12

Анонимен

преди 2 години

Те така де. Щот тези са близо до пенсия, и да ги уморат по бръже. Кой си е бил, да очаква следащите няколко годинки, автоимунно заболяване, ама да не се чуди от къде му е дошло

11

До анонимен 11

преди 2 години

То и ти може да си космонавт ама не си. Само мераци ти останаха.

10

Бил съм бил Гейзер

преди 2 години

Не искат да мрът тея дъртите ще ги потретя, пък дано стане.

9

Диян

преди 2 години

Постът ти показва, че дискусия е безсмислена (не че тук е мястото за такава), но все пак ще отговоря. Говорим за заседанието на FDA от 17.09., а не за статия. По принцип и самото 8-часово заседание е налично в мрежата, но по-лесно е да се намери презентацията отделно. Линк не мога дам, защото ще ми изтрият поста. Опитай да въведеш в търсачка например Steve Kirsch presentation Pfizer vaccine - излиза, макар и не най-отгоре. За ориентация - презентацията се състои от 28 слайда.

8

Анонимен

преди 2 години

До Диян . Браво ти си истински антиваксър. Антиваксър който не пуска фейк по форумите не го признавам. Би ли дал линк към статитята, че всички покрай мен са с файзер, а са живи и здрави.

7

Диян

преди 2 години

Решението показва, че не всички са се поддали на натиска. Това, което статията не споменава, е фактът, че може би сериозно влияние оказа презентацията на Стив Кирш, който сподели изчисленията си, базирани на официални данни. Според тези изчисления ваксините на Pfizer убиват между два и шест пъти (в зависимост от метода, който се приложи за изчисляване) повече хора, отколкото спасяват! Всъщност нормално би трябвало след този доклад да забранят ваксините, но днес и на това трябва да сме доволни.

6

Анонимен

преди 2 години

Преболедувалите пак могат да се разболеят, обикновено 4-8 месеца след това.

5

БайПън

преди 2 години

Трябва да одобрим и за над 100 годишните , и то бързо че и ония в гробищата чакат за ваксинация .

4

юруш на ваксините

преди 2 години

ще има за всички не се блъскайте

3

АнонимеН

преди 2 години

ВСИЧКО Е МНОГО ДОБРЕ ИЗЧИСЛЕНО!! 2 ДОЗИ ЗА 6 МЕСЕЦА И ОЩЕ 1 ДОЗА СЛЕД 6 МЕСЕЦА ТОЧНО 3 ДОЗИ НА ГОДИНА! А ЗА СЛЕДВАЩАТА ГОДИНА НОВА ВАКСИНА СРЕЩУ ЩАМА МЮ КОЙТО ПОЧТИ НЕ СЕ ПОВЛИЯВА ОТ СЕГАШНАТА И ПАК 3 ДОЗИ! ЗА СЕГА НЕМОГАТ ДА СМОГНАТ С ПРОИЗВОДСТВОТО ИНАЧЕ ЩЕШЕ ДА Е ВАКСИНА ЗА ВСЕКИ МЕСЕЦ ЗА РАЗЛИЧЕН ЩАМ!

2

Анонимен

преди 2 години

Фашияга един път,фашияга винаги!!Съветската армия е трябвало да хвърли повече усилия в заличаването на този тумор фашизма!!

1

ИЗДАВАМ ТАЙНАТА

преди 2 години

Три дена след като казаха че не била нужна. Да позная ли какво още ще "одобрят"? Трети боц за всички. И после? "без ваксина за новите варианти няма да се справим". И още? Бустършот за втората вацина. И така ЗАВИНАГИ, ОВЦЕ