69

Словянин

преди 2 години

Проблемът на САЩ е, че от 31 % СБПромишленП през 2001 г вече са 19,5 % през 2020 и вървят надолу.

68

Анонимен

преди 2 години

Запада влиза в дългова спирала и спиране няма ;) Аз на времето съм писал че не трябва да се вземат заеми щото трябва да се връщат в един много по конкурентен свят ама на . А сега германците реват че нямали пари и намаляват пенсии и социали. Като работиха на големи маржове що вземаха ? Сега това става и със САЩ .Все пак населението на Индия и Китай е над милиард и те ще вземат своя дял от световната икономика колкото и време да им трябва .А България май пак е на грешната страна ;)

67

Обективно

преди 2 години

Заспалият Джо дойде на власт в САЩ с измама и терор, още от първия му ден като президент на САЩ, 30 хилядна армия го охранява от народната любов и от справедливия гняв на измамените американски избиратели. Властта лесно се взема с щикове, но е много неудобно да седиш върху тях, което дори изкyфяло старче като Байдън вече усеща.

66

Ха-ха

преди 2 години

Истината е, че Байдън никога не е бил популярен, а избирането му е плод на измама-най-голямата в американската история. Това, че е напълно неадекватен за поста, а екипът му е банда некадърници на квотен принцип е съвсем очевидно. Но няма значение, САЩ така или иначе не се управляват от Белия дом, а от офисите на Сорос.

65

Ха!!!!!

преди 2 години

До ИСТИНАТА- потърси помощ от някой добър психиатър. А Байдън не знае сам къде е, нито сам може да си смени пампрсите, та да го героизираш така. Или си вече ваксиниран с две дози??? Познах ли?

64

Ха!!!!!

преди 2 години

Докато Тръмп заличи Ислямска Държава, която Нобелиста и Байдън създадоха, сега Байдън build back better отново Ислямска Държава чрез талибаните. Като също така ги въоръжи с най- модерни оръжия за трилиони, каквито и страните от НАТО нямат. Ето това е част обрата. Дугото е в детски градини и начални училища прилагат програми за да направят децата обратни. И разни други обрати има.....

63

ИСТИНАТА

преди 2 години

БАЙДЪН ИЗЧЕГЪРТА ГЕРБ. (проверете времевата линия - кога избират Байдън и кога пада ОПГ ГЕРБ)

62

Анонимен

преди 2 години

Молба на САЩ в ООН е дипломатичния превод на ЗАПОВЕД.После куклите гласуват винаги положително и с желание .

61

Анонимен

преди 2 години

Рейтингът на Назначения винаги е бил сринат.От първият му ден в Белия Дом го охранява 30 хилядна армия.

60

Анонимен

преди 2 години

Няма чудно. Сега разбрах че Тръмп е много повече стока от тоя крантофел, а имаше време когато го смятах за екстравагантен откачалник. . Не случайно фалшивите медии го цензурираха постоянно. Тръмп не започна нито една война. Ако съм американец ще гласувам с дре ръце за него.

59

Анонимен

преди 2 години

До Do 24 - и все пак не спечели популярния вот...

58

Анонимен

преди 2 години

До Да не си забравил? - "Молба", обаче ;)

57

Анонимен

преди 2 години

"Май взе властта с 18 и остави 25 ( вече не ги помня )" - Ама го каваш, като някакъв аргумент, нали?

56

Да не си забравил?

преди 2 години

Другите страни имаха армии в Афганистан,заради молба на САЩ към ООН през 2001 година.А сега Джо въоръжи талибаните и никой не знае на къде ще тръгнат.

55

Do 24

преди 2 години

====Нито Байдън, нито Тръмп, нито който и да е може да спаси САЩ======= Само мъгла е в главата ти. Тръмп бе този който бе избран от народа за да спаси САЩ и Тръмп в голяма степен успя. А Чайна Джо бе избран, не за да спасява САЩ и народа му , а за да го съсипе...... и голяма степен успя..

54

Анонимен

преди 2 години

Байдън може да смачка само памперсът на който седи,преди да го е напълнил.Или да разреши на Путин Северен Поток 2.

53

Окупанти

преди 2 години

Всички плюят по бай Дън за позорния провал в Афганистан, но всичко много удобно забравят, че наемниците от армииите на страните-членки на НАТО участваха в окупацията на чужда страна в продължение на 20 години.

52

на 100% ли сме

преди 2 години

че Ани Салич е ментално здрава?

51

Мачкай Байдънка!

преди 2 години

Байдън изчегърка ГЕРБ и ни сложи Кирячето за премиер. Освен да му благодаря, аз не знам какво да кажа повече. Поклон г-н Байдън! Народа на България е със САЩ! (ГЕРБ не)

50

Анонимен

преди 2 години

браво на американците, един читав президент да имат, магнатите направиха всичко възможно да го свалят