49

Хехе

преди 2 години

Уважавам Байдън защото изчегърКа Боко Тиквата с 200, но ако трябва да съм честен ме дразнят ваксинационните му политики и това, че едвам крета горкия. Тази конспирация, че Камила Харис ще е първата жена президент на САЩ изглежда все по-реална. Хубавото на Байдън е, че е враг на Турция. То дефакто Боко за това и му биха червен картон - беше биз-бизе, да не кажа ибpикчия на дядо Ердо. Освен това поддържаше мадята на Путин с лява ръка. Слава на Байдън! Ама и Тръмп не е лош.

48

Анонимен

преди 2 години

Ем нормално - Байдън имаше ЗЛАТНИЯ ШАНС. Ако нбеше просто посредствен, щеше да му скочи рейтинга - вижте къде идва? Идва на изхода на една от най-тежките кричи след ВСВ! Идва, бавно отваря икономиката, не съсипва всички и го кара полеака-леака. Ама не ...А сега и разкриха, че цялата работа с Тръмп и Русия, всъщност си е конспирация и даже има хора, които в моемтна са на съд, защото са лъгали федералните! АХАХАХ! Не знам за Тръмпо 2024, ама виж - много вероятно е, да е републиканец.

47

Шаши

преди 2 години

Да връщат Тръмп.

46

Анонимен

преди 2 години

Картофът е пътник.Очаквайте Камала Сутра с психопатското кикотене.

45

Шаши

преди 2 години

30 И ако наистина бяха евреи, сега Израел нямаше да е така. Кой ли мрази толкова много Божия народ? И всички хора.

44

Анонимен

преди 2 години

САЩ създадоха най-голямата империя в историята. Както казват в Русия - "Чем больше шкаф тем громче падает"

43

Анонимен

преди 2 години

За 8 месеца това мекотело така срина имиджа на САЩ и инфлацията е толкова голяма,че сега всеки стадион зад океана в събота и неделя скандира Ф***К Байдън!

42

Анонимен

преди 2 години

Хомосексуалните бракове са конституционно право в САЩ.

41

Шаши

преди 2 години

30: Все си мисля, че това не са еврей.Тези дето ги спрягаме са със сменени имена. В синагога не са влизали никога. Взимат религията на страната в която живеят. Те са наднационални.

40

Анонимен

преди 2 години

Sergei Polunin - Nizhny Novgorod

39

Американец

преди 2 години

"Ние сме в трудно положение и това може да продължи известно време", каза Байдън. Въпрос към Байдън - колко по-точно е известното време?

38

Тексаска поговорка

преди 2 години

Джо Байдън изглежда по-объркан от хамелеон пред ЛГБТ флаг.

37

Анонимен

преди 2 години

По време на кризата от ковид в САЩ бяха отпечатани 5 до 6 трилиарда долара . Тръмп също натрупа много дълг . Май взе властта с 18 и остави 25 ( вече не ги помня ) Овен това въпреки изтеглянето от Афганистан военния бюджет се очаква да удари нов рекорд от 780 милиарда. В края на годината май пак ще се печата щото от пазарите не могат да намерят. Японците ги предадоха като разпродадоха американски дълг ;) Аве тия май са в дългова спирала .А ФЕД дали знаят ко правят ? ААА ?

36

Анонимен

преди 2 години

Процент население живеещи в условия на екстремална уязвимост според статистика на ООН за 2021 - Русия: 0.27%, Германия: 0.7%, САЩ: 0.8%, Белгия: 1.1%, Швеция: 1.2%, България: 2.4%, Украйна: 2.5%, Румъния: 3.8%, Македония: 8.8%.

35

САЩ! Смях!

преди 2 години

Несистемният Тръмп извеждаше войски от Ирак и Афганистан, и казваше, че страните трябва сами да се грижат за свободата си вместо американските войници. Тръмп беше заменен от суперсистемния Байдън, който продължи да извежда войските на САЩ и заговори, че страните трябва сами да се грижат за свободата си вместо американските войници и САЩ трябва да решава вътрешните си проблеми а не да се занимава по целия свят със строителство на демокрация.

34

Хм

преди 2 години

Само,че хората на Байдън в България не са ГЕРБ,а ДБ .

33

Анонимен

преди 2 години

САЩ трябва да продължат икономически, а следователно и политически, да доминират на световната арена, което може да се постигне чрез използване на природните ресурси на планетата, но без възникване на политически проблеми. За целта трябва да се разрушат държавните структури в съответните страни и да се създаде политико-икономически хаос.

32

Наблюдател

преди 2 години

Единственото нещо,което Памперсът направи build back better е талибаните!

31

АЗ

преди 2 години

Да не забравим със подкрепата на КОЙ, се инсталира Байдън! Това бяха някои големи компании, и по-специално Ейпъл, Амазон, Гугъл и Фейсбук.

30

Анонимен

преди 2 години

Идва им на американците акъла, но със закъснение! Освен това, наистина евреите в САЩ може би подмениха изборите, защото Тръмп не се съобразяваше с "началниците"