75

Анонимен

преди 2 години

Спирайте децата от училище!!! В Македония и Сърбия има много случаи.Там започнаха на 1 септември на училище и вече са много.У нас педиатри почти няма в някои градове на държавата.

74

Ваксър

преди 2 години

Всеки ден по 10 000-12 000 се ваксинират в България! Пукате ли се от яд антиваксъри, че намалявате прогресивно?

73

Кал-Ел

преди 2 години

До 101. Не им се връзвам, активирам ги да заработят някоя стотинка. Ето пуснаха и дъртата артилерия - пияницата. Освен това има и нови попълнения, "професионалистите" от дневник - лобното място на ваксъра и джендъра.

72

Кал-Ел

преди 2 години

До пияница мистик Кой го казва това? Драскача милионер. Новия слъмдог, бг вариант. Аре.

71

Анонимен

преди 2 години

Тоя Витанов в момента реве в нова че били ги заплашвали ,Ами човече стига,си лъгал и тероризирал народа ,а и тв му дават сцена за лъжи )

70

Обяснение БУКСУВАНЕ

преди 2 години

Епидемията Буксува, мъчи се затормозва се да се надига АМА взе пак да ПАДА невероятен СПАД. Обяснението е че МНОГО ХОРА вече СА ГО ПРЕБОЛЕДУВАЛИ или СА се ВАКСИНИРАЛИ. Ке ПАДНЕ Епидемията и далаверите също СПЕШНИ МЕРКИ трябват, за да продължи това изгодно извънредно положение. Я нов вариант на вируса я па инфлационна криза. Инфлацията ще убие много хора идва и се задава Виденова Зима.

69

пияница мистик

преди 2 години

До Кал-Ел === Малееееее....ти вярно ли ги мислиш тези работи дето си ги написал :-О

68

Анонимен

преди 2 години

Ваксърите умират като мухи по болниците в цял свят

67

Ник

преди 2 години

нещо на стъкмистите, алармистите и останалите не им се получава вълната май... и по-малко ръгнати - по-макло натровени.

66

Активен Активист

преди 2 години

Как ги бройкат активните случаи? Хората на домашно лечение, които си почиват от работа вкъщи. Пишат ги че са активни и се отчитат, че активно ги лекуват. Накрая забравят да ги пишат оздравели, кой ли ще ти проверява активно по домовете ми то активните хора може да са отишли и на почивка в чужбина, за да се възстановяват активно.

65

Леша

преди 2 години

Ваксинираните са легиона. Сега ви събират, маркират и броят.

64

до 75 от славянин

преди 2 години

На лъжата че масовото бодене ще спре ''пандемията'' лъсна и вече никой не и вярва, както и на останалите лъжи по тази тема!

63

Анонимен

преди 2 години

До Кал-ЕлАми не се разправяй. Ти май се преструваш, че си толкова квадратен. Ако е така, получава ти се. Истински актьор! Ако пък не, потърси училище за възрастни.

62

Анонимен

преди 2 години

През ноември 2020 от Ковид-19 почина една първа братовчедка. През март 2021 от Ковид-19 починаха и жената на един колега и един съсед. Сега все още няма починали покрай мен при тази вълна на неваксинираните.

61

Шокова новина

преди 2 години

Епидемията ЗАБУКСУВА пак ПАДНА ДРАСТИЧНО какво правим сега при такъв СПАД?

60

Кал-Ел

преди 2 години

До 73. Щом не знаеш дали съм нормален, защо ми пишеш? Това което пиша не е насочено към платените ковидари. На вас ви казвам само едно - изчезни! Вече не се разправям с ковидари, няма смисъл. Изолираха ли вируса?

59

Анонимен

преди 2 години

От това което виждам свързано с Ковид и ваксинте ми стана ясно всичко.За това ГЕРБ ни управлява толкова време, причината за корупцията ми е ясна,всичко е ясно. Заключение : Не сме еволюирали все още.Далеч сме от ЕС.Не ми е ясно защо ЕС допусна нас и Румъния.

58

Анонимен

преди 2 години

До 69. А защо не написа и поне едно вярно нещо, за да ти минат лъжите покрай него? Всеки вижда, че ваксините работят и много от тях се слагат по няколко пъти. Сега тази за Ковид-19 не е изключение.

57

Анонимен

преди 2 години

В Сърбия са ваксинирани 40%,а в Израле почти няма смътност от Ковид а там са ваксинирани 60%.В Англия смъртните случаи са под 1% ,а там са 65% ваксинирани.У нас има 12% смъртност на 1 000 000. Това е 12 пъти по-висока смъртност в сравнение с Израел и Англия.Та какво гледате и знаете не ми е ясно.

56

Анонимен

преди 2 години

Проклети дасте всички лекари дано да горите в ада проклети убийци дано да ви отрежат парите дето лъжете всеки ден дано тия пари дави заседнат на гърлото бог да ви накаже най скоро време проклети убийци