41

До 47

преди 2 години

Не ти ли омръзна всеки ден х 10 пъти 7а пишеш едно и също. Не само е "изолиран",но и разчетен и рачепкан до нуклеотиди. Още през декември 2019. Престани!

40

Анонимен

преди 2 години

Вярвам на всичко до последната думичка.Вярвам ви ! Само да попитам някъде в някоя лаборатория в Българаия изолираха ли го тоя вирус ,дайте снимки поне да го видим.Стига с тези анимации с шипчетата.

39

Анонимен

преди 2 години

Цялото семейство, цялата рода сме ваксинирани. Никой не е имал и най-малки усложнения след ваксината. По ред причини някои от нас контактуваха с ковид болни. Никой от нас не се е разболял. Факт!

38

Darth shadow

преди 2 години

евтина пропаганда от министерството на лъжата и медицински фашизм!!!

37

Анонимен

преди 2 години

И аз днес се боцнах! Поне вече мога да се разхождам навън без да се притеснявам от кихавиците на миризливите дъртаци!

36

Анонимен

преди 2 години

Най-неваксинираната държава е България и е с най-висока смъртност за последния месец. Колкото и да си ***, не може да не виждаш връзката.

35

Анонимен

преди 2 години

Този вирус дойде да ни покаже че цялото ЦК на БКП са били като майски рози,в сравнение със сегашните глобални тирани!!

34

Шаши

преди 2 години

Ваксините в началото имат един рязко изразен пик. Карат хората да изпадат в ярост. След няколко месеца минава. А след 8та игла сигурно ще им текат лиги и ще са на памперси.

33

123

преди 2 години

След 10 години, ако не умра от глад от цените у БГ несъответстващи на доходите. Ако не умра от всички останали недиагностицирани заболявания от прекрасната ни "здравна" "безплатна" система... Ще се ваксинирам и срещу това, ако не излезе някоя нова версия. Ако оживея до тогава, тъкмо "ваксината" ще е изпитана във времето!

32

Анонимен

преди 2 години

Вече трябва да хвърчат глави. Много дълго се заиграха с тоя вирус.

31

Пази,ама друг път

преди 2 години

Кажете го на починалите до 2дни след ваксина (знам за 6 човека) и на тези с неподдаващ се на лекуване менингит в болниците( пълно е с такива). А тези в Исперих...от 5 болни, 4 са ваксинирани, като жена е починала, а другите 3 са много зле....сега търсят под вола теле...не били наистина ваксинирани и т.н. Пълно затъмнение има на тези случаи, само се пропагандира ваксина, която не е ваксина,защото от нищо не пази,даже разболява.

30

Анонимен

преди 2 години

Кметът на нашето село ни даде по 4000 лв. за първата доза. Ако почнем да агитираме още толкова! Намазахме покрай този Ковид

29

Анонимен

преди 2 години

Ваксинирайте се! Пък който оцелее, оцелее. Затова пък гробища бол!

28

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 21Всеки лекар знае,че по време на пандемия не се ваксинира защото се раждат нови щамове.

27

Анонимен

преди 2 години

Ако не бяха тези 15% послушни и немислещи хипохондрици, нямаше да има толкова заразени. Мислят се за всевишния и сеят зарази без да пазят другия.

26

123

преди 2 години

Значи, ако гарантираше поне на 90% че няма да се заразя и по този начин няма да заразя никого около себе си, няма значение дали са близки и познати... Няма да заразявам хора, които дори не подозирам като ваксиниран, че заразявам... За каква отговорност става дума тука??? *** се, ама евентуално за да не умра. Останалите, ДГД-ухате ако ви заразя, Ваксиниран съм! Това в никакъв случай не отговаря на нито едно условие да е "ваксина"!

25

Ураа

преди 2 години

Утре и на моята баба ще поставят втората доза от ваксината. С тази разлика, че тя е на 88 години. Сама си пожела. Понеже си е наумила, че ще доживее до 100-годишна възраст и ще събере цялата рода на празненство. :)

24

Генерала

преди 2 години

Чували с трупове ще има... но от ваксинираните, забравих да добавя.

23

Анонимен

преди 2 години

Аз от вакситста стоя далече. Първо щото са заразни, второ щото са т.пи, и трето щото са озло.бени и паихясали зомбита.

22

Анонимен

преди 2 години

На Антиваксърите - първо, дано децата им Ковид да ги хване. Цяла година да ги върти, в болница да ги вкара, и от мъка да се пукнат!Това заслужават!