89

Анонимен

преди 2 години

ФЕЙК джо винаги е бил на мили след Тръмп !

88

Анонимен

преди 2 години

Тръмп е единственият президент с 90% целенасочено негативно отразяване в пресата. За сметка на това байГън го пазят като писано яйце. Пресата само го хвали, не пишр нищо или го оправдава. Скандала с подкупите вземани от байГън и синчето му, беше заметен. Сега гърми с нова сила, но пак повечето медии се правят на улави, а големите сайтове го цензурират! А това е доказана корупция на президента на САЩ! Въпреки покеиването, байГън има ужасно нисък рейтинг! Смятайте колко е зле!

87

...

преди 2 години

Ще реват за Тръмп. Ама е така. Масово избирателите не гледат за кого гласуват. Гледат първия резултат в интернет за някого и на база на това решават за какво гласуват. Тук е същото. Колко народ гласува за ДБ? Партията е тази на Костов, сега изведнъж. Сега мениха рекламата и лицата отпред и видиш ли простия гласоподавател дето не може да види, кои партии са в ДБ коалицията ходи та гласува щото казали правилните думички.

86

Анонимен

преди 2 години

До 85Тръмп беше по-малкото зло през 2016. Сега вече не е. Плюс републиканците имат много по-млади и стойностни кандидати.

85

Ами сега?

преди 2 години

Нещата постепенно ще си дойдат на място. Откраднаха му победата и ще бъдат наказани от Суверена. Какво ще правят тогава Со'ровците по света и у нас? Сега им помпат рейтингите, ама Мустафата ще я от командироват.

84

Анонимен

преди 2 години

Много ясно, рейтинга на Тръмп винаги е бил по-голям от тоя на Байдън независимо от лъжите на "демократите" и фалшифицираните избори.

83

Анонимен

преди 2 години

Please Please Please bring President Trump back we need you so much!!!

82

Анонимен

преди 2 години

Джо деменцията се готвеше за втори мандат. Той първия не мое изкара, за втори говори.... Тръмп ще се върне и ще управлява Америка. Не съм за тях, щото знам че всичко лошо идва от Америка, но в случая Тръмп е по-малкото зло. И американците го знаят. Целият свят го знае...

81

Тра-ла-ла

преди 2 години

То само с нагласени фотосесии такава голяма държава не се управлява.само се хилят и се снимат... особено оная харис

80

Анонимен

преди 2 години

Нищо чудно. С това заспало старче не е никаква изненада.

79

Анонимен

преди 2 години

Харис си няма и представа къде се намира просто не е подготвена за поста за разлика от една Кондолиза Райс например Клинтън изобщо не я брояА Джо си няма и на идея от Външна политика

78

Анонимен

преди 2 години

Джо много обича да фъфли дитирамби на Отворено Общество.Поради тях премахна сухопътните граници на САЩ и всеки,който пожелае си влиза.Няма граница-няма държава и сега всеки от Третия свят се е юрнал на хранилката.Така демонократите променят демографията на САЩ и си осигуряват избиратели,но натоварват социалната система с необразовани и претенциозни ***.Да,САЩ е създадена от емигранти,но пристигнали да работят.Сегашната емиграция вече е на съвсем друг принцип и създава проблем.

77

Анонимен

преди 2 години

"Аз на времето съм писал" - Сори ... ама кой си ти бе?

76

Анонимен

преди 2 години

Дядо си губи малкото акъл с бързи темпове, а Харис е изгубиал всякакъв морал, години, преди да се загледа към президентското място.

75

Анонимен

преди 2 години

Истинският президент се казва Доналд Тръмп. Другият е менте на Ротшилд.

74

Анонимен

преди 2 години

Джо Талибанолюбеца и Камала Сайкото са имали рейтинг!?!

73

Анонимен

преди 2 години

Късно е либе за китка.

72

Анонимен

преди 2 години

Байдън и администрацията му са пълен провал. Очаквайте нова война преди изтичането на мяндата му. Байден никога не е побеждавал Тръмп в избори. Беше монтиран, а фактат, че беше пазен от армия половин година го доказва.

71

Гошо

преди 2 години

До Анонимен70 САЩ и в частност запада, просто са в гражданска война, студен вариант- за сега т.е все още

70

Варненец

преди 2 години

Проблемът на САЩ е, че от 31 % СБПромишленП през 2001 вече са 19,5 % и вървят все по-надолу.