21

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Оффф - премествам го...Само да питам ако някой знае да каже Камелия дали си има гадже?!? Симпатяга е

20

Анонимен

преди 2 години

21 е Баууу

19

Анонимен

преди 2 години

Наличните ви данни си ги наврете.. Фактите сочат, че ваксините разболяват хората. Преди ваксините нямаше толкова болни и умрели. Фалшиви са ви данните и не са проверени от некорумпирани специалисти.

18

До 21

преди 2 години

Щом цялата рода лабораторни животни сте ваксинирани значи сте защитени и няма как да ви предадем вируса!!Междудругото да не сте семейство Бънди от женени с деца?

17

Шаши

преди 2 години

Ваксинираните заразяват. Не го ли разбрахте? От тях тръгват нови вируси.

16

123

преди 2 години

Нали дядо ти на 74 е ваксинирани, барабар с цялото ви семейство,. За чий тогава се притесняваш???

15

бай Тъпчо

преди 2 години

Баталясахте да приказвате едно и също бе! То се казва веднъж-два пъти, а не от сутрин до вечер и всеки ден...Който иска да разбере, вече го е разбрал а който не иска, и пред очите му да го залепите, ще извърне глава и няма да го прочете.Едно нещо колкото повече се натрапва, толкова повече хората бягат от него. Оставете ги да си боледуват, оздравяват, да си *** колкото си искат, той светът се прочиства от гламавата ***-не му пречете за да си свърши работата качествено и в полза на качеството!

14

Анонимен

преди 2 години

Днес и дядо ми (74-годишен) си постави втората доза от ваксината. Така вече цялото семейство сме ваксинирани. Изключително лошо настроение сме срещу неваксинираните! Понеже не е нормално заради тях да измират хора!

13

ИСТИНАТА

преди 2 години

Ще РАЗБЕРЕМ

12

123

преди 2 години

КОЯ ВАКСИНА БЕ? Има много ваксини, които са задължителни по подразбиране от родилния дом за всяка държава индивидуално? Има и още много други по желае! Има и такива, които са строго препоръчителни при пътуване в Африка и третия свят. За коя точно става дума? Или трябва да се досещаме сами?

11

121212

преди 2 години

Ваксината Ви прави безсмъртни. Боцкай се народе.

10

Анонимен

преди 2 години

Са хахаха ! Пази от поумняване на вакасарите

9

Пян Гъ

преди 2 години

Ваксината не пази от нищо, а пълни джобовете на корпорациите. Ваксина е препарат, който предпазва от заразяване и ликвидира веригата от вирусоносители. Нищо друго няма значение. Няма как да се установи дали "ваксината" пази от усложнения. Трябва с машина на времето ваксиниран да се върне назад и да бъде заразен и да се сравнят двата имунни отговора - с и без ваксина, което е невъзможно. Корпоративни спекулации.

8

...

преди 2 години

Единственото противопоказание е алергия ама другия път.Първо от МЗ са пределно наядно, че има и други противопоказания.Второ тези противопоказания не се докладват поради две причини.Първата е, че трябва да се попълват документи за доклада, а чичо доктор го мързи и почти никъде не се прави.Втората е, че ако се докладват ще се подрони и малкото доверие към ваксините.Така, че МЗ е последната институция, от която бих се информирал.

7

123

преди 2 години

Много условности с неясен резултат! Може би, акооо, евентуално ооо. Ама вие се ваксинирате, че евентуално, може би, пък квото такова...

6

Забравящ често

преди 2 години

От МЗ съобщиха......!?!? - Искате да кажете :" Повториха за стотен път."

5

Анонимен

преди 2 години

Не ме интересува

4

Бay

преди 2 години

МЗ наистина са много напред с новините....

3

Дедо

преди 2 години

Едно си баба знае , едно си баба бае .

2

До 1

преди 2 години

Домашната пърцуца.