22

Ася

преди 2 години

Чета коментарите и се радвам, умни сме си българите. Веднага хората се сещат, че грипа Е вирусно заболяване. Затова и не тичат да се ваксинират като коне с капаци, защото първо мислят и разсъждават. Браво! Народ, които е изтърпял толкова много лесно не може да бъде излъган!

21

О хо хо

преди 2 години

ОПРАВЕТЕ СИ ЗАГЛАВИЕТО! ГРИПЪТ Е ВИРУСНО ЗАБОЛЯВАНЕ!!!

20

Анонимен

преди 2 години

Тия не знаят, че грипа е вирусно заболяване, ама от сутрин до вечер ви пишат как ваксините са безвредни и треа се набодете.....

19

И кво значение има

преди 2 години

И от грип и от настинка можеш да умреш ако си с компрометиран имунитет, на преклонна възраст или с тежка съпътстваща патология.Ако си здрав обаче, и ако имунитета ти е окей, и двете ги преболедуваш в рамките на 7 дни.

18

Анонимен

преди 2 години

Откога грипа не е вирусно заболяване?

17

Aнонимен

преди 2 години

Заглавието пак е грешно. Грипът си е вирусно заболяване, но има и други вируси, които протичат със сходни симптоми, което обаче не ги прави грип.

16

Д-р Коронис Кауза

преди 2 години

Грипът не беше ли вирусно заболяване? Питам защото още не мога да се ориентирам в новата медицина на новото нормално.

15

Анонимен

преди 2 години

Грип правилно казано Инфлуенца е остра (не е хронична) ВИРУСНА инфекция. Та кое от кое ще различаваме, настинка от грип ли. Да 90% от хората които използват "грипче", никога не са карали грип и смятат настинката за грип. Това с кашляне отхрачване и над 39 градуса, с болки в ставите и мускулите, дето ви прави *** за седмица и отнема до 2 да се възстановите, което може да продължи със суха кашлица до 6 седмици е грип, нищо, че простите бг доктори ви тъпчат с антибиотици излишно.

14

Анонимен

преди 2 години

Грипа Е вирусно заболяване, драги списватели.

13

ДртПрч

преди 2 години

Следващият път очаквам статия за това как да различим алкохола от ракията.

12

д-р Ох Боли

преди 2 години

На тоя трябва да му вземат дипломата заради кардинално груби образователни пропуски. Срам за съсловието!

11

Не бе, обратното

преди 2 години

Грипът не е остра вирусна инфекция.

10

Век живи, век учись

преди 2 години

ОВИ не е грип.

9

до д-р Хаус

преди 2 години

Схващаме, демек между грип и коронавирус

8

Анонимен

преди 2 години

Както грипът, така и всяко друго вирусно заболяване, може да протече много различно при всеки човек или дори при един и същ човек, но в различно време - различно. А това, че ще отличавате тук грип от "вирусно заболяване", и то само по симптоми, говори единствено за това, колко сте малограмотни по основни въпроси.

7

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Аз пА си мислих, че грипа е вирусно респираторно заболяване, но благодарение на тая статия се ограмотих и вече знам как да ги различавам. Благодаря ви ДНЕС.бг

6

Анонимен

преди 2 години

Поредната тотално неграмотно написана статия! Как да различите "грипа" от "вируса"? Вярно ли тгова е питането? Че той грипът си е вирусно заболяване! Всичките ви статии са в тоя дух, написани от тотално неграмотни и простовати хорица в изпълнение на поръчки. И после искате да ви се вържат нормални хора на политическите и здравни пропаганди! Че как да стане, като дори заглавие не можете да сътворите, без да звучи смешно и жалко!

5

Анонимен

преди 2 години

Симптомите и как да различим грипа от вирусното заболяване? Никак, защото грипа Е вирусно заболяване...

4

Асан

преди 2 години

Грипа да не е трипер *** другарке :)))

3

Анонимен

преди 2 години

за ковито, няма вече нужда от лекар, правят ти тест, и ако + направо ти го прикачат