питате чичко Гугъл) ."Като кажеш, купува двигателите за ракетите си, все ендо е купиал всички двигатели за ракетите си. Това е, като да кажеш, че русия купува колите Япония, нищо че повечето са европейски.

49

Ти да видиш

преди 2 години

Чета коментарите и ......вече нищо не ме учудва. Коя държава има станция в околоземна орбита? --Русия , а станцията е -Мир. От коя държава Америка купува двигатели за ракетите си?--Русия . (Можете да питате чичко Гугъл) . Кой са междуконтиненталните ракети с най голям обсег на действие - пак руски. Кой са най умните и всезнаещи - българите - но като идеш на магазина да си купиш примерно кибрит на него пише ,, Made in Turkey''

48

Сата НАТО

преди 2 години

Да се обадят на държавния престъпник Иван Гешев. Той знае как се ходи до Луната с дизелов двигател.

47

Анонимен

преди 2 години

Човек или руснак?