13

Анонимен

преди 2 години

До 13 Вие медицинско лице ли сте или мангър фенче, което определя ковид като "хрема" която се лекува с чайче и супичка?? Не, НЕ ТРЯБВА всевъзможни вируси задължително да преминават през млади и деца, всяка година ли ще трябва да ги заразяваме насила с ковид, грип и всички възможни вируси?,.. защото траен имунитет-НЯМА!! Трябва да има превенция и спазване на противоепидемични мерки! Който не ги спазва-глоби и да ходи да живее в гората!! Когато живееш в общество, има права, но има и задължения!!!

12

м,да

преди 2 години

В Германия карантината за учениците е намалена на 5 дни! Вируса трябва да мине през младите и децата-Роберт Кох!

11

Средно малък град

преди 2 години

Ох, как ще се усладят на лабораториите обществените поръчки за по 8 ПиСиАри месечно на всички ученици в страната! Те и сега правят стотици милиони месечно, но тук вече играят за Големия шлем, за милиарди! Печалбите им ще растат правопропорционално на ширината на детските ноздри!

10

До 10

преди 2 години

Това у нас няма да стане. Докато не им изземат "правата" на неваксинираните, нежелаещите тестове и маски родители, на които децата би трябвало да ходят дистанционно на училище. Що за идиотска толерантност към тези? И докога?

9

Живко

преди 2 години

Фармамафията няма работа в училищата! Не ви щем фалшивите маски, не ви щем фалшивите тестове, не ви щем фалшивите ваксини! Няма да ви мине номера да изкарвате пари на гърба на българските деца! Ще боледуват и ще се излекуват! Учениците винаги са боледували, защото са нормални човешки същества! Тези които сте се наболи с вълшебния пенкилер, разберете че няма да ви направи нито вечно млади и здрави, нито безсмъртни! Слезте не земята! Изтрезнейте от лъжи и страхове и мислете за бъдещето на децата!

8

Анонимен

преди 2 години

Има ли изненадани? Мерки никой не спазва- не носят маски, тестове не се правят, дистанция абсурд да се спазва. Някой ходят на училище със симптоми без да правят тест, контрол никакъв. Знаем си нивото на здравната система, на челни места сме по смъртност,бройките растат, а децата оставени в една стая по 7 часа присъствено, без никакви мерки?! Що за безотговорност е това, никъде по света го няма това нещо!! Направо да закриваме държавата!((

7

До 2

преди 2 години

Безотговорните анти на мерки, маски, тестване и ваксинация възпрепятсват. Не някой друг! Отговорността е ваша.

6

Анонимен

преди 2 години

Стига сте тормозили децата!

5

Aнонимен

преди 2 години

Хах. Та тя учебната година едва започна. Няма и седмица училище. А след още 2 седмици какво ще правим, ***? Няма да има болни, защото не се тестват ли? И как ще ходите на работа, като карантинират децата?

4

Анонимен

преди 2 години

Най-висока смъртност от ковид и най-много в интензивните и болниците на глава от населението в целия свят! И най-неваксинирани! Срам и позор!

3

Анонимен

преди 2 години

Неваксинирани учители, родители и ученици. Изненадани има ли от развоя?

2

Анонимен

преди 2 години

До кога с тоя театър бе. Възпрепятствате учебния процес и побъркахте децата. За децата кихането вече е по - страшно от рака.

1

Алтерниращ веганист

преди 2 години

Изненадани има ли? Започването на учебната година присъствено при 35 процента ваксинирани учители, 18% ваксинирани родители и нито един ваксиниран ученик беше груба грешка. Училищата се превръщат в разпределителни пунктове за ковид, въпреки уж задължителните маски. Пикът резултат от присъствените занятия ще бъде двойно по-висок от сегашния който беше резултат от дискотеките по морето - и като брой заразени и като брой умрели от ковид. Защото правителството е страх от няколко кресливи ковидиота.